• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

19.09.2016

20:00

SKANDALOZNO! OZNAČILI NAŠU ZEMLJU KAO METU! NATO general zapretio Srbiji ratom zbog Rusa!

Politika

SKANDALOZNO! OZNAČILI NAŠU ZEMLJU KAO METU! NATO general zapretio Srbiji ratom zbog Rusa!

Podeli vest

General Petr Pavel, predsedavajući Vojnog odbora NATO pakta, na konferenciji u Splitu najavio novi rat na Balkanu i direktno zapretio Srbiji i Republici Srpskoj! Kao razlog za rat Pavel naveo ruski uticaj!

Predsedavajući Vojnog odbora NATO pakta češki general Petr Pavel zapretio je ratom Srbiji i Republici Srpskoj!

General Pavel je posle konferencije Vojnog odbora NATO pakta u Splitu u subotu kasno uveče rekao da Srbija i RS zbog sve većeg "ruskog uticaja" predstavljaju ozbiljnu pretnju članicama NATO na Balkanu!

Tanjug

Razočaran sam izjavom generala Pavela
Aleksandar Vučić

On nije naveo nijedan konkretan primer "srpske pretnje", ali je naglasio da je Balkan i dalje "potencijalni izvor krvavih ratnih sukoba"!

Isti zadatak

Perfidno prećutkujući činjenicu da upravo iz Hrvatske godinama unazad stižu ozbiljne pretnje Srbiji i Srbima (vidite okvir), general Pavel je iz Splita poručio da NATO mora da poseduje sposobnost odvraćanja protivnika i odbrane svojih članica, kao i veću ulogu u borbi protiv terorizma.

- NATO mora da poseduje sposobnost, snage i resurse za odvraćanje protivnika i odbranu svoje članice od bilo kakve pretnje - rekao je Pavel, najavivši novu vojnotehničku pomoć članicama NATO, a najviše ustaškom režimu u Zagrebu!?

Tanjug

mojugao

aleksandar Vulin

ministar za rad

Izborili smo se za pravo da odlučujemo sami o sebi i to pravo nećemo nikome prepustiti. Srbija neće da kompromituje nijedan svoj vitalni interes, a jedan od naših vitalnih interesa je i saradnja sa Rusijom.

- Opasnost od sukoba na Balkanu i dalje je jako velika. Situacija u ovom regionu je daleko od stabilne. Balkanu danas preti islamski terorizam, ali i opasni ruski uticaj - "objasnio" je general Pavel razloge za naoružavanje Zagreba i pretnju Srbima. Predstavljajući zaključke konferencije, Pavel je istakao da je sastanak u Splitu bio prilika da se okupe načelnici generalštabova članica NATO, strateški NATO komandanti i predstavnici Crne Gore, koja je dobila pozivnicu za članstvo u NATO.

- Moramo zajednički da delujemo na istom zadatku. Odbrana naših članica od pretnji i napada jeste naš najvažniji posao - istakao je general Pavel, očigledno govoreći o Srbiji i Srbima koji su u internim dokumentima NATO u više navrata označavani kao "mali Rusi".

Hrvatima dali helikoptere 'kajova' i 'helfajer' rakete!

Informer

Podsetimo, kako smo pisali, neoustaški hrvatski režim u saradnji sa NATO paktom u tajnosti priprema čak i vojne manevre pod imenom "Prijedor 2016", koji bi do kraja ove godine trebalo da se održe na samoj granici sa Republikom Srpskom! Glavni cilj operacije, koja se sprovodi pod firmom taktičke vežbe, jeste da NATO instruktori obuče hrvatske specijalce za američke borbene helikoptere "kajova" i rakete "helfajer"! Ovakvo gomilanje vojne tehnike na granici, kao i sam naziv operacije po drugoj najvećoj opštini u RS (!), upozoravaju naši izvori, zapravo krije vrlo opasnu pretnju Srbima u zapadnom delu Srpske...

Diplomatski izvori Informera, s odličnim vezama u više zapadnih ambasada u Beogradu, kažu da se u NATO zaista sve ozbiljnije razmatra mogućnost "ograničenog sukoba sa Srbima":

PUTIN OPASNOST!

Opasnost od sukoba na Balkanu i dalje je jako velika. Situacija u ovom regionu je daleko od stabilne. Balkanu danas preti islamski terorizam, ali i opasni ruski uticaj
Petr Pavel, general NATO

- Ne treba tu biti previše pametan i obavešten, stvar je očigledna. Pogledajmo samo kome to NATO preti u regionu. Zbog čega i protiv koga oni naoružavaju Hrvate? Pa svi na Balkanu, osim Srba, ili su članovi NATO ili su pod punom njihovom kontrolom! Usijane glave u Briselu zaista razmišljaju o vojnom rešenju 'srpskog pitanja'! I to, naravno, nije od juče. General Pavel je tu samo glasnogovornik...

Vučić: Srbija nikom ne preti

I dok juče zvanično niko nije hteo da komentariše naša saznanja, premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć za RTS da je razočaran izjavom generala NATO Petra Pavela da su sukobi na Zapadnom Balkanu i dalje mogući.

Ko je general Petr Pavel

1983-85. vođa izviđačkog voda za specijalne namene češke vojske
1985-91. komandant izviđačke čete za specijalne namene u vazduhu
1991-93. (1994-96.) vojni obaveštajni oficir
1997-99. komandant specijalne brigade
2002-03. komandant specijalnih snaga
2003-05. zam. komandanta združenih snaga
2012. načelnik Generalštaba
2014. predsedavajući komiteta NATO

- Srbija nikome ne preti, to nije naš stil. Već smo videli kako izgledaju rat i razaranje pre 17 godina i ne želimo nikakve tuče i sukobe, već da razvijamo svoju zemlju. Srbija ne može da se meri sa NATO, ali Srbija nije i neće biti slaba kakva je bila, i to je naša dužnost - rekao je Vučić i dodao da što pre želi da razgovara sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom jer bi to, kako je rekao, bilo lekovito i važno.

Vučić je odbacio optužbe da se Srbija, zbog najavljenih vojnih vežbi sa Rusijom i Belorusijom, stavila na rusku stranu.

- Pa Srbija učestvuje u više vojnih vežbi u okviru Partnerstva za mir sa zemljama članicama NATO nego s Rusijom - rekao je Vučić.
 

Stojanović: SAD generišu sukobe i krize na Balkanu

Momir Stojanović, bivši šef VBA, slaže se da je Balkan daleko od stabilnosti, ali ne islamskog i navodnog ruskog terorizma:

- Glavni krivac je neprincipijelna politika SAD prema Balkanu. Ne bi me iznenadilo da u cilju sprečavanja ruskog uticaja Amerikanci po isprobanom receptu izazivanja kriza destabilizuju region. Licemerni su razlozi da NATO želi da zaštiti svoje članice, jer BiH, Makedonija i Kosovo, koje su priznali, nisu u NATO...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mali

pre 7 godina

Kakve ste vi ovce ja ne vjerujem.Nasjedate na lazi novinara svaka cast,ovce ostaju uvijek ovce .Operacija se zove Beograd 2021 ahahah .Dok god imamo ovakve novinare nebude se nista promjenilo ,njima ocito pase da huskaju narod na narod da bih prodali sto vise novina ili napravili nemir u regionu.Nemojte biti zatupljeni i vjerovati u lazi

srle

pre 7 godina

Ne lupetaj. Tako je bilo i pred bombardovanje, samo se ti toga ne secas jer si tad jos pisao u pelene. Isto su pricali - ma nema sanse, nista od toga, nismo mi njima bitni... I onda nas bombardovase.

Prle

pre 7 godina

Bolje biti i ovca, nego običan, mali beskičmenjak!

Lala iz Banata

pre 7 godina

ШТО ВОЛЕМ ТЕ "ГЕНЕРАЛЕ" ПОДЕРАНИ* ГАЋА, КАД СЕ ОНИ КО БАЈАГИ УСПАЛЕ...ПА ЈОШ ПРЕТЕ...А КАД СЕ ИСТИНСКИ ЗАПУЦА..ЈА КАЖЕМ "ШИЦ"...А ОНИ ОМА* БЕЖ* , У АТОМСКО СКЛОНИШТЕ !!....КУКАВИЦА И УВЛАКАЧ...ТА ВИДИМ ТО...ИЗ "ПРВЕ".... ПОЛТРОНЧИНА, КОЈИ ЈЕ И ДОШАО ДО ЧИНА ГЕНЕРАЛА, НЕ РАТОВАЊЕМ, - НЕГО - ЛИЗАЊЕМ ЗНА СЕ ШТА ... И УВЛАЧЕЊЕМ , ЗНА СЕ ГДЕ... ЕЈ ЈАДНИЧЕ...БЕДНИ...! ИМА ЛИ ВЕЋИ ЈАД ОД ЧОВЕКА...? ПИТАМ СЕ....?

Lala iz Banata

pre 7 godina

И "добри војник Швејк" Јарослава Хашека је викао - " На Београд, на Београд".... !!... После сарајевског атентата 1914.год.

cccc

pre 7 godina

Ovaj se čeh se sada osilio na tuđi račun, a zaboravi je za koliko dana su Rusi zauzeli Češku.

vojkan

pre 7 godina

A sto nisu na nas udarili ti veliki rusi a Marsal sa osmehom i kubom u ruci uz blagi dim duvana odgovara:Samo metar granice da nam naruse RAT a mogu odmah mobilisati MILION ljudi u slucaju rata.

Stanislav

pre 7 godina

Da, tačno, ali je još nešto zaboravio kad su Srbi listom pritekli u pomoć Česima ispred ambasade u Beogradu. Bila je tada SFRJ, ali su svi Česi koji su bili na letovanju došli u Beograd da traže pomoć i dobili je.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Пардон...! Били су у питању... - сати...!?

nati

pre 7 godina

Odvratni licemeri,nije im sramota da glumataju demokratiju a u stvari su obicne siledzije,divljaci i nacisti.Hitler je za njih mala beba.U 21-om veku niste odmakli dalje od majmuna,svoju volju jos uvek ostvarujete na najprimitivniji nacin,divljastvom i ubistvima,olosi nemoralni.\n

OMG

pre 7 godina

Европа се дави од најезде миграната и терориста, а НАТО-вци би мало да се доказују против "малих Руса", само треба да знају да "велики Руси" то мирно неће гледати па нека виде шта ће, пропаст им не гине.

dobri covek

pre 7 godina

Ajde da krivac lepo prizna, pa da idemo dalje... Ko mu je mami priredjivao praznik kad je zadnji put pre četrdesetak godina bila u Vrnjcima da leči to što je nerotkinja? Ako je već radio, što to nije radio kako treba? To bi bila već druga čehinja koja se žali, setite se samo madlenke. Radite zanat kako treba!

Ljubomir T Dević

pre 7 godina

Honoured Mr. Petr Pavel, Bohemia, also called Boiki/ White Serbia, has always been Serbian (Srbsko) and will be with or without Your consent. Yours very truly,

nada

pre 7 godina

Govno jedno smrdljivo !!!!!!!!!!!!! Opet hoce da se rese zastarelog naoruzanja pa da ga sruce na Srbiju. Kako je tesko kada nekome ide bolje u zivotu.Srbija ima pravo da se druzi sa kim hoce ali to ne znaci da moramo trpeti i ostati mirni.

Kos

pre 7 godina

jednom su nam vec pokazali isad ce opet bilo nam je malo da se junacimo

ljubisa

pre 7 godina

Veze to nema "junače"sa junačenjem,..mi ćemo biti meta dok god smo Srbi,Pravoslavci i imamo bilo kakve veze sa Rusima,...

zoran

pre 7 godina

Vucicu prestani vise da places, izvinjavas, kukumaces, opravdavas, vec naoruzavaj vojsku modernim oruzjem , a i narod. Jasno je deci u osnovnoj skoli da ce napraviti rat na Balkanu. Nemoj reci, posle, kako nisi znao. Pravac Rusija i kukumaci za moderne sisteme PVO, kako znas i umes; tenkova sto vise; raketa zemlja-zemlja. Ostavi se diplomatije, jer je djavo odneo salu. Nece Ameri se mesati u taj rat, jer se plase Rusa i znaju da bi ovi sada delovali (nema vise pijanog Jeljcina), ali 100% ce gurnuti nekog od komsija, a u pozadini ih naoruzavati.

DS

pre 7 godina

SAD su u velikim problemima u vise domena,ekonomskom,financijskom,socijalnom,rasnom,dug im je narastao na 20,5 hiljada milijardi $,a BDP im je oko 16,5 hiljada milijardi i stampanje dolara bez pokrica vise nije moguce i zato su se okomili na sve i svakoga ko im se suprotstavlja na putu pljacke,osvajanja trzista i liferovanja dolara bez pokrica. Glavna meta im je EU kojoj zele unistiti evro i na to trziste plasirati svoj dokar sto bi im omogucilo novo stampanje dolara. Zato preko ukrajinske krize guraju EU u rat protiv Rusije,zato su namjerno izazvali migrantsku krizu i ubacili milion muslimana u Njemacku koje ce kasnije koristiti kao teroriste,tu je i neuspjeli puc SAD na EU preko "Bregzita" jer se zamislilo da ce odvajanja Britanije od EU destabilizovati i unistiti EU koja je na granici raspada.U tom kontekstu im sada treba jedan mali rat protiv Srba na Balkanu koji bi dodatno destabilizovao tu regiju a i cijelu EU. SAD,kao Imperija zla,koja parazitira na racun cijelog svijeta,svoje probleme prenosi na taj cijeli svijet i njihova logika je da ako oni moraju propasti u propast ce za sobom povuci cijeli svijet. Dakle,ako njihov dolar ne dominira svijetom oni propadaju i zato se grcevito bore da zadrze i povecaju tu dominaciju rusenjem EU i evra i drzanjem pod kontrolom cijelog svijeta. Sigurno je da SAD guraju svijet u veliki haos i krvoprolice,jer samo tako oni mogu opstati za jos neko vrijeme. .

misko

pre 7 godina

možda i ja jednom prijeđem bugarsko hrvatsku granicu....

Rusija Srbija

pre 7 godina

Malo morgen"junace" . Nece biti kao sto je bilo , sad i mi imamo ledja malo mocnija od vasih "prijatelja" koji vas vole do poslednjeg ustase.

Srbin

pre 7 godina

Češka prodana duša. Do juče nije imao šta da jede a sada bi da bombarduje Srbiju. Nikada mu neću kupiti njegovu usranu škodu - neka ju vozi sam - bednik i svima ću pričati koliko je ta škoda govno

Darko

pre 7 godina

Rat je neminovan ocito. Pitanje je da li ce se desiti za god. dve ili 5 Mi srbi sta god uradili ne valja. Ili da im predamo drzavu a Srbija da se svede na Beogradski pasaluk. A rata ako ne daj Boze i bude,kostace to nas narod ali rezultat ce biti sve srpske drzave u jednoj.

Darko

pre 7 godina

Jednostavno resenje, vide I ludi da nas nato nikada nece smatrati ni prijateljima ni narodom koji treba da zivi. A to se resave sa potpunom vojnom saradnjom I sa Rusijom I Kinom. ovi fasisti nece nikada odustati dok nas ne istrebe!

Dusan

pre 7 godina

Kad bi postojao vojnicki cin budala,ovaj cetni izvidjac bi ga prvi zasluzio.

igor

pre 7 godina

koji su ovo ludaci nikako da nas ostave na miru ,mislim da treba rusija da sravni ta govna.

prckoprvi

pre 7 godina

Los si ti general, ustvari nisi nikakav ni vojnik, da bi bio dobar vojnik pa onda sve ostalo moras da pripazis na licnu higjenu ! Zar se ne prodaju zileti u ceskoj?

5555

pre 7 godina

Више нису Немци фактор нестабилности на Балкану,невероватно сад су то Чеси као овај Славен ?! Он покреће хајку на ИСТОК ??!

nikola

pre 7 godina

Petnje koje upucuje gen, Pavel nisu njegov stav vec nekih jastrebova u NATO koji na svaki nacin zele otvoriti novo krizno zariste u Evropi i kontrolisanu krizu, a stim u vezi, uputili poruku Rusiji sta mogu ocekivati ukoliko nastave sa podrskom srpskom narodu u BiH i najavljenu isporuku NVO Srbiji. Nasa zemlja treba nastaviti sa spoljnom politikom koju vodi ali upozorenje koje je uputio ceski general treba ozbiljno shvatiti.

Dragan

pre 7 godina

Koliko je lud , on će to stvarno pokušati da uradi

Lovac

pre 7 godina

E moj Vučiću.Zapad i Amerika manipuliše sa tobom kao sa djetetom..Kako možeš,čak i na trenutak da pomisliš da su nam oni prijatelji..Pa zar ti nijesu oteli Sveto Kosovo,non-stop pritiskaju SRbiju i R:Srpsku..I nikad neće primiti Srbiju u tu famoznu EU..Zato pod hitno za spas SRBIJE i Srpstva dovedi RUSE.Dvije Baze i nema da se plašiš ničega..Bolje što prije da posle ne bude kasno!!!

davor

pre 7 godina

kaze covek Balkanu preti opasnost od IS i Rusa, celoj zemaljskoj kugli preti opasnost od kauboja!\n

Vuksan

pre 7 godina

Nema tu ništa novo. Čovek je dobio zadatak da proširi Hrvatsku i da zatvori zmijsu čeljust koja je zagrizla Bosnu. Neznam za sada dali će da se ratuje druga četvrtina ili drugo poluvreme. Sva je prilika da je rat sa Hrvatskom teško izbeći. Oni će i u budućnosti ratovati sve dok njihove žrtve ne budu veće od srpskih i njihova materijalna šteta veća od srpske. Sve dotle dok imaju ratni plen- a do sada su ga imali, to im dodje kao razonoda.

Boogeyman

pre 7 godina

Pa češka sisica i može samo da preti kad ima NATO iza sebe. A svi znamo za koliko su ih rusi pregazili. Od tada su im rusi noćna mora i sada svoje komplekse hoće da leči na nama. E pa dođi slino natovsko-nacistička... Srbija te čeka... ali se prethodno dooobro naoružaj!!!!

vlada

pre 7 godina

Ovog puta ćeš morati da DOBRO razmisliš! Pošto su Česi, kao vojnici "seronje", nisi ni ti daleko!

Patriot

pre 7 godina

Mi se Česi ne bojime, kad zapuca mi bežime....

Ljubo

pre 7 godina

Da se malo uozbiljimo ,...nikada i nikada nece prestati opasnost od nekog sukoba na Balkanu .Sto je imenovani general spomenuo ,pa prvo on nece moci da napreduje ako ne bude pricao sto njegovom pretpostavljenom ne odgovara ,a drugo oni nesmiju priznati i pokazati opasnost od jos veceg problema u srcu Evrope i NATO nejedinstva ,koje iz dana u dan sve zesce.Jasno mi je kao dan ,da dolazi i to veoma brzo ,Evropa u zicama ,karaulama ,desnice na vlasti ,strogo cuvane granice,ma jedno rasulo i pakao ,....velika je razlika i velika je mrznja izmedju naroda .Istorija nije casa vode da se prospe i zemlja upije....

Anarhista

pre 7 godina

Samo Atomska Srbina Spasava. Da smo pre 20-es godina poceli sa razvojem i istrazivanjem danas bi imali 400 komada. 100 na Berlin, 100 na Pariz. 100 na London, 100 na Vatikan. Ali, *ebiga, bitno je da pederi setaju slobodno Srbijom. To je celi srpski progres za 2 decenije.

duke

pre 7 godina

Valjda Vucicu sada razumes da nema nista od toga sto si dobar sa svima i valjda vidis da nista nece biti o pristupanju EU nego ce da nas maltretiraju do krajne granice! Uzmi ti lepo naoruzavaj Srbiju kako treba i sve sto treba a mi ce mo jednom zauvek da resimo problem pa ili ce da se odnose prema nama sa postovanjem ili cemo naterati da nas postuju! Znaju onji da Rusija nece ostati sa strane kao nekad pa se nece mesati a mi ce mo ako treba da nestanemo kao narod ali ce tako mi Boga svi koji nas budu napali nestati sa nama! I zamisli samo ti tog indijanca tacno zna da smo kao zemlja vojno neutralni i prica tu nesto u Ruskom uticaju pa sta tebe bre indijancu zanima koga mi podrzavamo i ko ste bre vi da nama namecete vase misljenje! Kurcite se vi jos malo to su vam zadnji trzaji i ovako ce Tramp da osvoji izbore!

sudija

pre 7 godina

Ovaj put cete nestati zauvjek ako pokusate napasti Srbe i vi i vase clanice.\n

duke

pre 7 godina

Samo dodjite i ovako vas cekamo od 1999! Rusiju bi zamolio samo da nam obezbedi oruzije ako nista drugo barem da budemo ravnopravni u odnosu 3 prema 1 tako da to mozemo da kompenziramo oruzijem! Koliko vidim naterace Hrvate kao i uvek oni ce potvrditi da su sluge i krenuce na nas!Ima da napadnu RS zajedno sa Bosnom sto ce biti povod za rat! Problem koji ovaj indijanac ne shvaca je da ce doci do 3 svetskog rata pa da vidimo koliko su oni to spremni da se vrate u kameno doba?Ako ovaj put krene stvarno da se resava sudbina sveta onda Srbi moj ili cemo biti slobodni ili cemo svi izinuti za slobodu druge nam nema a mi Srbi smo navikli vec na sve ili nista a da li su oni?

jovica tesanovic

pre 7 godina

sve junaci a ako krene kuku lele jer niko od ovih pametnjakovica ne zna sta je rat ako je prezivelo namesteno bombardovanje 99g.

Leka

pre 7 godina

Ugnjetavaju,ponizavaju,truju i ubijaju srpski rod, vec vise od 25 godina! S-300 baterija sa 144 projektila, kosta oko $900 miliona dolara US! Dosta je cekanja i kalkulisanja izmedju istoka i zapada! Propadamo svaki dan, sve vise gledajuci reality shows,komentarisemo i vredjamo se preko medija i cekamo da ce doci neko drugi da nas prosvetli! Kosta mnogo ovaj S-300,ali poredeci tajkune i pojedine politicare koji su izneli iz Srbije oko $50 milijardi dolara US u zadnjih 26 godina,to je zanemarljivo! Take It or Leave It !

dusansilni

pre 7 godina

mnogi zaboravljaju da kina nece ostaviti ruse koji nece ostaviti nas, sto iz interesa sto iz prijateljstva. oko nas mozda bude problema, ali ovde, vrlo vrlo tesko. ssss\n

dusansilni

pre 7 godina

takodje, nas premijer vrlo dobro zna sta radi, vrlo mudro to radi, svestan je svega, ali eto, sve je to partija saha, oprezno se razmislja, nekoliko koraka unapred\n

Mile

pre 7 godina

Srpske vlasti moraju hitno osposobiti drzavu za odbranu To s e ne radi pricom .Ko nije sposoban da obezbedi odbranu drzave , mora odmah da napusti polozaje, s time da tu ne smeju sesti oni koju su do sada bili na vlasti . .

Srbo

pre 7 godina

Kako ove informacije nigde nema osim u informeru????

Marko

pre 7 godina

Pavel je jedna obična seljačina koja hoće da se dokaže. I onda lupeta da bi mu se ovi divili. Bolje mu je da ćute jer će mu mali Kinezi počupati brkove, a mogao bi dobiti i raketu u dupe.

zoran miljkovic

pre 7 godina

Ух, колико озбиљних претњи НАТО пакту, од сератора који ни име не стављају у коментарима.Што су то јуначине за новине, угледали се на вучка, тако он се понаша,народни издајници , који не разумеју шта је светска сила и колико је јака, тако да тртљати у соби и јуначити се могу само људи слабог ума, који желе зло Србији.

veselin

pre 7 godina

U titovoj državi kadrovi su mu se dodvoravali agresivnošću prema Srbima pa je i ovaj general isti takav dodvorava se amerima mržnjom prema Srbima misleći da je eventualni rat daleko od Poljske Slovačke Češke Nemačke...!NATO je savez zapadnih država sa državama Varšavskog pakta s tim da zapadnjaci misle da su pobedili ha ha ha!

Dule Republika Srpska

pre 7 godina

Pa kako sam ja mislio da je nama NATO prijatelj.

Djordje

pre 7 godina

Sve je lepo covek rekao, a vi samo zaludjujte ovaj napaceni narod.

ZN

pre 7 godina

Radio ne radio - svira ti radio... NATO će u svakom slučaju uraditi šta su i kada su naumili. Nije jasno ko još veruje u njihove priče i kome ih pričaju. I sa tri grama mozga, svako na ovim prostorima zna kako stvari stoje. E sad, ako je jedino što neko zna to da drži pušku, ubija, otima i od toga živi - nema tu pomoći.

milan

pre 7 godina

e moj Vucicu da li ces jednom shvatiti ko su ti prijatelji a ko neprijatelji!!!???\n

anj

pre 7 godina

ovaj Vucic me odusevljava ! razocaran, preuzima odgovornost, ostro osudjuje...i sta s tim???? koliko jos praznih reci moze da izgovori a da nista ne preduzme? u stvari, i sto bi, kad se nista ne desava njemu, nego nama...

lalala

pre 7 godina

Gospodine Pavel,jesu li vam Srbi najveci problem u zivotu,ako jesu onda Vas zalim!

asid

pre 7 godina

Djenerale, to što ti pušiš to ti je vrlo zdravo, evo ti Boris k'o živi primer, ništa mu ne fali, zdrav k'o dren, mada glup k'o klen!

MAMA CECA

pre 7 godina

Lalo iz Banata sad znam zasto je Ajnstajn ozenio Milevu Maric.....mi Vojvodjani smo vrlo pametan narod....sa velikim srcem....pozdrav za tebe od jedne Novosadjanke...

rh hrvat

pre 7 godina

Ostavimo na trenutak ruse i amerikance i njihove interese konstantnog rata...idemo vidjeti zašto će do rata doći; BiH srbi koji su zadovoljni dejtonskom podjelom BiH /jer su imali golemo oružje da osvajaju tuđe i jer je NATO spriječio hrvate i muslimane da osvoje Banja luku), dakle srbi BiH hoće da to osvajanje u BiH 1991.-1995. godine da ozakone i zadrže za svoju trajnu državu...a to neće ići...nepravde se naknadno kane smanjiti pa će u skorašnjem ratu srbi u BiH dodatno da najebu i izgube pola svog sadašnjeg teritorija.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija