• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.09.2016

11:59

OBRADOVIĆ: Halilović širi lažnu paniku!

Politika

OBRADOVIĆ: Halilović širi lažnu paniku!

Podeli vest

Potpredsednica SNS i predsednica skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Marija Obradović ocenila je danas povodom pretnji ratnog komandanta Armije BiH Sefera Halilovića da ne veruje da situacija u regionu izmiče kontroli sve dok je Srbija ozbiljna i odgovorna u odgovoru na provokacije

- Ne vidim razloge za takav način reakcije od strane zvaničnika BiH, ali tu treba napraviti akcenat. Halilović nije zvaničnik BiH. Iako neki govore da je on glasnogovornik nekih lidera, ne bih se složila s tim - rekla je Obradović gostujući na N1.

Ona smtra da je to "podizanje larve, lažne panike jer ozbiljni lideri, pre ''potezanja'' ovakvih rečenica, mnogo ozbiljnije razmisle.

Prema njenim rečima, zvanično Sarajevo bi trebalo da reaguje.

- On je penzionisani komandant, neko ko nije glas bošnjackog naroda. Ne treba zaboraviti da su izbori u Bosni i da je to njima za dnevno političke potrebe. To građani treba da razlikuju - navela je Obradović.

Ona je naglasila i da su se svi srpski zvanicnici ogradili od te izjave.

- Najlakše je dati puške u ruke i krenuti. Nama u Srbiji treba posao u ruke... Ja kao mama sina od 20 godina i koji bi mogao da se nađe u toj situaciji, jako se plašim ovakvih izjava... - naglasila je potpredsednica SNS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alexa83

pre 7 godina

Haliloviceve izjave su zapaljive i u najmanju ruku nepotrebne!!!

Tasa

pre 7 godina

Халиловић позива на рат и призива несрећу свим народима БиХ. Међу Србима нема никога ко је за рат.

Flok

pre 7 godina

Srbija ce ostati nepokolebljiva u svojoj politici mira i nece pasti na provokacije iz komsiluka!

Ivek

pre 7 godina

Halilovicu uzivaj u tim americkim parama koje te finansiraju da izazivas pometnju u regionu!

Ivan

pre 7 godina

Ne razumem poentu bosanaca kada podizu tenzije u regionu, pretpostavljam da su to stranci glavni ulagaci!

Nada

pre 7 godina

Nema taj Halilovic podrsku gradjana u Bosni. Niko vise na ovim prostorima nece da ratuje.

Meda

pre 7 godina

Halilovicu bi bilo pametnije da se bavi dobrosusedskim odnosima umesto potpaljivanjem vatre.

5555

pre 7 godina

Не треба да се бојиш,рат дође полако,а нестаје тешко. Ране су изузетно болне и незалечиве, Конце рата вуку неки други,далеко од линија ратовања. Ми спадамо у колоније рата,са многим другим државама и народима?! Ко усмерава ратом?? Ђе је Дејтон?САД?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija