• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

22.09.2016

18:13

ĐURIĆ Pretnja ratom šteti i Albancima i Srbima!

Politika

ĐURIĆ Pretnja ratom šteti i Albancima i Srbima!

Podeli vest

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas u Kraljevu da je pretnja ratom zbog demarkacije linije sa Crnom Gorom, štetna i po Albance i po Srbe

- Mi gospodina (Albin) Kurtija poznajemo mnogo ranije i znamo kakvo destruktivno njegovo delovanje ume da bude. Lično smatram da pretnja ratom šteti i Albancima i Srbima, da ona nije utemeljena željama naroda i mislim da radni, obični i pošteni ljudi, ne žele da vide budućnost svoje dece u bilo kakvim sukobima - kazao je Đurić.

(VIDEO) ÐURIĆ: Nisu me uhapsili zahvaljujući narodu!

Đurić je ocenio da se opozicija na Kosovu ne bavi pitanjima od značaja u katastrofalnoj ekonomskoj situaciji.

- Umesto da se tamošnja opozicija bavi traženjem odgovora na pitanje zašto je 65 odsto mladih nezaposleno, gospodin Kurti i njemu slični traže kavgu, a ja u tome ne vidim rešenje ni za jedan problem sa kojim se naš narod, i albanski i srpski, na Kosovu i Metohiji suočava - izjavio je Đurić.

Kurti je u utorak u Tirani u razgovoru s predstavnicima civilnog društva rekao da demarkacija granične linije Kosova sa Crnom Gorom može biti povod za izbijanje rata u narednih pet godina.

(FOTO) INCIDENT U GRAČANICI NAROD NA ULICAMA: Policija htela da protera Marka Đurića, on odbio da napusti KiM!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija