• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.09.2016

11:59

BAKIR DOBIO NAPAD RAZUMA: Neće biti nikakvog rata u BiH - NIKO NEĆE UNIŠTITI REPUBLIKU SRPSKU!

Politika

BAKIR DOBIO NAPAD RAZUMA: Neće biti nikakvog rata u BiH - NIKO NEĆE UNIŠTITI REPUBLIKU SRPSKU!

Podeli vest

Presedavajući Predsedništva BiH i predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da u BiH neće biti rata i da niko neće uništiti Republiku Srpsku

- Mi ćemo čuvati ovu zemlju i Dejtonski mirovni sporazum i sve građane, i Srbe i Hrvate i Bošnjake. Nikakvih ratova biti neće, jer će se urazumiti oni u Banjaluci - rekao je on novinarima sinoć u Brčkom, gde je prisustvovao na predizbornom skupu SDA, prenela je Fena.

On je dodao da nikome u BiH rat nije potreban i da se ratovi počnu kada jedan narod dovedete u poziciju da neke stvari više ne može da trpi, a u toj poziciji niko nije u BiH.

- Ponajteže je Bošnjacima povratnicima u RS. Da Srbi u BiH krenu u rat da bi otcepili nešto čime vladaju suvereno, o tome nema govora niti će ljudi krenuti u tom smeru - rekao je Izetbegović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mire

pre 7 godina

hahaha stisli Rusi preko turaka , tako ce biti i na referendumu za izdvajanje RS iz vestacke tvorevine.\n

nati

pre 7 godina

Bravo Baki,gledaj u buducnost a ne u proslost.Narod iz Srbije voli BIH.Mnogo bi lepo funkcionisali da nije ovih sto nas saplicu i prave cirkus od nas,pa izgledamo kao najgluplji narod, umesto da im pokazemo koliko vredimo.\n

Ćomi

pre 7 godina

Druze, ti izgleda ne razumeš stanje stvari, narod u Srbiji voli Republiku Srpsku a ne Bih, nesto si pobrkao, nije valjda toliko momaka na ratnoj liniji poginulo za ljubav prema BiH nego za Republiku Srpsku

miki delija

pre 7 godina

nece jer je shvatio upozorenje od kralja hriscanstva da ce nestati svi do jednoga ko nesto pokusa protiv srbije i republike srpske konacno se dozvao pameti taj isisovac shvatio je gde ga vodi okupator sveta amerika

era raketas

pre 7 godina

To i vrapci znaju ali je zabetonirana u drzavu BiH.Velike sile su stvorile entitete i tako ce da bude sve dok one ne ucine nesto drugacije.Dotle gospodo uzivajte u vasim entitetima i pucajte preko novina iz lakog i teskog naurozanja ali vam niko ne garantuje mir sa samoubicama i tkz. crnim udovicama.

u magnovenju

pre 7 godina

Nije on dobio napad razuma. To sto govori uopste ne pokazuje da se opametio.

kikiriki

pre 7 godina

izgleda da su mu ameri zamenili čip pa sad vrti ovu ploču

Zivko

pre 7 godina

Pitajte Bakira zasto drzi u Sarajevu 11.000 Mudzahedina,zasto se nije oglasio protiv podrske ratnog huskaca njegovog i njegovog oca Generala,zasto je bio na Bilovoj donatorskoj organizaciji sa Camilom-a to je Marketing za izbor Hillary Clinton za Predsednika US i odvajanja KiM od Srbije.Pa kako mozete njemu da verujete kada je on isto sto i Tadic?

Novi

pre 7 godina

Sta rece Bakire , najteze je bosnjackim povratnicima , pitaj srbe , njima nije moguca ni pomisao na povrat zbog vaseg pasjaluka .

tomo

pre 7 godina

Ne veruj turetu nista, nego se braco spremajte za rat.

Milutin Vranjski

pre 7 godina

"BAKIR DOBIO NAPAD RAZUMA...". Звучи потпуно сулудо, али ништа не брините - брзо ће га проћи!

nada

pre 7 godina

Protiv koga je on umislio da ratuje kada nema pas zasta da ga uhvati!!!! Sagni glavu i pokloni se srpskim zrtvama.

Petar Golemi

pre 7 godina

Sarajevo ispot Trebevica , bices jopet varos KAradjordjevica...... Bakire moz' se prekrstis pa da postaves , na primer Branimir......

postar

pre 7 godina

Petre sansa zivota je propustena sa JNA niskim specijalcima komadantima tigrova Arkanom i Legijom i danas mozete samo da pisete nebuloze.

batabosque

pre 7 godina

Овај мухаџедин је био на лаким дрогама, а ове америчке су много квалитетније и јаче па се сад изгубио. Можда ће у току дана стићи и до бирачког места да тражи да гласа. Можда ће у међувремену тражити да се промени Дан Федерације, да не би вређали осећања даљњих рођака, а можда ће у међувремену црћи од предозирања? Са њим никада није начисто!

sale988

pre 7 godina

HA .... HA .... HA .... IZGLEDA DA SE BAKI NAKUSO SVINJETINE PA VIŠE ZAVOLIO SRPSKU OD SAMIH SRBA !!!!

Ljubo

pre 7 godina

Znace se uskoro ,koje zavrnuo ventile Bosnjacima ...ne mogu da ih shvatim ,da svoj mir ,napredak koji je samo moguc Bosnjacima uz Srbe ,to je istina i druga ne postoji ,zrtvuju za rad svog nestanka,pa nek samo Srbima nema zivota i da Srbi nestanu ....dovesce Jevreji mnoge u red...

Levcanin

pre 7 godina

Ee Baki Baki. Ne zovu vas Hrvati "Suncokret" za dzabe.Pa kazu da se Balije po potrbi ne okrecu samo prema Suncu, vec i prema necem drugom.

Car

pre 7 godina

Malo si pljuvao pa bi saf da polizes.. Dosta je bilo zaebancije sa vama, turska je u rasulu pa se poturad spusta ton inace bi nas obezglavili sve do jednog. Sto pre referendum za otcepljenje je jedino resenje

DS

pre 7 godina

Prije bilo kakvog razgovora treba znati da Bakirova stranka SDA,a koju je osnovao njegov babo Aljo u svom programu djelovanja,kao glavni zadatak,stoji da se R.Srpska,svim sredstvima,treba unistiti i ovladati cijelom teritorijom BiH. Dakle,Bakir i njegova islamisticka bratija ne mogu sami naskoditi Srpskoj i zato racunaju na stalnu pomoc SAD i EU koje,fakticki,imaju isti cilj u odnosu na srpski narod,bilo u Srpskoj,bilo u Srbiji ili u Rvackoj,ili na KosMetu,svejedno,gdje god da se nalazi.. Medjutim,vremena se mijenjaju, pa tako i geopoliticka situacija u svijetu i sada Bakir uvidja da ima samo podrsku SAD,ali da nema bas cvrstu podrsku EU,koja ima pun kofer svojih problema,pa sada mali Bakir kao emituje mirnodopske talase u sta ne treba,ni jednog momenta,povjerovati.

Dimitrije

pre 7 godina

Srbima povratnicima u Federaciju nije tesko,jer ih i nema.I ono malo Srba sto je ostalo napustaju Federaciju,jer od dobrote ne mogu da disu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija