• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.09.2016

14:59

NASTAVLJA SE CIRKUS U DS! Božović odbrusio Pajtiću: VELIKI LIDERI ODLAZE DOSTOJANSTVENO!

Politika

NASTAVLJA SE CIRKUS U DS! Božović odbrusio Pajtiću: VELIKI LIDERI ODLAZE DOSTOJANSTVENO!

Podeli vest

Funkcioner Demokratske stranke Balša Božović izjavio je danas da mu je bila čast što je prethodne dve godine sarađivao sa bivšim predsednikom stranke Bojanom Pajtićem, ali i da se veličina onih koji su vodili tu stranku ogleda i u njihovom dostojanstvu dok odlaze sa te funkcije

Božović je na taj način odgovorio Pajtiću koji je na svom fejsbuk profilu napisao da podnosi ostavku na mesto šefa poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije jer je članstvo DS odlučilo da stranku vode "Šule, Kena i Balša“ i da su od osnivanja rukovodstvo demokrata činili ljudi koji su bili znatno "obrazovaniji, rafiniraniji i u profesionalnom smislu utemeljeniji" nego vrhovi konkurentskih, ali i demokratama bliskih partija.

- Politička istorija veličinu onih koji su vodili našu stranku ne meri samo po tome kakvi su predsednici bili, nego i koliko su dostojanstveni bili kada su sa funkcije odlazili - poručio je Božović.

On je dodao da mu je bila čast da sarađuje sa Pajtićem u prethodne dve godine, kada su se, kako je rekao, zajedno borili da Srbija bude slobodna, zajedno borili za dostojanstvo u Srbiji, na političkoj sceni i u DS-u, kao i zajedno govorili u ime poniženih i osiromašenih građana.

- Članovi DS su juče doneli odluku o nastavku borbe za pristojnu Srbiju. Hrabro su izašli u velikom broju i izabrali novo rukovodstvo koje će imati veliki zadatak i veliku odgovornost. Idemo dalje - naveo je Božović.

PAJTIĆEVA TUGA PREGOLEMA! Razočaran sam odlukom članstva da DS vode Šule, Kena, Balša!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
momir

pre 7 godina

Ovaj nesretni Pajtic izgubi sve moguce izbore...\n

robin

pre 7 godina

Mozete dobiti jedino uz pomoc zapada.Isto kao sto su demokrate dobile prve izbore.

branko1

pre 7 godina

Nije mi jasno zašto to govori i kakve to ima veze sa Pajtićem

goran Holland

pre 7 godina

Zvanicno priznao da je dosadasnja politika DS bila prljava i bedna posto od ''sada'' idu ''pristojno''...E balsa,Balsa!

Srbin

pre 7 godina

E Balša , Balša Ništa ti nisi naučio. Pa , smisao "demokratske" stranke je da se naučis kako se krade i pljačka ova država. Vidiš li da svi odoše kad se nakradu. Ko je ostao od onih od 5.oktobra - niko - eto

nada

pre 7 godina

hvala Bogu da vam je dosap kraj , sve uposlene po javnim preduzecima koje je dove ds kad ce pocistiti ova vlast , znamo vec oni su preletaci pa ih cuvate

igor

pre 7 godina

balsa ima glavu za svaku kapu po principu "kralj je mrtav ziveo kralj" a pajtic je sve samo ne dostojanstven u odlasku. pre bih rekao krlja koju ne mozes da otkacis i to je dokazao ignorisuci strmoglav pad podrske pre pokr.izbora pa sa djilasom pa do sada... nema on dostojanstva ni za lek!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija