• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

25.09.2016

20:14

NATO PAKT PLANIRA OKUPACIJU SRBIJE?! Tvrde da im treba 72 sata da našu zemlju stave pod punu kontrolu!

Politika

NATO PAKT PLANIRA OKUPACIJU SRBIJE?! Tvrde da im treba 72 sata da našu zemlju stave pod punu kontrolu!

Podeli vest

Predsedavajući Vojnog odbora NATO pakta general Petr Pavel u strategiji odbrane od 'ruske agresije' navodi da je u prvoj fazi sukoba potrebno neutralisati pretnju iz Srbije

Vojni odbor NATO pakta, na čijem čelu je češki general Petr Pavel, razradio je strategiju odbrane od eventualne 'ruske agresije' u kojoj se najozbiljnije razmatraju i planovi za okupaciju Srbije!?!
Kako saznajemo u odlično obaveštenim diplomatsko-bezbednosnim izvorima, analitičari NATO procenjuju da bi im u prvoj fazi otvorenog sukoba sa Rusijom najveći problem u Evropi pravila Srbija koja je, kako se navodi, 'verni ruski saveznik' i u kojoj je ogromna većina građana 'fanatično na strani Moskve'!

SA RUSIJOM NEMA ŠALE: Putin objavio uspešno testiranje niza vojnih sistema!

Fanatično za Moskvu

General Petr Pavel, koji je prošle subote posle NATO samita u Splitu otvoreno zapretio Srbiji i Republici Srpskoj ratom zbog 'opasnog ruskog uticaja' (pogledajte okvir), u strategiji odbrane od Rusije naveo je procenu da bi za 'neutralisanje srpske pretnje' bilo potrebno najviše 72 sata!?!

Krvožedni NATO generali priželjkuju rat

Bivši šef diplomatije Živadin Jovanović poručuje da se NATO trese tlo pod nogama, jer su odavno izgubili razlog svog postojanja.

- NATO generali i dalje misle da je ovo svet iz perioda posle Hladnog rata, kada su SAD bile jedina svetska sila, pa idu iz greške u grešku. Umesto da shvate da s Rusijom, Kinom i zemljama BRIKS treba da imaju partnerske odnose, oni priželjkuju novi rat. Suština toga je stvaranje profita za američku vojnu industriju. Zapad ima mnogo oružja, ali nemaju mnogo mudrosti. Ignorišu činjenicu da nisu rešili nijedan rat u koji su se uključili, već su ih samo produbljivali - podvlači Jovanović za Informer.

- U poverljivoj dokumentaciji Vojnog odbora NATO navodi se procena da bi u slučaju 'krajnje nužde' Srbija mogla da bude stavljena pod 'punu kontrolu' za najviše tri dana. Takva procena temelji se na uverenju da Srbija ne bi mogla da pruži dugotrajni otpor invaziji koja bi krenula iz svih zemalja članica zapadnog vojnog saveza u okruženju, dakle iz Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Bugarske, ali i sa teritorija koje NATO drži pod punom kontrolom, iz Makedonije, Crne Gore i sa Kosova! - prenosi naš sagovornik, inače zapadni vojni diplomata sa višedecenijskom karijerom.

Prema njegovim rečima, ovaj plan NATO pakta je 'krajnje uslovan' i nikako ne znači da će Srbija zaista i biti okupirana.

- Ovo je plan koji bi se aktivirao samo u slučaju otvorenog rata NATO i Rusije i samo u slučaju da se Srbija u tom ratu otvoreno stavi na rusku stranu. Dakle, krajnje hipotetički scenario je u pitanju... Ipak, važno je znati da NATO u ratnim planovima ima i planove za okupaciju Srbije - objašnjava naš sagovornik.

SKANDALOZNO! OZNAČILI NAŠU ZEMLJU KAO METU! NATO general zapretio Srbiji ratom zbog Rusa!

Zvanično, niko nije hteo da komentariše naša saznanja. Ipak, na drugoj strani, analitičari i stručnjaci kažu da ih ovako nešto, nažalost, nimalo ne iznenađuje. Bezbednosni stručnjak Dževad Galijašević ističe da Pavel očigledno ganja ruske duhove po Balkanu.

- Ta Alijansa nije čuvar mira, već masovni ubica! Cela ova strategija je samo pretnja i propaganda odvraćanja, naravno da oni ne mogu da unište vojnu Srbiju za 72 sata. Mogli bi da iz Hrvatske ili iz Bonstila na Kosovu, gde je najveća NATO baza, bombarduju fabrike i mostove, ali ništa više od toga - ističe Galijašević i dodaje da je moral srpske vojske na jako visokom nivou.

VESLI KLARK NAPLATIO OTIMANJE KOSOVA: NATO general gradi termoelektranu, kopaće ugalj za prozvodnju sintetičke nafte!

Upalili sve alarme

Profesor Fakulteta bezbednosti Darko Trifunović za Informer kaže da su NATO zaista upaljeni svi alarmi i izrađene razne strategije odbrane od "ruske agresije".
- Moguće je zato da postoji i ova koja predviđa neutralisanje pretnje iz Srbije. Što se Srbija bude više približavala Moskvi, sve više će biti na meti NATO - zaključuje Trifunović.

(VIDEO) RUSI IMAJU ZRAK SMRTI: Pretnji NATO pakta suprostaviće se LASERSKIM ORUŽJEM!

General Pavel nam već pretio ratom!

Kako je Informer već pisao, general Petr Pavel je posle konferencije Vojnog odbora NATO pakta u Splitu u subotu 17. septembra rekao da Srbija i RS zbog sve većeg "ruskog uticaja" predstavljaju ozbiljnu pretnju članicama NATO na Balkanu! On je naglasio da je Balkan i dalje "potencijalni izvor krvavih ratnih sukoba"!
General Pavel je najavio i vojnotehničku pomoć članicama NATO, a najviše ustaškom režimu u Zagrebu!?
- Opasnost od sukoba na Balkanu i dalje je jako velika. Situacija u ovom regionu je daleko od stabilne. Balkanu danas preti islamski terorizam, ali i opasni ruski uticaj - "objasnio" je general Pavel razloge za naoružavanje Zagreba i pretnju Srbima.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 7 godina

Nemamo mi briga, evo stize nam oruzje i iz Rusije i iz Kine, a i Putin je uvek spreman da posalje barem 8000 do 10 000 vojnika da nas brane... tako da moze da nam prete svi, a mi cemo uvek da radimo kako mi hocemo i uvek cemo da guramo prst u oko EU i Zapadu, da nikada nisu mirni!! ZIVELA SRBIJA I RUSIJA!!

Vladimir

pre 7 godina

Prijatelju kad bi se desila agresija mi možemo krenuti sa milion vojnika koji mogu da gladuju mjesecima jer iza njih su majke, žene, đeca, ne znam samo kako će nato karikature iz mekdonaldsa da se rokaju samnom u mojoj planini danima bez isporuke čipsa i koka kole. A kad zarobim odmah i jebavam iz inata, a ne što sam peder. Pa nek misle ko može duže, on na big meku ili ja na proji i koprivi

citalac informera

pre 7 godina

ma ne treba ni proja dovoljna je kopriva moj brate ... ima da ih zgazimo...

ilija

pre 7 godina

Pričalo se da medlin odvrajt silovali u Srbiji pa nam se svetila 99.,dal nisu i ovog pavela Srbi seksualno iskoristili kad bio mali?!

dobri

pre 6 godina

Nisu njega, ali su njegovoj mami priredjivali praznik svaki put kad je došla na godišnji odmor. A i mama mu se nije nešto bunila. Svima dobro, osim pavelu, koji ima problem identififkacije.

Sale

pre 7 godina

Kad srbin zna da mu o ishodu bitke zavise i zene i deca i stari oci, on ne gleda ni levo ni desno! I Kako ce ovi novokomponovani NATO generali da se izbore s' time? mogu samo da laju "Srbija mala, Srbija ovo, Srbija ono a, i sami znaju sta je Srbin u stanju da uradi kad mu porod visi o koncu!!!

pettar

pre 7 godina

Kada su petookobraši i njihovi ministri vojni (fuj) pokazali šta imamo, gde imamo, koliko imamo i kakvi su nam planovi u slučaju rata... ovi natovci znaju da to 72 sata, ali odavno smo tim otpadnicima pokazali gde im je mesto i situacija je malo drugačija. Mnogi su se zeznuli sa Srbijom i njihovim procenama.

Jovan SRB

pre 7 godina

Ima nas dosta u dijaspori koji mozemo i hocemo da pomognemo Srbiji i novcano i licnim putem. Ja sam za vreme onih poplava velikih skupio 2 kamiona i jedan kombi pomoc hrana voda i malo neke odece jakne pantalone... ali ima nas bas puno koji hocemo da pomognemo, neki mogu manje a neki vise ali racunajte bar na 50 000 da pomognu

dejan

pre 7 godina

generale....zaboravio si Srbe po diaspori....cak i kod tebe... kod tvoje kuce....gorelo bi sve oko srbije u naredna 72dana kada bi vi krenuli na srbiju... mamu li vam je..e...da vam jeb.m...pozdrav svoj braci Srbima i poruka za Srbiju da se ne sekira mnogo...i mirno da spava...\n

momcilo

pre 7 godina

ako dodjr do konfrontacije rusija nato ditektno budite uvereni da ce moskva za 3dana da sprzi sve zemlje clanicr nato u evropi. tako da je svejedno ko ce nas okupirati to bi bio svakako kraj sveta kakvog znamo. Usput nato nebi imao vremena da se bavi srbijom u slucaju sukoba a verujem i da do tog sukoba nikad nece ni doci. Bolje da se bace na poljoprivredu nego sto seju bombe i uranijum po celom svetu PROLKLETI DA SU\n

Srb

pre 7 godina

Пре 102 године је исто тако један мислио да сломи Србију за 3 дана, али Србија је воћка чудновата, не сломи је а зубе поломи! НАТО-вци у Кремљу вам не седи Јељцин, већ Путин, не играјте се ватром.

DS

pre 7 godina

Srbi nisu bas lak zalogaj koji se guta bez problema,ponekad zapnu u grlu i najvecim zderonjama svijeta. Pokusali su oni da okupiraju R.Srpsku 1995 i Srbiju 1999 pa su na kraju napravili R.Srpsku i potpisali Rez.SB.UN.1244 da je KosMet srpski. A,ovaj "dobri vojnik Svejk" ce za svoje naprdivanje dobiti svjezu kosku izpod stola od svojih gazda iz NATO pakta..

bogster

pre 7 godina

Pa bestijalnih 80 dana bombardovanja smo izdržali bez ičije pomoći, a što ne dodjoste peške da Vam....

Marcco

pre 7 godina

Pa mora jadan da lupeta... "General" koji je svoju karijeru gradio u Istočnom bloku i školovao se po ruskim vojnim akademijama, mora da se dokazuje tri puta dnevno kako je veran novim gazdama.

lazar

pre 7 godina

Srbi ne odlucuju dali ce ici u boj po tome kolika im sila preti,vec koliku svetinju brane!!!\n

Marko

pre 7 godina

Ma vi ste svi pukli bre... Meni se ne ratuje... niti zelim da moje dete gine... Sta vi svi mislite? da ce nam rusija kina poslati rakete pa smo bezbedni? Smesno... Mogu da nas pregaze za 48h da nas sravnjaju kao Irak... Nasa jedina sreca je sto nismo Arapska zemlja nego Evropaka... Nastao bi haos u Evropi kada bi nas napali direktno... Zato jos i nisu... Smirite se malo... Nismo mi svemocni... Ima jos dialoga... Pozzz\n

hetfild

pre 7 godina

zasto sirite mrznju i plasite narod ratom? vidite kakve posledice to ostavlja po ovakvim cudnim ljudima koji sebe nazivaju patri(j)otama\n

Milutin Vranjski

pre 7 godina

Чекамо вас још од 1999-те; летео вам је ародром у тирани са 25 апача, одвалили вам аеродром у тузли; мобилисани македонци побацали оружје, бугари није на памет пало да иду на нас а румини поготову. Значи остају вам јунаци крвати и шиптарчине. Овог а пута водили би би копнени рат до последњег крвата, шиптара а ако буде требало и до последњег муслимана! Им да их нема, једном за свагда; под условом да преживити руски нуклеарни удар!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Нек се само сете како прођоше у Сомалији кад их је потпрашио - Аидид..! А у Србији би прошли 10 пута горе...!!

nati

pre 7 godina

NATO sve vise razotkriva svoje nakazno lice krvolocnog ubice ali prirodni zakoni koji nepisanim pravilima vladaju planetom,pokazace pravu istinu koja mora izaci na povrsinu pre ili kasnije,i u skladu stim na povrsini ce izaci pravda,a pravda je ta da su PUTIN i SIDJI PING pravo lice pravde,visoko uzdignuti u duhovnom smislu naspram ovih krvolocnih poludivljih pasa\nkojima je jedino bogastvo materijalna pohlepa i manjak inteligencije.\n

drgomarkovic

pre 7 godina

Natovci pun mi je vas k...c.A susedne zemlje ako nas napadnu bice pid nasim patronatom,nikako pod natom.Krajnje vreme da plate za sva dosadasnja j...vanja Srbije.\n

dejan

pre 7 godina

E, jarce matori, nista ti ne znas! Kucu ti svoju pazi najpre!

xox

pre 7 godina

Srbija je vec okupirana.... Zapadni placenici su na svakom koraku.

miiki

pre 7 godina

Kako da ne,mi bi sedeli i cekali da nas oni bombarduju iz Hrvatske i Bonstila,pa samo kad bi bilo nagovestaja da ce doci do sukoba,Bonstil bi nestao u vidu magle,zgazili bi ih momentalno,pobegli bi kao iz Vijetnama za par sati,mnogo su se vece mu..nje opekle na Srbiji nego sto su ove jajare,daj nemoj da se lozite da ste neki neka sila,kad udarite srbima na kucu i decu ne bi vas pokupilini u kesama,a sto se tice tih vremenskih intervala,setite se 99,napadali ste iz svih zemalja u okruzenju i ,sta bi usli 300 m na Kosarama,i to sto smo imali Slobu pa nije hteo da prelazi u druge drzave nego se samo branio ,da je bilo naredjeno da se krene u kontranapad ne bi se izvukao jedan iz jadranskog mora!

Dario

pre 7 godina

U ovoj situaciji, sa ovakvim snagama, je dovoljno 24 sata da nas okupiraju. Vojska se mora spremati, ali ne ovde, nego u Rusiji. Piloti, artiljerija, PVO, a tehnika se mora dovuci kontejnerima u Srbiju.

Boze mili

pre 7 godina

Sta sve necemo cuti ovde...dijaspora i kompanija, bas ste se pokazali nema sta! Opaki momci iza monitora ili sa iphoneom u sacici koja nista od kasike teze uzela nije, sanjanje o 8000 rusa...boze...boze...\n

pettar

pre 7 godina

Citaj sine istoriju pa ces videti da si se nalupao gluposti... i cini mi se da ne poznajes dovoljno Srbe..

igor

pre 7 godina

mali smo i na gadnom mestu. ko god da krene na ovog drugog mi cemo sigurno da naj....o. to je jedino izvesno ma kome se priklonili

labud

pre 7 godina

Dodji lutko,cekali smo vas i 99\' al ne dodjoste peske junacine.Pokusali ste da gurnete one ljaljime kao pesadiju pa nesto nije islo.\n

igor

pre 7 godina

prestaje da mu se dize pa bi mu dobro dosao jos jedan mali rat pre penzije. viagru generale izmislili pametni ljudi za takve

nati

pre 7 godina

Ovi debili se mnogo osilili,nemaju mozga pa im proradili hormoni,za cas ce pametni i mudri ljudi da ih srede i oteraju ih tamo gde im je mesto, u LUDNICI.Ceo zapad je zreo za ludnicu,ne zna se ko je od koga ludji,krvolocniji i pohlepniji.Hvala ti Boze sto Srbe cuvas od ovakve sizofrenije,poludi ih jos da idu ulicama i udaraju glave u stubove i bandere.\n

serbian

pre 7 godina

Kome je vise do rata daleko mu kepa kuca.Ne kazemo da izmisljate ali pisite neke lepse teme.Svesni smo donekle situacije kod nas i oko nas sta se desava ali ne treba da se preteruje.Smatramo i dalje da ste jedni od najboljih dnevnih novina koji izlazite i verujemo u Vas ali ubuduce obratite paznju kako obavestavate javnost i naciju.Ljudi shvataju nekad ovo panicno i sa strahom zbog rata ali bez potrebe za time.n

Južbina

pre 7 godina

Gde li si generale bio kad je SSSR okupirao Češku, ispod kog kreveta? Jel ono ti lično beše oslobodilac Češke? Alal ti vera herojčino! Samo me jedno interesuje: na kom si buvljaku kupio generalski čin? Toliko ste bili opasni da se onaj zlikovac Hajdrih vozikao po Pragu u otvorenom automobilu bez pratnje, samo on i vozač! I pored par miliona takvih junaka kao ti, morali su Englezi da pošalju iz Engleske ekipicu da ga likvidira, a oni gle čuda, posle likvidacije sklonili se u pravoslavnu crkvu!

DjaPs

pre 7 godina

Kao pripadnik vojske Srbije mogu samo da kazem da cemo braniti Srbiju makar svi izginuli do poslednjeg bez obzira da li je agresor NATO ili Rusija. Ne kazem da mozemo da se odbranimo ali treba da zna svako ko se drzne da nas napadne da cemo ih slati u sanducima njihovim kucama.\n

patriota

pre 7 godina

Samo ti reži generale, ranjene zveri imaju pravo na to.Što se nas Srba tiče možeš nam ustima milovati nabrekline 72 sata po tri puta na sat sa tom tvojom Nato bandom. Pitanje je samo gde ce vam stati sva tečnost koju progutate od Srba, kuku,lele,još kad braca Rusi ponude svoj arsenal bice vam dosta sexsa za ceo život.Još to da dodam brada ti je jareca.

miki delija

pre 7 godina

lepo im je danas kralj porucio spalicu onoga ko pokusa da napadne rep. srpsku ili srbiju izgleda da ovaj ceh majmun ne kapira koliko je jak putin zeli da ga proveri sa srecom mu bilo

Anarhista

pre 7 godina

Odlicna vest. Sprem'te se, i zapamtite, neprijatelj se ubija. Srbija na 3 mora.

Majkl

pre 7 godina

То да могу да нас окупирају за 72 сата, не знам али и чисто сумњам. Па хипотетички чак и да могу, заборављају кључну ствар. Ми смо вековима познати по герилској борби. Још од доба хајдука па на овамо. Тај начин борбе нам омогућава наша конфигурација терена. И ту смо ненадје...и! А те јаднике које мисле да пошаљу на нас, смо драли, где смо стигли, изузев Румуна са којима никад нисмо ратовали, па им топло саветујем да тако и остане. Паметније је натовцима да нас пусте на миру и не чачкају ни нас, ни Русе ни Кинезе зарад општег добра и мира целог света. Коме је до рата, био му у кући.

miki

pre 7 godina

super ako vec dolaze nek povedu i cehinje one se srba jos uvjek dobro secaju.

DEDA STAVRA

pre 7 godina

Budalino Tale ti jadni generale,kupili te ameri pa ti dali da se sepuris kao curan,zaboravljas da si ti Evropljanin CEH slovenskog roda ,ali su ti dragi smrdljivi dolari americki kako te tvoj narod gleda sigurno te se groze i tvoji CESI zaboravio si kako je Srpski narod prmio hiljade izbeglica onih godina kada ste se zezali sa Rusima.Sramota ti je to vajni gnerale.

marko

pre 7 godina

Pogledaj samo pojavu i izgled ovog patuljka. Odma znas da nije normalan.

srbija

pre 7 godina

Sto ne pokore Rusiju za 72 sata, nego Srbiju. Rusiji treba 24 sata da unisti NATO pakt i da pritom ima vremena i da popiju caj u sred Londona.

Zelenko

pre 7 godina

Зар стварно неко мисли да овај опскурни лик ишта одлучује кад је НАТО у питању? То што је лупетао у Сплиту претпостављам да је желео да импресионира Хрвате, који су му то обилато узвратили каквом баханалијом на мору и копну.

zora

pre 7 godina

Zar u zadnjem ratu nije bilo reci da ce zavrsiti sa Milosevicem za tri dana?Meni se cini da su zaboravili da odu kuci.

Alfa

pre 7 godina

Od budale,možeš sve da očekuješ.Samo ,bilo bi krvi do kolena.Neka se pričuvaju dušmaniTreba naplatiti 99*.

Nikola

pre 7 godina

Eh,..nije problem uzeti Srbiju nikada bilo. Problem ju je bilo drzati i kad se moralo bjezati iz nje moj Pavele. Ne trebavam ni 72 sata,..slobodno udjite ko domacini za 2 sata. A kako cete je drzati i koliko cevam glava tada popadati kad ste blizu nas,..kao i kolikoce vas izginuti kada budete kao i svi prije vas bjezali,...e to su sasvim druge stvari i percepcije koje su na tezak nacin ucili svi silnici prije vas

Neko iz mase

pre 7 godina

Sigurno da postoje planovi za okupaciju Srbije od strane NATO u eventualnom sukobu NATO - Rusija. S obzirom da to nije naša bitka predlažem rukovodstvu Srbije i generalima da ne pružaju otpor u eventualno tako nastaloj situaciji jer bi nas "očistili" i za manje od tih 72 sata. Niti imamo sredstva za ozbiljan rat niti imamo motivisane i obučene vojnike. Zbog ukidanja obaveznog služenja vojnog roka situacija je još poraznija u taktičkom smislu. Ako se političari i generali ipak odluče za konfrotaciju sa NATO to će biti i definitivan kraj Srbije u ekonomskom i egzistencijalnom smislu.

pettar

pre 7 godina

Sve se cini da si ti beskorisna masa a ne neko iz mase...

snoop dog

pre 7 godina

U vasoj prvoj agresiji na Srbiju imali ste veliku srecu ! ! pijani Jelcin nije mogao da se istrezni na vreme ! ! Ali ovog puta to nije slucaj ! Padace vam sa svih strana, kao sto vi zelite Srbiji. Ti si se uplasijo da gospodin Putin ne postavi rakete u Srbiju pa da vam s' guza zaj....e vas stit u Rumuniju, Italiju i dalje ! eto toga se ti bojis. Vi Cesi kao i Poljaci [ izuzev nekih ] jeste nista drugo nego Rimokatolicke piz....e i ulizice , jednostavno receno losa imitacija Fasista ! the end

Lucky

pre 7 godina

Heh,jesam li ja skoro napisao da će NATO prije napada na Rusiju da napadne Srbiju? Da sam napisao da nam zato ovo rusko oružje i avioni koje nabavljamo nije dovoljno već da se "nategnemo" za S 400 itd. jer nas NATO ima u planu za okupaciju prije Rusije i da ustaška NDH radi - šta radi već i naoružava se zbog eventualnog napada na nas Srbe? A vi mi braćo Srbi udarate minuse. Udrite ih i dalje. Da milion godina živite - ne bi vas opametio Jasenovac,I i II svjetski rat,SAO Krajina,1999. godina,ratovi u SFRJ i Kosovo i svi ratovi koji su vođeni protiv nas. Ali nemaju ljudi ni za hljeba ( je l* de),a kamo li za rakete?

vlada

pre 7 godina

Generale, kad ste već u "tripu", jer vaši nemaju para za neku kvalitetniju drogu?

Srbin

pre 7 godina

Jarcino degenerisana, samo dodjite, vratiti se necete... A onda cemo da j... cehinje, hrvatice i sve ostale odakle dodjete... Izvolite!

de Fo

pre 7 godina

Амери од Корејског рата, преко Вијетнама, Либана, Авганистана, Ирака, Либије - листом до задњег у Сирији, на копну, нису добили.Монтирали су ненароднде власти по свуда, која узгред нигде није заживела и никад загосподарили територијом ни једне земље. Свуда где их се народ није уплашио они су подвили реп и Јенки, кад је помирисао крв својих синова, притиснут својим грађанима, тихо окренуо лађе својој кући. Смешан ми је овај кловн, кога и колеге зову " Добри Војник Швејк". Зна ли он да ми Срби једва чекамо друго полувреме утакмице из 1999- али сад на копну...

Kabo

pre 7 godina

Izem ti vojsku kojoj treba 72 sata da osvoji ovu bedu od zemlje.

Liki

pre 7 godina

gospodine pavel (nisi zaslzio veliko slovo) i 1999 je nato racunao na ta 72 sata pa vam se nije posrecilo zato sto mi drugu zemlju nemamo pa ce mo da branimo to sto imamo kako tako ,a ti dok gubis vreme i zamajavas se sa nama znaj da ce za to vreme PUTIN da pije kafu u Ceskoj bas u tvojoj kuci !

SAJ

pre 7 godina

Прво, Нато '99 није ишао копнено, јер су били свесни да би имали много жртава. Друго, садашња Русија и Јелцинова Русија не могу да се пореде. Многи војни стручњаци тврде да је ова нова руска армија много јача од свих предходних. Модеризована до перфекције......65 милијарди долара год иде за војску. Путин не бих дозволио да Нато тек тако упадне. Русија сада има пуно савезника: Кина, Иран, С. Кореја, Индија, Казахстан, Белорусија, Бразил. Видим да сада вежбају и са Пакистаном. Турска већ прелази на страну руса, јер су увидели да са америчким ђаволима нема среће. Већина ових земаља би нам помогли због руса и сви су непријатељи Америке. У то не сумњам. Треће, има нас доста који смо спремни да погинемо за ову земљу и за правду. Србе су многи покушали да униште, па нису успели. Хитлер и Наполеон су такође имали превелике амбиције, па су били почишћени.

Milorad Culibrk

pre 7 godina

LUDI " GENERAL " O ludi " Generale " pa sve to sto sada istices kao vasu prednost imali ste i 1999.god pa ste tupili zube 78 dana.Danas na vasim akademijama izucavate vas poraz a i dalje se cudite sta se to dogodilo te niste uspeli da na KIM unistite nista od nase opreme i naoruzanja.OBJAVITE AKO STE HRABRI KOLIKO STE AVIONA,KOJIH I GDE IZGUBILI ZA TIH 78.dana. Da je nase rukovodstvo imalo jos malo strpljenja, a narod je imao,vi bi ste se sami predali. Tada te SILNE RUSIJE koje se danas plasite nije bilo.Da li si " generale " pitao svog Predsednika Zemana za svoj stav. BRUKO OD COVEKA SRAM TE BILO JER JOS NISU ZACELJENE RANE MALE MILICE I JOS 2000 Srba i Albanaca. SVAMA U TOM PROPALOM DRUSTVU FASISTA ZVANOM NATO NIKADA NECEMO BITI ZAJEDNO Cestitam nasem Predseniku Gos. Nikolucu na odgovoru kojim Vam je uzvratio. Smtr Fasiznu sloboda Hriscanstvu.

Dragan

pre 7 godina

cekajte bre natoovci gde zurite pa nismo vam jos ni pradjedove spakovali nazad sto su to davno probali pa se sada lenskare po nasim gudurama nikako da ih posastavljamo

Dragan

pre 7 godina

zapadne usijane glave bolje mirujte da vam unuci ne bi trazili kosti po Srbiji ko sto vi sada vasih dedova i pra dedova-to vam je dobronamerni savet

badza

pre 7 godina

Alo,tupoglavci,o kakvom ratu pričate,kakvom zlu se radujete.Jedan može da pošalje dva kamiona stare odeće iz inostranstva,drugi će da ratuje iz šume ako treba i da gladuje mesec dana,teći će da j.....hrvatice,čehinje i sve ostale.Imate li vi porodice,sina,ćerku,suprugu,oca,majku,babu,dedu,imate li prijatelje kumove.Svi ste vi za jednu kolektivnu dugoročnu hospitalizaciju.

Cvele

pre 7 godina

Ako bi im ikada to i palo na pamet,najvise bi ih,i to od samog pocetka morila,EXIT STRATEGY.

ana

pre 7 godina

jel rekao zbog čega ? Postoji li medjunarodno pravo ?

Srbo

pre 7 godina

Bolje mu je da ne lupa svašta da mu nebi došla srpska vojska na vrata

Feniks1

pre 7 godina

Jedna osoba pise komentare pod raznim imenima i ostavlja slovo "n" na kraju .

pero cevka

pre 7 godina

vidite ponovo pa nemojte da objavite moj komentar!!!!! kAKO MOZE DA SE KONTAKTIRA OVAJ CEH PA DA MU SE NAPISE LEPO PISMO NARAVNO SA POTPISIMA .

smiljana

pre 7 godina

Ovo je samo neumesna propaganda i nista drugo. Ne zalazite tako lako u lose traceve, potsetite se samo sta je bilo u ratovima, to nikom nista dobro nije donelo.Bas ovo izjavljeno u Splitu? Smesno ...

milija suzović

pre 7 godina

Baba Medlin O. rekla Srbiju sređuju za sedam dana ,a ono sedamdeset i četri plus F117A plus dva B 2 /nema ih ,šta je bilo sas njih,ni Holivud nezna./Pavele gde tebe jađo nađoše,jel to misle da se Srbi i Česi zamrznu,evo vam srednji prst,NATO ustaše.

Pavel Petar

pre 7 godina

Pa on je gori i od Hrvata i od muslimana. Jedino oni su voljni da ga slušaju. NATO do sada ni jedan rat dobio nije, a kako izgleda jako im svrbi da dobiju po nosu.

55555

pre 7 godina

Отворена претња империје и њених колонизатора са својим слугама. Исход је познат ... Напред Азија,напред Африка ?!!

Baba roga

pre 7 godina

Generale, nemoj da ti Ruje opet upadnu u Prag, pa ces da vidis u buve oko !

Senka

pre 7 godina

Kad se slonovi tuku, uvek miševi stradaju. Neka se Rusija i Amerika obračunavaju kako hoće i umeju, a neka male nedužne zemlje ostave na miru.

rubin rolex

pre 7 godina

Cesi su poznati kao veliki ratnici :muskarci dignu ruke a zene noge ...jadan je

dida dedic

pre 7 godina

Gadi mi se ovaj svet,GADI MI SE NATO...Pa ,zar nije sramota da 10 i vise ljudi bije jednog coveka,koga su tukli i unakazili pre 17 god...I treba ovaj svet da propadne,jer nije dostojan da zivi,na planeti zemlji...sram bilo nato i Amerike i njihovog naroda kome su tudji i krvavi dolari jedini cilj u zivotu...

Duki

pre 7 godina

Procitajte ovo! Kucajte na GOOGLE "OTKRIVENO! TAJNI PLAN ‘ŽIDOVA’ KOJI VLADAJU SVIJETOM: Rat u Ukrajini izaziva ‘đavolje pleme’ s ciljem uzdizanja druge židovske države?! ".

Torento

pre 7 godina

srbija je jedina zemlja u svijetu koja je popustila napadaču nakon samo zračnih bombardiranja, jer je time slobin režim opstao, a Kosovo za to je bilo mala cijena

katjusa

pre 7 godina

Za napad na nas bi ostali mali igraci sa kojima bismo izasli na kraj. Veliki zlikovci bi bili unisteni za prva 3 sata. Rusima ne pada na pamet vise da idu po Evropi cizmom a kamoli preko Lamansa.  Jaki su to generali kada hoce da zatru svoj narod i drzave. Mi i Rusi se moramo braniti i to svim raspolozivim sredstvima.\n

panto

pre 7 godina

A hrabri Češki narod poklekao je pred Hitlerom za duzinu jednog fart-a.

Miloš

pre 7 godina

Moramo pod hitno da organizujemo narod za odbranu. Neće nas direktno napasti Amerikanci i ostali starosedeoci Nato-a, nego novo pečeni i naša bivša 'braća' i 'miroljubive' komšije, željne da rasparčaju Srbiju.

velja

pre 7 godina

u h h h sto sam jednu cehinju razvlacio po krevetu u

pomoravac

pre 7 godina

Sta palite ovaj narod.,,, Uopste niko nam nije direktno pretio, konstatacija o napadu na Srbiju je izvedena iz toga , da bismo bili meta u slucaju rata Rusije i NATO stanemo na stranu Rusije. Srbija je vojno neutralna zemlja tako da ne moramo da strepimo od bilo koga, s obzirom da nismo ni u savezu sa Rusijom ni sa NATO. Srbija takodje ucestvuje u vojnim vezbama sa NATO, i ostvarujemo daleko vecu saradnju nego sa Rusijom. Ovakve vesti su cisto da bi se nivine sto vise prodavale.

vb

pre 7 godina

nije dobro al sta da se radi najbolje se bori onaj koji nema kuda. S VEROM U BOGA,BOG JE S NAMA.

Radovan Stošic

pre 6 godina

Sta lupa Taj Ceski general?On ili je lud ili korumpira?Zanimljive izjave za generala Koji pripada jednom miroljubivom narodu?Zanimljivo

amigo

pre 5 godina

moze..ali prvo da vrati 2 coveka ,,slobu i jeljcina i onog ministra spolj nih poslova koji zivi na floridi,,,a da ne govorimo dabi im to bio zadnji napad ,,,

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17