• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.09.2016

20:08

(HIT VIDEO) TV DUEL KOJI NE SMETE DA PROPUSTITE! Ostojić: Kosovo treba da bude nezavisno! Vučićević: Ti si bruka za srpski narod!

Politika

(HIT VIDEO) TV DUEL KOJI NE SMETE DA PROPUSTITE! Ostojić: Kosovo treba da bude nezavisno! Vučićević: Ti si bruka za srpski narod!

Podeli vest

Pred kamerama televizije Pink u emisiji "Dobar dan sa Deom i Sarapom" danas su se u duelu našli Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera i Zoran Ostojić, novinar i jedan od bivših čelnika LDP-a

U emisiji koju vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa tema je bila uticaj referenduma u Republici Srpskoj na budućnost regiona, ali je razgovor brzo otišao u drugom pravcu.

Posle sukoba mišljenja o tome kako će izbor novog predsednika SAD uticati na Srbiju, Ostojić je bez pardona izjavio da Kosovo treba da bude nezavisno! Na to je reagovao Vučićević, stavom da je Kosovo uvek bilo i da će uvek biti Srbija.

Kako je tekao ovaj burni duel pogledajte na ovom snimku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
OMG

pre 7 godina

Остојић је амерички плаћеник, говори као вашингтонски потпарол, Космет је српски, а ово што прича за Русију, вређа здрав разум, чуј Русија заговара Велику Албанију, ко год имало прати руске медије, зна шта Руси мисле о Србији и Србима, од власти до опозиције, па Жириновски је показивао у Думи слике одрубљених српских глава и органа на Космету, и пљувао Јељцина што ништа није предузео. Они који причају у Србији против Русије, раде против своје земље и народа.

Hercegov Grad

pre 7 godina

Ko gazda mu, lopov jos iz vfemena kriminalca Djindjica! \n

janko

pre 7 godina

Чињеница је да свако има право на своје мишљење у демократским друштвима али је и чињеница да је издаја земље кривично дело у уставу сваке нормалне државе, сада се питам колико смо ми нормална држава, када дозвољавамо овакве изјаве издајничких и корумпираних људи који се пре свега напунили своје џепове издајући своју државу. Требало би државни органи да реагују и овакве изјаве санкционишу за издају земље.Тим издајницима треба једном и заувек запушити уста реченицом КОСОВО И МЕТОХИЈА СУ СРБИЈА и биће то заувек без обзира шта домаћи издајници изјављивали и без обзира шта су потписивали у том ЕУ фашисоидном Бриселу.

branko1

pre 7 godina

Ovaj Ostojić je oduvek bio pi**in sin i politički i ljudski propalitis.Ova emisija ga je otkrila potpuno i stavila u ravan sa Biserkom,Micić,Kandić i ostalim ološima i izdajicama .To je smrad koga treba ignorisati i ne dati mu priliku da pljuje po nama i Rusiji.Dzukela jedna smrdljiva

Aleksandar

pre 7 godina

Ostojicu bruko jedna,treba te proterati. I tebe i sve ostale koji misle tako.Klosaru jedan

Talaba

pre 7 godina

Koji prelepi batkovi. Ni informerke nisu joj ravne.

HRVAT

pre 7 godina

gospodine Vucicevicu....dajte malo relanosti..ne zivite u mitovima...lakse ce vam dusi biti\nSto se Knina tice e to ce biti Usrasko za sva vremena..tu ne treba zivit u mitovima\n

ALBANIJA do NISA

pre 7 godina

Ne samo Knin sto ce uvjek biti Ustasko i Kosovo Albansko , nego mi cemo ici do nase stare granice a u prevodu znaci NIS. Tetka Klintonova dolazi na belu kucu za koji mesec i nastavice tu gde je BIL stao. Oni ko glasaju LDP mugu ziveti tu gde su a ostali koji su protiv Albance , bolje im da kupe traktore i pravac Rusija odakle su i dosli.

Joca

pre 7 godina

Lele lele jadni Srbi na Kosovu ako ih Vuciccevic mora jedini da brani.... a ovaj Ostojic je proslost niko ga ne zna i ne postuje Nego, da pitamo Dacica sta je TACNO potpisao u Briselu i da se jednom objavi CEO Briselski sporazum pa da narod zna na cemu je, ovako rekla kazala vise ne ide....

duca

pre 7 godina

Gospodin Sarapa je tipican primer i primerak i predhodnik nevaspitanih pinkovih voditelja i izvestioca vremenske prognoze.Pinkovim voditeljima pozvani gosti u programima sluze samo kao ikebana.VODITELJI PINKA SU SVEZNAJUCI.Oni postavljaju gostima pitanja,i odmah daju odgovore.Bezobrazno im upadaju u rec usred recenice ne cekajuci da gost izrekne misao do kraja.''Znaju'' savrseno medicinu,pravo,ekonomiju,istoriju,geografiju.....ma njima strucni i kompetentni gosti i ne trebaju.Oni mogu pitanja i odgovore da postavljaju medjusobno.U vremenskoj prognozi nisu stepeni Celzijusa vec podeljci nemam pojma cega!Interesujeme kada je temperatura u minusu o kakvim se podeljcima tu radi.Na zalost navedeni Pink nije u tome jedini.On samo u tome prednjaci.Pogledajte ostale domace TVkanale.

zz

pre 7 godina

Bravo za gospodina Vucicevica. Sta drugo moze da se ocekuje od ostojica, cede, canka...jadnici

joca

pre 7 godina

Zoran Ostojić je Bibliski nepismen čovek,pa tako govori o Anglo-Americi kao najačoj sili danas na zemlji,a najača sila danas je Rusija,pa Kina,pa Indija pa Amerika,on to nezna, jer je zaslepljen i opijen ljubavlju koju oseća prema Americi kao 7.divljoj zveri označenoj u Bibliji,šta čeka Ostojića koji ljubi 7.divlju zver Ameriku svim srcem i dušom opisano je to u Bibliji Otkrivenje 14:9-11. Pošto je Ostojić Bibliski nepismen čovek pa nezna da dolazi 8.Kralj koji će vladati Svetom Otkrivenje 17:11 a to je Rusija, a Amerika propada već odavna,mnogo je nevine krvi prolila po svijetu,i zato mora propasti od Božje ruke.Albanci će bježati sa Kosova uskoro.pozdrav.

sasA

pre 7 godina

Odavno nismo culi nesto gore od ovog "Hit videa!" Nebulozno torokanje dvojie popraceno mjuzikom, A joj brate!!!

hetfild

pre 7 godina

ko pristaje na duel sa draganom vucicem, u startu se odrice svog dostojanstva i pristaje da upadne u glib u kojem ce mu i poslednje zrnce zdravog razuma biti unisteno verbalnim nasiljem sagovornika\n

pauna

pre 7 godina

gospodin njie bio samo u ldp vec je nastupao na izborima i sa regionima serbije gde je doziveo fijasko zajedno sa liderom regiona.procene gospodina nisu relevantne on je samo imao poene na pokojnom predsedniku milosevicu ali to je bila samo prolazna pljuvacina koja mu nije donela nista.sada je aktuelno pljuvati rusiju veoma neozbiljno od od gospodina.ko ga dovede na tv.sarapa promasio.

TV duel

pre 7 godina

trebao mu je Vucicevis opalit samarcinu da padne sa stolice Ostojic je idiot

pretera ga

pre 7 godina

koja je uloga voditelja u ovoj emisiji? vucicevic uskace u rec, ne mogu ovo da slusam!

Ivan

pre 7 godina

Nisam ljubitelj vucicevica iz razloga sto prica sve i svasta sto bi rekli ljudi larda ali za ovo mu skidam kapu

rade sto

pre 7 godina

Ostojicu srpski izrode,americki placeniku, sram te bilo!

ciki

pre 7 godina

Ti Vucicevicu mu mnogo toga ne mozes reci zbog mesta gde se nalazis, ali ja kao neko ko je rat osetio na svojoj kozi i koji od rata a ni od smrti odavno nema straha.TOM Cedinom i Americko Evropskom sljamu i izdajniku na 1. mestu VERE i svih nacionaknih vrednosti Srbije Slatko cu se najebati majke kad tad. JESMO ZA RUSIJU I TO CEO SVET NEKA ZNA i To ce moci da se pokusa, ali P O K U S A da se ratom promeni, a kako ce u tom ratu proci svi akteri koji bi da od ove zemlje naprave koloniju to ce sami videti. Neka se pokupi to govno i zajedno sa svojom decom koja ne mogu biti bolja od njega put pod noge u TRULU AMERIKU!!!!!!

bogster

pre 7 godina

Vučko, što ne odvali po njuški ovo "farbano" djubre.

zoran

pre 7 godina

Vucko gde mu ne zavali jednu vaspitnu da bolje razume.

borovo

pre 7 godina

onaj Ostojic sto ima lice kao cokolada od rize treba da odgovara krivicno...i to za izdaju i vele izdaju...oduzeti drzavljanstvo i poslati na kosovo...

che guevara

pre 7 godina

pogledajte dobro kad je kosovo postalo srce srbije posle balkanskih ratova 1912-1913. god.pogledajte njemački geografski atlas iz 1881 god. toliko o srcu srbije

KoleM

pre 7 godina

To što smo izgubili Kosovo recite ženama koje šetaju kučiće umesto dece a ne Ostojiću. Kosovo je sada njihovo i to je kraj priče, ko misli drugačije neka ode u šume Kosova a ne da se pravi ovde pametan i hrabar. Srbija je zemlja svih građana znači i Albanaca koji su bili građani Srbije.

nebojsa

pre 7 godina

Zemlja spiuna vuk draskovic ovaj ostoic,suki,tadic. Strasno.Stepa Stepanovic, Milunka Savic o njima pricajte.

Marko

pre 7 godina

Pregovori sa Kosovom idu u pravcu potpunog osamostaljivanja. Normalan Srbin to teško može da prihvati pa su komentari posledica ogorčenosti. Zna se šta je poslednje: moraćemo da prihvatimo da je Kosovo članica Ujedinjenih nacija a to znači suverena država iako mi to ne moramo direktno da priznamo. Eto to je potpisano u Briselu, a posledica je Kumanovskog sporazuma ili gubitka teritorije.Ako želite laž zavaravajte se i dalje.

milos

pre 7 godina

Covek prica realno. Treba da bude nezavisno!!!!

Marija

pre 7 godina

Ma normalan je Ostojic, osim sta je bezobrazan, ovo americke pare govore iz njega.Ne veruje on u ovo sta govori, nije toliko glup, ali americki dolar ponekad nacini idiota od coveka.Nemojte vise ovaj lik koristiti u vestima, muka mi je od njega i njemu slicnih i posle ovoliko godina.

toma

pre 7 godina

Незна се ко је већи циник и анти србин Остојић, или Чеда нјегов саборац.

kiza

pre 7 godina

Ja zaista ne razumem ko ima pameti i kako se usudjuje da ovog kao što mu je i šef i cela njihova izdajnička nazovi klika a ne partija dovede u emisiju da pljuje po svom u stvari bolje rečeno srbskom narodu jel ovakve izdajnike poput njega treba izbaciti iz Srbije pa neka laju o američkoj demokratiji van Srbije ili još bolje staviti ga u kavez pošto za kerove i jeste kavez. Dobija dolare da laje i pokušava da nam prodaje crno za belo. UŽAS koliko su neki ljudi niski i mizerni za šaku dolara.

sinisa

pre 7 godina

PKobogu ljudi pa ovaj Ostojic nije normalan covek o cemu on prica,ovo je uzas od jednog ljudskog mozga.Ovaj covek treba zavrsiti u zatvor ocigledno radi za americke interese. Jezim se ovakvih ljudi.....

Zivko

pre 7 godina

Ostojica treba oglasiti drzavnim neprijateljem Srbije zbog toga sto je kao placeni tajkun govorio o Kosovu(on je produzena ruka Cede a zna se ko je Ceda bio i ostao isti-zasto mu se nesudi za krivicna dela)Najveci neprijatelji Srbije su srbi u Srbiji i dijaspori(cije pare pere Aleksandar Zigic TV u USA) ali da je samo on nebi to bilo lose nego ima ih mnogo.Pa kakvi su to srbi,to su prodane duse i njih treba javno zigosati da srbi znaju da si neprijatelji Srbije.Sram ih sve bilo.

Sima

pre 7 godina

Taj "gospodin" ostojić je zreo za "Lazu". Izgovoriti takve bljuvotine na TV sa nacionalnom frekvenciom može samo čovek bez autoriteta i plaćeni petokolonaš. Nakon ovako izrečenih tvrdnji njegove gazde u Vašingtonu, Londonu, ... verovatno više nego uživaju? Ako imate poroda, gospodine ostojiću, razmislite koju ste im zlu sudbinu odredili???? Srećno?!

Levcanin

pre 7 godina

Dali ovaj roskavi iskrpljeni Cedin brat stvarno misli da nesto zna i da njegova rec nesto vazi? Stose tice ovog voditelja Sarapa,Tarapa, Caraba, bez komentara. Ima ich vise na PINKU-u. Celokupna prica trlila baba lan.

janko saraku

pre 7 godina

Koja bruka za državu. Zamislite da je neki kao ovaj izjavio na nacionalnoj televiziji Amerike da je Teksas država ili u Nemačkoj da je Bavarska država ili u Austriji Tirol pa već na izlasku iz studija pokupila bi ga policija i nebi primilo glavu iz zatvora godinama. A kod nas? pljuje državu ko kako stigne i poziva se na ljudska prava sloboda govora. Sve dok budemo imali ovakve domaće izdajnike od države ništa. Ama ništa.

rankovic milovan

pre 7 godina

duboko sam uveren da se pravi strasna greska,zasto se uopste daje prostor ovakim temama,pa zna se sta je nasa otadzbina,zna se koliko zivota su za nju dali nasi pradedovi,dedovi nasi ocevi,sad smo mi na redu .Pusti te te gubare i te sto vole vise tude nego svoje.Mi imamo samo dve mogucnosti,da nas deca zaborave ili da nas unuci pamte.Itreba svi da se opametimo ,nase je sve naj bole,i neka pomajkaju dusmani,A AKO NESTO NEVALJA DODI PA MI RECI

Goran

pre 7 godina

Vucicevic "grize i kida" za Rusiju vise nego Jelena Milic za NATO ;)

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija