• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

27.09.2016

08:33

FEJSBUK ISPOVEST BEBE BALAŠEVIĆ: Evo zašto sam zaista otišla iz DS!

Politika

FEJSBUK ISPOVEST BEBE BALAŠEVIĆ: Evo zašto sam zaista otišla iz DS!

Podeli vest

Naglasivši da na stranačkim izborima nije imala svog kandidata i da je ova njena odluka bila rezultat višemesečnog razmišljanja, ona je istakla da je baš na dan izbora shvatila da nije toliko bitno ko će biti predsednik stranke, već ko su njeni glasači bili nekada i kako se oni danas osećaju

Poslanica Demokratske stranke u Skupštini Vojvodine, Jelena Balašević, napustila je tu stranku na dan izbora, a razloge ove svoje odluke obrazložila je na svom Fejsbuk profilu.


ILI JOJ JE KRIVO ZBOG PAJTIĆA, ILI NE VOLI ŠULETA! Beba Balašević napustila Demokratsku stranku!

Ćerka poznatog kantautora Đorđa Balaševića objasnila je da iza njene odluke svakako stoje lični razlozi, ali da je jedan od glavnih ipak taj što smatra da je do izbora novog rukovodstva u toj stranci moralo doći odmah nakon “izbornog debakla”, a ne kasnije, kada krenu previranja u stranci “oko toga da li sad za lidera treba izabrati nekog ko je stranku prvi načeo, nekog ko je stranku opasno srozao, ili nekog ko će stranku do kraja dotući?”.


TOTALNI RASPAD DS, PAJTIĆ POSLE PORAZA ZAKUKAO: Je*em te, elito, kad te vode Šule, Kena i Balša!

Naglasivši da na stranačkim izborima nije imala svog kandidata i da je ova njena odluka bila rezultat višemesečnog razmišljanja,ona je istakla da je baš na dan izbora shvatila da nije toliko bitno ko će biti predsednik stranke, već ko su njeni glasači bili nekada i kako se oni danas osećaju.

U svojoj ispovesti Beba Balašević je podvukla da se iza njenog napuštanja Demokratske stranke ne krije prelazak u neku drugu stranku, i da je još uvek sama sebi “jedina alternativa”.

Njenu ispovest sa Fejsbuka prenosimo u celosti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Car

pre 7 godina

Mnogo antipaticna zuta ptica Mozda zato sto ima na faci nesto sto podseca na velikog prevrtljivca i prodanu dusu..

vera

pre 7 godina

Posle kiše oblači mantil..koja vajda za nas građane njenao kukanje..hiš..

Dule

pre 7 godina

Ето "појачања" за чанковце.

dejan

pre 7 godina

Ne znam samo koga je briga sta ti mislis o bilo cemu a posebno o politickoj, mada vise interesnoj, stranci koja izumire. Pokusavas da odglumis svoga oca a ne znas da je i on zavrsio karijeru. Moze samo malo da pali hrvate na koncertima u Puli, Virovtici, Pakostanu, Vinodolskom, Mlinima, Dugom Selu...

lilly

pre 7 godina

A da nisu opozicija verovatno bi ostala. Dok je imalo koristi bilo je bolje, kao i tata joj ...

Drago

pre 7 godina

Nebitna si ti isto tako kao što je nebitan i taj DS. Svi koji su u stranki ili su očekivali kakvu fotelju i neku korist i kada je ne dobiju onda idu vani iz stranke. Toliko vi volite stranku ako imate koristi od nje. Više mjeseci je razmišljala bože, a sa čim si ti to razmišljala?

Siniša

pre 7 godina

Članovi DS su bili i ostali lopovi. Tu se ništa nije promenilo od njenog osnivanja. Zato ne vidim razlog da Beba više ne bude član DS?

BOKI

pre 7 godina

Boze ... na sta lici ova zena. Iz daljine se vidi da je zuta.

Levcanin

pre 7 godina

Izgubi Milanovic, izgubi Pajtic. Sta sad, ostavka naravno. Jaka si mi ti politicarka kao i ostali zutaći. Steta za Srpsku politiku sto gubi takvu licnost.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija