• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

27.09.2016

11:55

NIKOLIĆ: Bakire, objasni kako si to mislio da ubiješ Milorada Dodika!

Politika

NIKOLIĆ: Bakire, objasni kako si to mislio da ubiješ Milorada Dodika!

Podeli vest

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić smatra da predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović duguje objašnjenje za svoju izjavu u kojoj Miloradu Dodiku najavljuje sudbinu Muamera el Gadafija

Nikolić u izjavi za Novosti kaže da Izetbegović treba dodatno da objasni kada je bio iskren - kad je rekao da rata u BiH neće biti ili kada predviđa da će Milorad Dodik posle vojne intervencije da bude mučen, ponižavan i ubijen. 

- Ko će to, po njegovom mišljenju, da uradi? Protiv Gadafija su okrenuli stanovnike Libije. Šta bi trebalo da se desi da bi stanovnici RS to učinili svom letigimno izabranom predsedniku? Dodik se koristi demokratskim principom da ostvari svoje ideje, koje sredstvo bi Izetbegović koristio da ostvari svoj naum o ubistvu jednog predsednika - upitao je Nikolić. 

Referendum je očigledno pokazao volju građana RS i ne bi smeo da doživi sudbinu nekoliko referenduma održanih u različitim srpskim zemljama u različitim političkim okolnostima - da bude održan i ostane mrtvo slovo na papiru, dodao je Nikolić.

On je naveo da su iza referenduma stali svi relevantni politički činioci u RS i da to obavezuje na njegovo sprovođenje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran miljkovic

pre 7 godina

Мислим да све ово није потребно Председнику, мора да се издигне изнад ситуације локалних политичара, он је Председник једне озбиљне државе, сада госп. Вучић то боље ради, врло темељно , озбиљно и мудро, у Томи још увек постоји нешто из радикала, треба се тога отарасити.

englezii

pre 7 godina

A ti si taj ko treba da uci predsednika kako da se ponasa i sta da prica ! Da ti nisi jedan iz povorke za zutom patkom !

lavica

pre 7 godina

Pa mozda Srbi iz Republike Srpske ne bi uradili ono sto su Srbi iz Srbije, legitimno izabranog svog predsednika isporucili u Hag direktno u ruke onog koji ih je bombardovao.Intelegentno i srpski nema sta.

lilit

pre 7 godina

Lepo si napisao MOŽDA, znači postoji mogućnost i da bi ga ISPORUČILI!!!!!

lavica

pre 7 godina

Lilit,iz tvojih komentara na bilo koji tekst vidim da si priglup,ako nisi u stanju razumeti sta pise ne trudi se mesati sa pametnim ljudima..

lilit

pre 7 godina

Predsedniče Srbije, referendum u RS je imao tek nešto više od 50% izlaznosti....Razmilite malo

zimzelen

pre 7 godina

Dobro sto I ti progovori do sada samo se suprostavljaju I stite Srbe Dacic I Vulin ovi svi podvili rep ili ne smiju ili ne vole Srbe iz RS mozda se boje izet-begovica.Bojim se da I Dodika ne spreme Srbijanske vlasti u zatvor kao SLOBU sto su dosmanlije poslali u hag.Ako im ameri narede sve je moguce

BRAVO ZA PREDSEDNIKA

pre 7 godina

KONACNO SE BAKIR OFIRAO DA NIJE MUSLIMAN NEGO SATANISTA AMERICKI

POTURICA

pre 7 godina

Ova poturica Alijina nista drugo i nezna nego samo da preti. To je njegova politika. Babo ga je tako naucio.

mirko

pre 7 godina

SVERCER CIGARETA UPRAVLJA NARODOM ,JADNI LJUDI

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija