• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.09.2016

11:39

VULIN U ŠOKU: Prvi put čujem da neko kaže da je gej samo da bi zadržao posao!

Politika

VULIN U ŠOKU: Prvi put čujem da neko kaže da je gej samo da bi zadržao posao!

Podeli vest

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin je izjavio danas da seksualno opredeljenje nema uticaja na radno mesto

- Prvi put čujem da se neko u Srbiji izjašnjava kao homoseksualac da bi dobio ili zadržao posao - rekao je Vulin u odgovoru na pitanje novinara da prokomentariše slučajeve da su se pojedini muškarci izjašnjavali kao homoseksualci da bi zadržali radno mesto.

- Ne vidim kakve to veze ima sa radnim mestom - rekao je Vulin.

- To što ste homoseksualac ili heteroseksualac je vaša privatna stvar - dodao je Vulin.

- Za društvo bi generalno bilo jako dobro da te stvari ostavljamo potpuno po strani, u smislu da to ne opredeljuje baš nikog i ne govori ništa ni o kome. Ne znam šta bih o tome mogao još da kažem - zaključio je Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
R Marković

pre 7 godina

Da li zna ministar da je devojka iz Prokuplja po nacionalnosti Srpkinja uzela Romsku nacionalnost da bi studirala na budžetu i imala olakšice pri studiranju. A očekuje i zapošljenje.

duca

pre 7 godina

Nije gospodine ministre to vise nasa privatna stvar.Onog momenta kada ste se vi ministri ukjlucili u homoseksualne parade i time im dali legitimitet,u nastojanju da se time dodvorite takvim istima u EU,ONO STO JE TREBALO DA BUDE PRIVATNA STVAR,POSTALA JE JAVNA STVAR!!!!!

SRBI STUDENTI PRELAZE U ROME

pre 7 godina

Jel i to prvi put cujes. Jadna deca posle zavrsenih studija sa romskim stipendijama ponovo idu sa zahtevom da se prekrste u SRBE.

duška

pre 7 godina

Zar si i ti neobavešten? Ajd' ne pravi se Toša, što rekla moja pok.majka, pa šta god to značilo!

RokoKoko

pre 7 godina

Druze Vulin. Znas li ti da je gej populacija veca opasnost za Srbiju nego Ustase i Siptari zajedno.

MAMA CECA

pre 7 godina

Eee pa to je najgora vrsta gejeva to su bivse poltroncine pa kad im to nije polazilo za rukom onda su prodali sebe...postujem priroda sto napravi i takve gejeve a ove prodane duse treba i gejevi da se takvih stide....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija