• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.09.2016

20:15

MARIĆ NUDI ŠEŠELJU 100.000 EVRA! Evo šta lideru radikala spremaju ako pristane da uđe u rijaliti Parove!

Politika

MARIĆ NUDI ŠEŠELJU 100.000 EVRA! Evo šta lideru radikala spremaju ako pristane da uđe u rijaliti Parove!

Podeli vest

Šefu SRS nude poseban tretman - da jedini od svih učesnika ima zasebnu spavaću sobu, u kojoj ne bi bilo kamera i u kojoj bi mogao da spava sat vremena i preko dana

Glavni urednik TV Hepi Milomir Marić i gazda ove televizije, biznismen Predrag Ranković Peconi ponudili su lideru SRS Vojislavu Šešelju čak 100.000 evra da na deset dana i noći uđe u rijaliti šou "Parovi", čija nova sezona počinje da se emituje narednog meseca, saznaje Informer.

Još nisam dobio ponudu, Željko Mitrović mi je prošle godine nudio 100.000 evra da uđem na Farmu'
Vojislav Šešelj

Digao bi im rejting

Kako prenosi naš izvor sa ove televizije, 'nepristojna ponuda' Šešelju pored velike sume novca uključuje i poseban, povlašćen tretman u samoj vili.

OTKRIVAMO ZLOČINAČKI PLAN TRIBUNALA U HAGU: Šešelju pakuju čak 25 godina robije!

- Ponudili su mu da jedini od svih učesnika ima zasebnu spavaću sobu, u kojoj ne bi bilo kamera i u kojoj bi imao pravo da spava sat vremena i preko dana. Uz onih 100.000 evra, to je zaista odlična ponuda. Ideja je, naravno, da Šešelj podigne rejting rijalitija na početku emitovanja, a Marić i Peconi računaju da će Šešelj pristati da uđe u rijaliti, jer bi i njemu to dobro došlo zbog predstojećih predsedničkih izbora - objašnjava sagovornik Infomera i kaže da Marić i Šešelj još pregovaraju o ovom aranžmanu.

Ivan Dobričić

Milomir Marić juče nije hteo ni da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja. On nam je samo rekao da je "Šešelj možda isuviše velika rijaliti zvezda za njihov rijaliti program".

- Da na poslednjim izborima nije ušao u Skupštinu, čiji su TV prenosi realno najbolji domaći TV rijaliti program, Šešelj bi sigurno ušao u "Parove". Ovako, ne znam, ništa još nije sigurno, ali mi smo spremni da ispunimo sve njegove uslove. Vojislav Šešelj je, inače, već 30-40 godina jedan od glavnih aktera rijalitija "Srbija", koji u sebi ima mnogo tragedije, užasa i komedije. I zato sam ubeđen da bi bio sjajan i u "Parovima"... - objašnjava Marić u svom dobrio poznatom stilu.

Tanjug

Na drugoj strani, lider radikala kaže da nije pregovarao o ulasku u "Parove".

Višedecenijsko iskustvo
"Šešelj je već 30, 40 godina glavni akter rijalitija Srbija"
Milomir Marić

- Prošlog novembra Željko Mitrović mi jeste nudio te pare da uđem u "Farmu" i ostanem do Nove godine, ali sam odbio. Sa Hepija nisam imao takve ponude, osim kad sam u septembru 2015. gostovao u "Parovima". Na Pinku i Hepiju sam pod potpunom medijskom blokadom - žali se Šešelj.

Šarmantni demagog

Na drugoj strani, marketinški stručnjak Cvijetin Milivojević ističe da bi se Šešeljevim glasačima verovatno dopalo da on uđe u "Parove", ali da je pitanje koliko bi mu to pomoglo pred predsedničke izbore.

TOTALNI RAT! KANDIĆ: Vojo Šešelju, ja sam te špijunirala i oterala u Hag! ŠEŠELJ: Nataša, dao bih ti da popušiš, al si mnogo ružna!

- On bi u rijalitiju verovatno kritikovao samo Tomislava Nikolića, dok njegovi radikali očekuju da kaže koju reč i o Vučiću... Šešelj je šarmantan na TV-u, on je veliki demagog i populista - kaže Milivojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Andjelko

pre 7 godina

Maricu , daj nekom detetu 100.000 evra da mu spasis zivot...\n

Srb

pre 7 godina

Парови су за старлете, Шешељ је политичар, место му је у Скупштини, треба неко да отвара очи овом народу, да не буде ко за време евро владе и опозиције да се изгласавају НАТО споразуми преко ноћи без знања народа.

sasA

pre 7 godina

Sve sto ste rekli je tako samo TA licnost nije Seselj; njemu otvaranje ociju narodu nikada nije bio prioritet. A nije se nazalost uvek pokazao i kao konstruktivan opozicionar tako da tih 10tak dana njegovog odsustva potencijalno mogu doneti trostruku korist. Vucicu da nesto provuce - Seselju pare i alibi (eto bio je u rijalitiju pa nije mogao da reaguje)! Nije li Seselj je uvek u nekom rijalitiju; zvao se on Skupstina, Haski tribunal ili Parovi sasvim nebitno?!

Crni Nedovin

pre 7 godina

HHHHaahhahha TI SI SIGURNO RADIKAL ALI SI PROVALJENA (KAO ŠEŠELJU JE MESTO U SKUPŠTNI DA OTVARA OČI NARODU) SMEŠNA SI K' ZABAVNIK

vlada

pre 7 godina

Kada udješ u "Parove" - Hag je izvisio! Peconi te neće dati!

Ljubo

pre 7 godina

Bas da vidim ,jeli to onaj pravoslavac ,vojvoda ,cetnik ,...ne bi me iznenadilo ,tom covjeku je tamo mijesto a i mnogim Srbima kada ih predvodi ovakav tip...sramota...

deda Raša

pre 7 godina

Garantujem da ce on uci.On je i u Hag otisao sa namerom da ih finansijski ojadi i uzme im odstetu. Veliki je materijalista a za dobru krmacu nema loseg napoja.

Izbori 2024

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija