• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.09.2016

23:28

SOCIJALISTI ODGOVORILI STRUJI HADŽI ANTIĆU: Trpeo si teror DOS-a uz mohito i sabljarke!

Politika

SOCIJALISTI ODGOVORILI STRUJI HADŽI ANTIĆU: Trpeo si teror DOS-a uz mohito i sabljarke!

Podeli vest

Socijalistička partija Srbije saopštila je večeras povodom napada nekadašnjeg direktora "Politike" Dragana Hadži Antića, zvanog Struja, da on nikad nije bio član SPS, ali "da mu to nije smetalo da kao voajer želi da utiče na SPS preko porodice Milošević".

- On nije kvalifikovan da daje ocene o situaciji posle 5. oktobra, jer je pobegao iz zemlje, bez znanja porodice Milošević, pa čak bez znanja i njegove komšinice Marije, sa kojom je bio veče pre svoga bega- navodi se u saopštenju. 

Dok su se socijalisti borili za život i opstanak Partije, kako se dodaje, "Hadži Antić je bio daleko od terora DOS-a, uz mohito i sabljarke. 

I kad se vratio, navode iz SPS, "dolazio je u Partiju po pare za odbranu Miloševića koje je SPS obezbeđivao, kao i za pare za svoje knjige o Miloševiću". 

- Ono sto je najvažnije, sve pogrešne odluke Milošević je doneo pod uticajem te neformalne grupe moćnika, a ne na osnovu odluke Partije, kao što je poništavanje lokalnih izbora 1996. godine, prevremeni predsednički izbori 2000- dodaju iz SPS.

BIVŠI DIREKTOR 'POLITIKE' DRAGAN HADŽI ANTIĆ OTKRIO: Sloba je Đinđiću sredinom devedesetih nudio mesto premijera!

- Nije SPS imao veze sa Ćuruvijom, niti sa poništavnjem lokalnih izbora 1996. godine. Hadži Antić Struja besomučno laže kada tvrdi da je Partija stajala iza poništavanja izbora. Svi u SPS-u znaju da je to bila odluka koju je Miloševiću nametnula ta neformalna grupa moćnika. Socijalistička partija Srbije je sve preživela i izdržala, a gde je Hadži Antićeva klika, gde su oni koji su iskoristili i zloupotrebili Miloševića", navode iz SPS.

"Vaše vreme je srećom prošlo", poručuju iz SPS-a Hadži Antiću.

Nekadašnji direktor i urednik dnevnog lista "Politika" Dragan Hadži Antić je za "Nedeljnik", govoreći o navodnoj rehabilitaciji Slobodana Miloševica, rekao da je reč o budalaštinama i da to bivši lider SPS-a danas koristi u političke svrhe.

- O sadašnjem rukovodstvu SPS-a sa Ivicom Dačićem na čelu mislim sve najgore. Milošević i ja smo ga otpisali još u Hagu. Milošević je tada za njega meni rekao da je ratluk. Dačić je doživljavan kao izdajnik. Moj prijatelj Fidel Kastro je rekao kada je njegov brat Raul potpisao sa Obamom sporazum: ''To je lepo, ali ja ništa ne verujem Amerikancima''. Tako da ja ne verujem ovima iz SPS-a, posebno ne njihovom lideru", rekao je Hadži Antić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Ни ја...! Социјалисти, који су се борили за ПРИВАТИЗАЦИЈУ државне имовине....не могу бити... - Социјалисти...?! Ко су они заправо...Сам Бог ... - зна....!!

Milutin Vranjski

pre 7 godina

Ма није ОН ратлук - он је пуњена патка. Жута, црвена,..., боје мења као камелеон!

Hercegov Grad

pre 7 godina

Lako je pricati Anticu iz provoda na Cubi koji traje godinama i zrosenja tudjih para stecenih na razlucitim marfetlucima, a ne postenom radu! \n

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Pa, ako može Ivica Dačić da bude "ratluk", ne znam kakav je "epitet" za Vas imao gospodin Milošević? Sasvim sam siguran da ono što bi za Vas rekao gospodin Milošević, sigiurno ne bi mirisalo na ratluk. Možda Vas nije poredio sa ničim samo zato što ste u tom momentu, verovatno, bili podložniji manipulisanju i raznim mahinacijama.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija