• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.09.2016

23:55

HRVATI U PANICI: Zapad im šalje nazad hiljade migranata?!

Politika

HRVATI U PANICI: Zapad im šalje nazad hiljade migranata?!

Podeli vest

Zapadne zemlje žele da pošalju u Hrvatsku hiljade i hiljade migranata koje oni sami ne žele da prime, tvrdi zagrebački "Večernji list"

Zagrebački dnevnik tvrdi da je od početka ove godine do kraja septembra Hrvatska primila čak 3.493 zahteva za ponovni prihvat migranata koji su preko te zemlje stigli na Zapad.

"Večernji" navodi da je reč o ljudima kojima nisu odobreni azili u zemljama u kojima su ih tražili. 

"Najviše je zahteva za ponovnim prihvatom stiglo iz Austrije - 1.782 zahteva. Obistini li se taj scenario, teško je reći gde će se toliki broj ljudi smestiti", piše ovaj list u tekstu koji će biti objavljen u sutrašnjem izdanju. 

"Večernji" dodaje da su rokovi u kojima Hrvatska mora da odgovori na zahteve zapadnih zemalja za preuzimanje migranata u rasponu od jednog do dva meseca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Шта је то "пар хиљада миграната" , на протераних... - пола милиона ?!

radojka

pre 7 godina

Oni će da to samo proslede prema srbiji .\n

petar 1

pre 7 godina

znase a iz hrvatske idu za srbiju garantujem. \n

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Нама су утрапили неколико десетина хиљада миграната из свих муџахединских земаља. А шта има да су буне труле 'рвати. Они су са џихадлијама били стално заједно у клању Срба. Мухамеданци су усташко цвеће. На почетку сецесионистичких ратова, на свим митинзима увезивале су се усташке и ханџарлијске заставе. Нико их није дирао, а они су заједно проглашавали Србе за агресоре. Како Срби могу бити агресори на својој земљи, када су католици дошли на Балкан тек са крсташким ратовима, а селџуци османлије су дошли од 14. до 15 века и окупирали свету српску земљу. И сада трулим 'рватима смета лој. Пази молим те. И мало је три хиљаде комада. Морају им послати најамње 100.000 исламиста, како би им се одужили у овом времену за она заједничка злодела која су чинили над Србима. Нека их облаче, обувају, хране и поје, зарадили су од туризма. Имају и Голо острво, па нека их тамо пребаце. Тамо има објеката, воде и струје за барем педесетак хиљада људи. За крст часни и слободу златну.

robin

pre 7 godina

To je cena koja se placa.Los standard pa jos izbeglice.

Milojko

pre 7 godina

Tako treba, nisu im srbi valjali sad neka srpske teritorije nasele migranti.

Miroslav Lakic

pre 7 godina

Kada Nemac zapoveda ima Hrvat da slusa i izvrsava. Tacka! To je bilo vekovima tako i bice i u buducnosti. Hrvati su bili sada presretni kada su ih uzeli jadne u EU gde su se konacno osetili vrlo vazni da sa gazdama sede na istom stolu ali ...moruju da pokorno cute. Gazde su ih uzele tamo iz zahvale za svo ono konjusarstvo iz proslosti , pokorno ginuce deckija ispod Staljingrada ali i zato da im sluge i dalje verno sluze. Pa lepo da im sada salju muslimane da im se malo proredi katolicizam jer vec smrdi. jedno dve tri dzamije u Zagrebu ce pozitivno promeniti lik grada i pretvoriti ga u internacionalnu sliku da kada gazde iz Berlina stignu da jedu, piju i naredjuju, osecace se kao kod svoje kuce...

nati

pre 7 godina

Nestace ih vrlo brzo,progutace ih mrak,hrvati su poznati po takvom resavanju svih problema u svojoj zemlji,po kratkom postupku.Mozda su migranti ciljano i poslati tamo da bi se tako nesto uradilo sa njima.\n

vera

pre 7 godina

Hrvati će migrante servirati nama ..par hiljada nije mnogo,dodaće se još koja hiljada, mi smo dobro dušan narod, naše granice su na izvolte ..bez ograda, presesće nam kad tad..

Levcanin

pre 7 godina

Proterali Srbe pravoslavce.Pola pobili pola proterali.Sad moraju da prime bracu muslimane. Uskoro ce na Kninsku tvdjavu da se vijori zastava sa polumesecom. Uvali in ga zapad isti onaj koji im je pomogao da proteraju Srbe domorodce. Uci ce im Mujo i Haso od pozadi. Bice bogata svadba.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija