• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.10.2016

11:54

BAKIR U PANICI: Biće neizvesno u Srebrenici!

Politika

BAKIR U PANICI: Biće neizvesno u Srebrenici!

Podeli vest

Lider SDA BiH Bakir Izetbegović očekuje da će izbori za načelnika u Srebrenici biti neizvesni između zajedničkog kandidata srpskih stranaka i aktuelnog Ćamila Durakovića, koji je zajednički kandidat bošnjačkih stranaka

- Biće tu neizvesno, ali se ipak nadam da će Ćamil Duraković ostati načelnik - rekao je Izetbegović novinarima nakon glasanja na lokalnim izborima u BiH.

Upitan da li misli da dolaze bolji dani za BiH, rekao je da su oni već nastupili.

- Osnovni pokazatelji o tome govore, kada su u pitanju reformski proces, obnova ekonomije, vidi se šta bi se u narodu reklo, svetlo na kraju tunela - rekao je Izetbegović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
robin

pre 7 godina

Vi ste se pokazali. Jad i beda,do sada. Narod vam je na poslednjem mestu.

nati

pre 7 godina

Camil se obeznanio na pomisao da cemu neko oteti fotelju.To dovoljno govori o tome kako oni rade i sta im je jedino vazno.Nije vazno kako je narodu,vazno je koliko moze da se napuni dzep,tako na zalost razmisljaju i rade vecina poliricara iz ex Jugoslavije,zalosno i tuzno.\n

Levcanin

pre 7 godina

Balio. Da bi ocrnili Srbe i dokazali genocid, vi ste zive pisali u mrtve. Sad imate manjak glasaca. Jedan covek moze da bude ziv ili mrtav nemoze po potrebi kako bi vi hteli.

Senka

pre 7 godina

Bošnjački narod je kaznio ratne huškače i neuspele potpaljivače ratnih sukoba u BiH. To isto se desilo i Milanoviću u Hrvatskoj. Narodu je dosta ratovanja, hoće normalan život, od vlasti očekuje da ga izvuče iz siromaštva, u koji ga je gurnula.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija