• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.10.2016

13:39

BALŠA: DS traži formiranje anketnog odbora za Savamalu

Politika

BALŠA: DS traži formiranje anketnog odbora za Savamalu

Podeli vest

Funkcioner Demokratske stranke Balša Božović pozvao je danas gradonačelnika Sinišu Malog da prihvati raspravu o Savamali kao dopunu dnevnog reda skupštinskog zasedanja i time dokaže da mu je istinski stalo do toga da se počinioci rušenja otkriju

Božović u saopštenju najavljuje da će DS sutra kao dopunu dnevnog reda predložiti formiranje anketne komisije koja bi ispitala "eventualnu umešanost gradskih organa u niz krivičnih dela koja su se te noći odigrala u Hercegovačkoj ulici i da istraži sve činjenice i okolnosti u vezi sa navedenim događajem".

Izuzetno je važno da skupština Beograda raspravlja o tom problemu, smatra DS, s obzirom da je reč o lokaciji koju grad ubrzano raseljava, da je premijer izjavio da iza rušenja stoje najviši organi gradske vlasti u Beogradu, te da već šest meseci nema pomaka u tom slučaju.

DS zaključuje da bi formiranje anketne komisije možda moglo "ohrabriti i Više javno tužilaštvo koje ćuti gotovo šest meseci po pitanju nasilja u Savamali".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
perica

pre 7 godina

ovog milogorca pod hitno proterati iz Srbije pa nek rusi porto montenegro kod mila...\n

Miso

pre 7 godina

Stara boljka DS/a napraviti bauk od necega sto je potpuno nebitno.I u ostalom sta se ti Balsa pitas,kako bi bilo da se osnuje anketni odbor da vidimo odakle ti kes za Maldive.

bogster

pre 7 godina

Ajde bre dosadan si. Ja bi pre tražio da Tužilaštvo ispita malo poreklo Tvoje love šefe,

mica

pre 7 godina

Da raseljavanje sa te teritorije je veliki problem. Ljudi koji su ziveli u vagonima i barakama su dobili stanove, ali nije ispostovan princip da stanovi treba da budu na lokaciji sa koje su iseljeni. A mozda im je bilo bolje u vagonima ? To bi morao g-in Bozovic da proveri, pa da se krene u novi protest. Recimo "Zeleznica nam je bila sav zivot, a sada smo ostali bez zivota". Ovo je samo ideja da je dorade i osmisle dalje aktivnosti dusebriznika. Kako je krenulo nece imati o cemu da brinu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija