• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.10.2016

13:56

POPOVIĆ: Pobeda u Srebrenici je pobeda celog srpskog naroda!

Politika

POPOVIĆ: Pobeda u Srebrenici je pobeda celog srpskog naroda!

Podeli vest

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović, čestitao je kandidatu srpskih partija i budućem načelniku Srebrenice Mladenu Grujičiću veliku pobedu na lokalnim izborima u ovoj opštini. On je istakao da je srpski narod nepobediv kada je složan i kada uz sebe ima velikog i moćnog saveznika Rusiju i predsednika Vladimira Putina

Popović je naglasio da je najbolji primer za to Srebrenica gde su sve srpske partije izašle sa jednim kandidatom, istakavši da ovoga puta nisu bili složni samo Srbi iz Republike Srpske, već da je čitav srpski narod, sa obe strane Drine, odlučio da podrži svoju braću iz Republike Srpske.

- Ponosan sam što je SNP dala svoj doprinos da Srebrenica dobije srpsko rukovodstvo. Visoki predstavnici naše partije, na čelu sa predsednikom opštine Čajetina Milanom Stamatovićem i našim narodnim poslanicima Snežanom Petrović i Ognjenom Pantovićem, posetili su Srebrenicu i direktno podržali Mladena Grujičića. Naša partija je pozvala ljude iz Srbije da glasaju u Srebrenici i logistički pomogla da što veći broj njih stigne u ovaj grad i iskoristi svoje pravo glasa na lokalnim izborima - rekao je Popović.

- Svi možemo da budemo ponosni na pobede koje u ovom periodu ostvaruju Srbi u regionu, uprkos pritiscima i pretnjama kojima smo kao narod svakodnevno izloženi. Juče je to bio referendum u RS, danas je to pobeda u Srebrenici, a sutra će to biti zbacivanje kriminalnog režima Mila Đukanovića u Podgorici i povratak Crne Gore tradicionalnim vrednostima koje su baštinili Sveti Petar Cetinjski i Petar Petrović Njegoš - ocenio je Popović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Igor

pre 7 godina

Može Ćamil da se koprca koliko hoće, njegovo je gotovo!

Dušan

pre 7 godina

Bravo za SNP, svaka čast, jedina srpska stranka koja je smogla hrabrosti da se pojavi u Srebrenici pre izbora. Sad će svi likovati posle pobede, ali mora da se zna ko je bio prvi i jedini...

Zvonko

pre 7 godina

A sad da razbijemo mit o Srbima ubicama žednin krvi i da se već jednom svet, uz pomoć Rusa, upozna s pravim razmerama zločina koji su počinili Orićevi eskadroni smrti.

Bosko

pre 7 godina

Ma mozemo mi jos bolje. Tek ce da vide sta rade Srbi!

Dusko

pre 7 godina

Jos jedan dokaz da kada hocemo mozemo sve. Bravo i od mene.

Milisav Sarić

pre 7 godina

Još jednna u nizu potvrda da kada su Srbi složni da im niko ništa ne može..

Branko

pre 7 godina

Samo sloga i jedinstvo ništa nam više ne treba..

Rada

pre 7 godina

Kad se Rusija pojavi stvari dolaze na svoje mjesto.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija