• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.10.2016

15:27

SNS: Zelenoviću, prestanite da sramotite Šabac!

Politika

SNS: Zelenoviću, prestanite da sramotite Šabac!

Podeli vest

Opštinski odbor SNS u Šapcu javno je danas kritikovao gradonačelnika Nebojšu Zelenovića (DS), navodeći da svojim nastupima i izjavama nanosi štetu gradu

Zelenović je u nekoliko navrata kritikovao vladu, tvrdeći da je zbog neodgovornog ponašanja države Srbija izgubila 175 miliona evra iz fondova Evropske unije za poljoprivredu.

Naprednjaci podsećaju da je Zelenovićeva politička opcija poražena na lokalnim izborima ove godine, na kojima je SNS pobedio.

"To što ste napravili koaliciju sa onima koji vas se plaše i koji poput cirkuzanata igraju kako im Vaš gazda svira je problem svih naših sugrađana. Suviše dugo ste zajedno vladali našim gradom i mi znamo da je ono što Vašu vezu čini neraskidivom isključivo vaš lopovluk i konstantno nanošenje štete gradu Šapcu", navodi SNS.

Oni navode da, ko god da ga je ubedio da je "veliki" predsednik jedne "velike" političke stranke i usmerio da krivca za poraz na lokalnim izborima, kao i za trenutno stanje u gradu, traži u vladi - nije mu dobro učinio.

"Vaše izjave i Vaša saopštenja podsećaju na tužnu priču jednog malog pajaca koji po ceo dan ide i prosi novac, koji nije sposoban sam da obezbedi i koji ubeđuje sam sebe da mu država nešto duguje. Tako tužna figura nije dostojna pozicije na kojoj se nalazi, jer ovome gradu treba sposoban i pošten lider koji neće terati građane Šapca da ispaštaju zbog njegove nesposobnosti i nedostatka samopouzdanja", navodi SNS.

Još se navodi da Šapčani nisu krivi što je Zelenović politički sazrevao pod okriljem Dušana Petrovića, koji je, kažu, od njega napravio "običnog poslušnika i izvršitelja njegovih direktiva".

"Prestanite da sramotite Šabac i pokušajte da povratite bar trunku samopoštovanja, ako ne zbog sebe samog, onda zbog nas koji smo primorani da Vas gledamo i slušamo", navodi SNS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bogster

pre 7 godina

Pa braćo i treba da Vas sramote, kad niste u stanju da pozovete Šefove i Tužioce i da ih pohapsite sve za pljačku Šapca i Srbije već 15 godina. Oteli su Vam lokalne novine, televiziju gde pljuju ne samo Vladu, već i Srbiju celu. Gosti pljuvači su već poznati Riha, NUNS, UNS, "Patke i Patkovi Žuti", Kesić i čuvena Olja, reketaši i zelenaši, a Vi ništa. Imate i Gospodina zvanog "10%", pa samo njega "spakujte" u buvaru gde mu je mesto, a ovi trećerazredni Zeleni, Balavi i ostali pobeći će ko "mačke s je...šta

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija