• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.10.2016

16:05

POPOVIĆ UPOZORAVA: Srbija u opasnosti da postane poligon za divljanje džihadista!

Politika

POPOVIĆ UPOZORAVA: Srbija u opasnosti da postane poligon za divljanje džihadista!

Podeli vest

Lider Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je danas da posle današnjih nasilnih protesta migranata u samom centru Beograda, međusobnih tuča i grubih nasrtaja na građane Srbije, traži od državnih organa da najhitnije sprovedu bezbednosne mere zaštite dece, žena i svih stanovnika Srbije, kako se naša zemlja ne bi pretvorila u poligon za divljanje džihadista!

- U maršu kroz Beograd uz pratnju policije, nije bilo dece i žena migranata, što dokazuje ono na šta već dugo upozoravam – da su više od 95 odsto migranata muškarci i da najveći deo njih ima iskustvo terorista, kriminalaca i ratnika sa Bliskog istoka - istakao je Popović.

Prema njegovim rečima, ko god je do danas imao iluziju da građani Srbije nisu ugroženi divljačkim protestima koji tek mogu eskalirati u eksploziju nasilja po čitavoj zemlji, sada mora biti uveren u to da je na sceni sprovođenje plana Evropske unije da Srbija postane rezervna domovina za desetine i stotine hiljada migranata.

- Građanima Srbije je dobro poznato da više od godinu dana upozoravam na ovakav scenario i da tražim beskompromisne mere u cilju zaštite ključnih državnih i nacionalnih interesa. Danas nema važnijeg zadatka od bezbednosti svakog deteta, svake žene i svakog građanina Srbije od opasnosti da postanu taoci migranata u rođenoj zemlji. Građani Srbije ne smeju živeti u strahu, dok ostale zemlje EU podižu zidove i blokiraju granice - naglasio je lider SNP i dodao:

- Zato tražim da se odmah hermetički zatvore sve granice, da se podigne zid na granici sa Makedonijom i da se svi migranti proteraju iz Srbije, kao što bi se učinilo sa svakim stranim državljaninom koji je u našu zemlju ušao ilegalno, bez ikakvih dokumenata - zaključio je Popović.

MIGRANTI DIVLJAJU PO BEOGRADU! Potukli se kod Autobuske stanice, pa krenuli peške prema Mađarskoj!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan L

pre 7 godina

Evo ga i prvi migrant se javio! Samo ne znam kojoj grupi migranata pripada. Da li je to politicki migrant iz neke stranke ili?

Branislav

pre 7 godina

Nadam se da će neko imati sluha za ovo, svaka čast na borbi za bezbednost našeg naroda koji je ugrožen više nego ikada...

Mateja Lukić

pre 7 godina

Ovo našem narodu ne treba ali je očigledna namera EU da svoju zemlju zaštiti a od nas da naprave centre za migrante. Podhitno treba da podignemo ogradu i da poslušamo ljude koji nas upozoravaju više od godinu dana na migrante i opasnosti koje dolaze sa njima..

Jasna

pre 7 godina

Ne vredi ovom rezimu govoriti, treba da se desi nesto toliko strasno i pogubno za nas grad, a vec se desava i nerede prave , ali niko ne ne reguje!

nati

pre 7 godina

99,9 posto gradjana Srbije se slaze sa misljenjem gospodina Popovica a vi gledajte u vladajucoj koaliciji sta radite, pa ce te na kraju da polazete racune, vi nama a ne mi vama,upozorili smo vas.\n

penzioner

pre 7 godina

Ukoliko se to ne uradi vlada ce morati da podnese ostavku i da se raspisu izbori, da ne bi doslo do nezeljenih situacija!

mica

pre 7 godina

Delim mišljenje! Ako ja razapnem šator na zelenoj površini da li ce doći neko da me pita šta tu radim? A mogu i veš da okačim na javnu garažu kod autobuske. Pitam se samo kako su ostavili nezaštićene žene i decu tamo ako je nebezbedno. Naši iz Bosne i Hrvatske su prvo evakuisali žene i decu!

Aleksandar Ilić

pre 7 godina

Država treba da reaguje pre nego što se desi neka katastrofa

Mina Lalović

pre 7 godina

Ova situacija je krajnje šizofrena, poslednji je čas da država reaguje!

Aleksandar Dragović

pre 7 godina

I šta molim vas država radi? Ćuti dok joj nesreća ne zakuca na vrata.

Popadić

pre 7 godina

Jeza me hvata kad pomislim koliko tih džihadista slobodno šeta po Srbiji!

Dragica Nikolić

pre 7 godina

Države koje brinu o sebi odavno su pametno i odgovorno rešile ovaj problem.

Cige

pre 7 godina

Stvarno, dokle ćemo da budemo nemački otirač za noge? I šta zauzvrat dobijamo? Uzeše nam Kosovo, ucenjuju nas u EU, tolerišu Hrvate i mi i dalje srljamo...

Ljubica

pre 7 godina

Samo me jos zanima sta treba da se desi pa da preduzmu nesto po ovom pitanju. Napadi, silovanja? sta je jos potrebno?

Bosko

pre 7 godina

Samo me zanima gde su svi oni "dobrotvori" koji su pljuvali po onima koji su pre par meseci bili za zid? Samo to da saznam i mogu da umrem.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Шишање, Бријање...па натраг на ФРОНТ, тако треба са мушкарцима... А жене и деца - нека остану да презиме...! Све што је способно за војску НАТРАГ у Сирију да се помогне Асаду и Путину - да дотуче гамад

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17