• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

05.10.2016

14:04

MUSTAFA SE BAHATI: Trepča je vlasništvo Kosova, tu nema pregovora!

Politika

MUSTAFA SE BAHATI: Trepča je vlasništvo Kosova, tu nema pregovora!

Podeli vest

Kosovski premijer Isa Mustafa rekao je na sednici vlade da je Rudarsko-metalurski kombinat "Trepča" u vlasništvu Kosova i da se o tome ne može pregovarati

Tokom sastanka, vlada je odobrila Nacrt zakona o Trepči, koji je prosleđen Skupštini Kosova, prenosi Radio televizija Kosova. 

Mustafa je kazao da bilo potrebno dosta vremena da se izradi Zakon o Trepči i dodao da je komisija koja je izradila Nacrt zakona uradila to na profesionalan način. 

Predsednik Vlade Kosova je naglasio da je napravljeno najbolje rešenje za "Trepču".

On je još jednom ponovio da je "Trepča" imovina Kosova i da ona ne može biti predmet nikakvih pregovora. 

Vlada Srbije neće prihvatiti otimanje Trepče

- Imovina je u vlasništvu Kosova, o pitanju "Trepče" se ne može pregovarati - rekao je Mustafa. 

Predlog nacrta zakona o Trepči trebalo bi da se uskoro nađe na dnevnom redu skupštine, odlučilo je u ponedeljak predsedništvo skupštine. 

Vladajuća koalicija je uverena da će nacrt biti usvojen na prvom čitanju, dok se predstavnici opozicije i Srpske liste još uvek ne izjašnjavaju o tome kako će glasati, jer nisu imali uvid u nacrt ovog zakona. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arsa

pre 7 godina

Upadne ti razbojnik u kucu i onda kaze da je kuca njegova.

mirjana

pre 7 godina

Isa prica sto mu Taci naredi da prica.Inace odmah ce biti u tv.parlamentu razapet od siptara.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija