• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.10.2016

15:35

VUČIĆ: Stalo mi je do izveštaja Evropske komisije, ali mi je mnogo više stalo do MIRA I STABILNOSTI U REGIONU!

Politika

VUČIĆ: Stalo mi je do izveštaja Evropske komisije, ali mi je mnogo više stalo do MIRA I STABILNOSTI U REGIONU!

Podeli vest

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u narednom periodu biti doneta odluka u vezi sa primenom sporazuma Beograda i Prištine o telekomunikacijama, navodeći da su razgovori o toj temi teži nego što se spolja čini, ali da ne govori o ultimatumu



- Ne bih govorio da je reč o ultimatumu, reč je o razgovorima koje smo vodili u Briselu - rekao je Vučić, osvrćući se na izjavu direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića da se Srbija nalazi pred ultimatumom.

On je podsetio da je potpisan sporazum u avgustu prošle godine, ali da postoje različita tumačenja, te da je pitanje imovine jedno od njih.

U tom smislu je i prokomentarisao da mu nije drago što je šef Kancelarije KiM Marko Ðurić izašao u javnost sa izjavom da se nalazimo pred ultimatutumom.

- Bez obzira što je pohvalno govorio o meni kao predsedniku vlade, mene je doveo u najtežu situaciju, jer ako to prihvatimo biće da sam doneo nešto protiv svog naroda, a ako ne prihvatimo bićemo mi direktno odgovorni za eventualno tešku političku situaciju - rekao je Vučić.

Vučić je rekao da je pred njega došao papir o kome treba da se izjasnimo i o kojem nema pregovora, te da će odluka biti doneta narednih dana.

- Videću kako i šta da predložim našoj vladi i pregovaračkom timu. Reč je o veoma teškim stvarima i posledice su za nas ozbiljne u svakom pogledu - rekao je Vučić.

On je primetio da se prema Srbiji i inače primenjuju teži aršini prema nekim drugima.

- Nama mogu da kažu da smo šaka jada i ništa, i da šalju novac raznim nevladinim organizacijama da nas maltretiraju zbog tri barake. Ima li tu pravde, nema, moramo da naviknemo na to da se borimio i izborimo za bolji status Srbije i našeg naroda i uradimo sve što možemo da ne otežamo sitauciju - rekao je Vučić. 

Premijer Aleksandar Vučić uveren je da će izveštaj Evropske komisije biti pozitivan po Srbiju, te poručuje da ima mnogo pitanja koja će postaviti, ali da čeka da vidi izveštaj u pisanoj formi.

- Srbija je suverena i nezavisna zemlja. Verujte mi mnogo mi je stalo do izveštaja EK, ali mi to trenutno nije prva briga. Mnogo važnije mi je da se sačuva mir i stabilnost u regionu od toga koliko će da me ''lupaju motkom po glavi'' i koliko će toga izgovoriti protiv vlade u Beogradu - rekao je Vučić novinarima povodom pisanja medija o sadržaju predstojećeg izveštaja EK o napretku, zamerivši pri tome pojedinim medijima što ističu samo zamerke na račun Srbije u tom izveštaju.

Izrazivši uverenje da će izveštaj biti pozitivan, Vučić je rekao da oni koji hoće namerno da izvuku negativne delove i predstave Srbiju i EU u pogrešnom svetlu to svode na "neke skupove homoseksualaca".

To, kako je dodao, nije fer prema EU ni prema Srbiji.

Vučić je uveren da će EK pre svega pohvaliti ono što je najvažnije, a to su ekonomski rezultati.

- Sve što radimo je zbog ekonomije jer moramo da postignemo i dostignemo bolji životni standard za građane - podvukao je on.
 
Tanjug

Vučić je kritikovao pojedine medije koji prikazuju samo jednu stranu, poručivši da situacija nije crno-bela, već siva što se političkih odnosa tice, a vrlo često bela, čista kao suza, sa pojedinim oblacima koji su političke prirode, dok je situacija u našoj ekonomiji dobra i sve bolja.

Podsetio je da se prognoze rasta naše privrede za iduću godinu uvećavaju, najavio da će u Nišu, kada vlada bude boravila tamo na nedelju dana, biti potpisan veliki broj ugovora i biti otvoreno mnogo fabrika.

Nezaposlenost se, dodao je, smanjuje drastično, zbog čega je spreman da tvrdi da će na kraju mandata vlade biti ispod 12 odsto.

- U mom ekspozeu sam rekao da će nezapsolenost biti manja od 15 odsto na kraju mandata ove vlade. Međutim sada sam spreman da kažem da će biti ispod 12 odsto, ako ne bude mandat bio prekinut zbog političkih prilika. Siguran sam, ako mandat bude trajao još tri godine, nivo nezaposlenosti biti spušten na nivo EU - podvukao je Vučić.

Kada je reč o saradnji sa Moskvom on je kazao da će biti nastavljena.

Što se Poglavlja 23 tiče Vučić je podsetio da ono kaže da se izvršna vlast ne sme mešati u rad tužilaštva i sudova.

- A onda se svi njihovi patuljci i pijuni mešaju u rad našeg tužilaštva i pravosuđa, pa onda ćute ko zaliveni kada ih pitam za Olivera Ivanovića koji je skoro dve godine u zatvoru. Mene pitaju svaka tri minuta zašto je uhapšen regionalni direktor policije na KiM Nehad Tači. Kada kažem u skladu sa Poglavljem 23 nemam pravo da to znam, jer sam izvršna vlast, kažu "pusti sada to, važi kada ti mi kažemo, ne kada ti hoćeš". Izgleda da će opet ćutanjem morati da mi odgovaraju na mnoga pitanja koja ću morati da postavim - primetio je Vučić.

Ponovio je da je Srbiji važno da ekonomski jača, kako bi se ponašala slobodnije, ali i da nam ratovi više nikada nisu potrebni.

Takođe je kazao da je važno da se neko poglavlje otvori, ali manje je bitno od mira i stabilnosti u regionu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laza Lazarević

pre 7 godina

Čudno ... Čovek i sam kaže da se prema nama ponašaju kao da smo krpa ali i dalje smatra da je normalno da se ONI prema nama ponašaju kao da smo KRPA a mi njih nazivamo PRIJATELJI I PARTNERI ... I još nam kaže da moramo da se naviknemo na to ... Poniženi smo do bola ali stranu ne menjamo iako je očigledno da izbor DANAS postoji ( za razliku od juče ) i da se formiraju DVE STRANE koje će u najmanju ruku biti u hladnom ako ne i u pravom ratu ... koji smo mi sadomazohisti kad se ovako ponašamo ?

MIRJANA

pre 7 godina

Naravno da ovi iz Brisela uvek mudro cute, kad im se postavi pitanje koje njima ne odgovara. Pa to stalno cine, a Pristina to vesto koristi, naravno uz njihovu saglasnost.

Janko

pre 7 godina

U razgovorima sa Prištinom vidi se svo licemerstvo Evrope.

Tata

pre 7 godina

Razgovarati se mora ali se nesme podleći pritiscima sa strane nego se čvrsto držati svojih stavova.

Vule

pre 7 godina

Srbija ce ocuvati mir i stabilnost regiona uprkos svim pritiscima sa strane!

mija

pre 7 godina

Stvarno smo u teškoj situaciji, ali verujem da će premijer doći do najboljeg rešenja.

asdawe

pre 7 godina

Vucic zna sta su nam prioriteti i u skladu sa tim i radi.

Nana

pre 7 godina

Mir nema alternativu i Srbija mora da bude primer za ceo region.

sima

pre 7 godina

Razmotrićemo sve mogućnosti pa ćemo doneti odluku za koju budemo smatrali da je najbolja za nas.

Pera

pre 7 godina

I predat ce mo Kosovo jer mir i stabinost u regionu nemaju alternativu ??? Sutra ce svim ovim migrantima dati drzavljanstvo jer mir u regionu nema alternativu??? Dosta je demagogije i skrivanja prave istine iza te floskule stabilnosti u regionu

Ako

pre 7 godina

Ako ne mogu 9 100 000 da zive kako treba neka bar onih devet zivi normalno. Kosovo su oduzeli ono je drzava i sta se tu moze

brane k

pre 7 godina

Mali smo da mi možemo uticati na pravac i dinamiku političke turbulencije na Balkanu ali ćemo učiniti sve da ne budemo krivci.

Dalibor

pre 7 godina

Ja verujem u pozitivan ishod ovih pregovora koji su se vodili u Briselu.

Malisa

pre 7 godina

Ocuvanje stabilnosti i mira u regionu su stvari koje su najbitnije za Srbiju u ovom trenutku.

Ph

pre 7 godina

Srbija je odabrala pravu Vladu, te ne brine o tome da li ce doneti najbolje odluke za istu i po ovom pitanju.

Simonida

pre 7 godina

Razgovori sa Prištinom su uvek teški i bolni za našu stranu, jer oni imaju jaku podršku zapadnih zemalja, a mi se za naša prava borimo sami.

Toma

pre 7 godina

Pred našu zemlju su teški dani, jer šta god da odluči premijer neko neće biti zadovoljan time.

sara

pre 7 godina

Ništa nam ne vredi ukoliko ne sačuvamo mir i stabilnost u regionu.

Darko

pre 7 godina

Politika koju Srbija sad vodi je politika mira i stabilnosti.

saska

pre 7 godina

Mir i stabilnost uvek treba da budu proritet jedne zemlje.

dunja

pre 7 godina

Nama je bitan mir i stabilnost u drzavi ,ratova i nemira nam je dosat.

Svetlana

pre 7 godina

Vucic nema uopste lak zadatak ovih dana ,ali verujem da ce ga rasiti onako kako je najjbolje za sve.

miralem

pre 7 godina

Tako je,da svi normalno zivimo u slozi sa komsijama.

Pjer

pre 7 godina

"Telekom" je srpski i mogu ga samo kupiti,jer smo u kapitalizmu i imovina je "zakon" ,ali da omoguće svim gradjanima na KiM iste uslove korišćenja !

nati

pre 7 godina

Zasto im vise dozvoljavati da nas potcenjuju i otiru noge kao o otiracu sa nama,nismo mi krpe vec jedna suverena drzava kojoj su protiv svih pravila oteli na kriminalan nacin deo koji predstavlja srce Srbije.Ne zelimo vise njihove ucene ni dvostruke arsine i to treba glasno reci.Njihovo ponasanje je siledzijsko i tu nema ni D od demokratije,ako se ne stide i pored svega sto su nam ucinili,treba otvoreno reci da se mi povlacimo iz EU,ne treba nam takva nakazna tvorevina zasnovana na fasizmu i nacizmu,zar mi nismo oduvek bili i antifasisti i antinacisti.Necemo sukobe ali hocemo pravdu i ljudske odnose,podjednake arsine kao i prema drugima,ako im se svidja o.k.a ako ne ,neka nas se odreknu kao kandidata za EU.\n

NAIVA INF

pre 7 godina

EK je samo instrument NATo, SAD i EU, za disciplinivanje malih i teranja u poslušnost.

Ivan

pre 7 godina

Najvaznije je da je ovde sve mirno, dosta je ratova.

Aca

pre 7 godina

Najvazniji su mir i stabilnost, i naravno razgovori.

Zoran

pre 7 godina

Rec je o veoma teskim stvarima ali nas premijer ce to lako resiti, prihvatice sve i bice veoma ponosan na nas i sebe\n

Rasta

pre 7 godina

Tezi jer se pojedine sile svrstavaju na stranu Kosova.

Andrija

pre 7 godina

Teski su jer Brisel sve dozvoljava Kosovu a Srbiji izgleda nista.

miki

pre 7 godina

Razgovori sa Prištinom su uvek bili teški a sada će pogovo biti posle sprovedenog referenduma u Republici Srpskoj!

OMG

pre 7 godina

Западни лицемери говоре о неким донацијама а отимају милијарде српске имовине на КиМ, ако се Путину икада укаже прилика треба да баци бомбу на Фашингтон, Брисел, Лондон и Берлин, белосветске хохштаплере јер боље и не заслужују. Премијеру издржите притиске, чувајте здравље и не потписујте ништа, са ђаволима нема договора.

Vesna

pre 7 godina

Ne postavljaju ultimatum ali nas ucenjuju,sto je jos gore...nasa je obaveza da se borimo za za nas narod i imovinu na KiM u!

Darko

pre 7 godina

Jel mi potpisujemo gotovo ili pregovaramo,pitam samoga sebe. Da je Srbija ekonomski jaca drugacije bi tekla igra. Ovako pisi propalo. Ma i da priznamo Kosovo ne mozemo u EU. Okrenimo se istoku ljudi.

Rade

pre 7 godina

Premijer Vucic se od svih drzavnika najvise zalaze za mir i stabilnost regiona!

DS

pre 7 godina

Tacno je da je Srbija konstantno pod ultimatumima.Opet se vode razgovori o telekomunikacijama,sto odgovara Siptarima,a razgovora o ZSO nema niti ce ih biti u onom smislu kako je dogovoreno i potpisano u Briselu. SAD i EU jednostavno treniraju strogocu nad Srbijom a ona se tesko moze braniti zato sto srpska ekonomija jednostavno zavisi od Zapada,65% od EU i 27% od CEFTA,tj,balkanskih drzavica.Sa Rusijom imamo ek. razmjenu u visini od 3% a ostalih 5 $ sa ostatkom svijeta. Medjutim,Srbija,ni po koju cijenu,ne smije priznati "nezavisnost" KosMeta,treba cekati da se promijeni geopoliticka situacija u svijetu pa da se KosMet vrati,a sigurno ce se promijeniti i to brze nego sto se misli,a drugacije nam Kosovo i Metohiju ne mogu uzeti zbog Rez.SB.UN 1244.Srbija treba nastaviti politiku "nesto izmedju" i ne priklanjati se ni jednoj vojno-politickoj strani. To nije lako,ali druge nema,ako se priklonimo jednoj strani od druge cemo stradati,to je sigurno. Zapadu se zuri da KosMet "uknjizi" u svoj katastar jer zna da nece jos dugo omlacivati i harati svijetom,sve govori da idu velike promjene u svjetskoj politici.

Saša

pre 7 godina

Pred Srbijom možda jesu teški dani, ali su mnogo teži pred Republikom Srpskom. Zato Srbija treba da čuva i cijeni bar onaj dostignuti nivo slobode.

Kole

pre 7 godina

Imamo mudru vladu. Doneće oni pametnu odluku, ne sumnjam u to.

Goca

pre 7 godina

Moramo se boriti za mir i stabilnost svim sredstvima.

Branko N

pre 7 godina

Svima nam jestalo do mira i stabilnosti , jer bez toga nema stranih investicija ni novih radnih mesta.

Hedona

pre 7 godina

Prognoze rasta naše privrede za iduću godinu uvećavaju, najavio da će u Nišu, kada vlada bude boravila tamo na nedelju dana, biti potpisan veliki broj ugovora i biti otvoreno mnogo fabrika. Južna Srbija mora da radi, jer su najtežem položaju. Verujem da će najveći broj fabrika biti podignute u Nišu. Aleksandar Vučić zaista se bori za privredni napredak i razvoj naše države, i zaista je u jakom teškom položaju.

Darko

pre 7 godina

Srbija mora da vodi računa o očuvanju mira i stabilnosti, kada niko drugi u regionu ne želi da se založi za očuvanje mira i stabilnosti Balkana.

Bojan

pre 7 godina

Mislim da je mir i stabilnost nesto sto ne sme biti ugozeno.

Nenad

pre 7 godina

Evropska unija treba jasno dastavi do znanja svim ratnim profitrima koju se obogatili za vreme rata u bivsoj Jugoslaviji da novo nasije nece dozvoliti. Srbija je do sada vodila principejelnu politiku pomirenja sa svim drzavama iz regiona.

Tarzan

pre 7 godina

Nema ljibavi u regionu samo gledati cist interes

elena

pre 7 godina

Mnogi bi zeleli da budu na mestu Premijera, ali to ne moze svako.

Zoran

pre 7 godina

Naravno,pristina ima mocne prijatelje koji lobiraju za njih.

zoran

pre 7 godina

Svaki razgovor sa Prištinom j etežak. Postavljaju ultimatume i neće da odstupe ni pedalj. ne smemo ni mi da legnemo na rudu.

elena

pre 7 godina

Mir u regionu je osnov svega za jednu pravnu drzavu.

Danica

pre 7 godina

Svakako su mir i stabilnost najvazniji za nas. To nam je vazno zbog spoljno-politickih odnosa.

pauna

pre 7 godina

malo da pojasnimo u stampi kako koji politicar dodje iz evrope puni su hvale za srbiju a kada se ode na pregovore odmah neki ultimatum sta ovde nije kako treba .razumem gospodina premijera on mora da umiri strasti na domacem terenu .da igra po pravilima zapada bogme u nezavidnom je i veoma tesom polozaju.da mu nisam u kozi.a eu samo prenosi naredbe amera.eu je jedna umorna starica.

Danica

pre 7 godina

Dokle ce da nas pritiskaju sa svih strana. Ovo je mnogo teska situacija za Srbiju.

nisa

pre 7 godina

Bitno nam je i jedno i drugo. Balans se mora pronaći.

boki

pre 7 godina

Srbija nikada nije imala sposobnije pregovarače tako da nesumnjamda će izvući maksimum a da pri tome zemlju neuvuku u neki sukob koji bi bio poguban po građane srbije.

max

pre 7 godina

Važno je da razgovori postoje, znamo da su teški i da je Priština neprijateljski raspoložena prema Srbiji.

Biba

pre 7 godina

Kako nisu teski,pa ovo i nije pregovaranje,kako god okrenes mi snosimo posledice

Hedona

pre 7 godina

Premijer zaista želi da sačuva mir i stabilnost u regionu od toga koliko će da me ''lupaju motkom po glavi'' i koliko će toga izgovoriti protiv vlade. Srbija ima premijera koji bi želeo da omogući razvoj ekonomije i privrede. Srbija ima premijera kojoj je stalo do interesa naroda i države.

Lena

pre 7 godina

Srbija ce ocuvati mir i stabilnost regiona uprkos svim pritiscima sa strane!

snezana

pre 7 godina

Djuric i Vucic treba da sednu i razmotre sva moguca resenja koja bi bila dobra za obe strane ,a da se isbegnu sukobi sa Siptarima.Verujem u odojicu ,odluke nije lako doneti .

Milan

pre 7 godina

Nama je blizi region od Evrope, prvo treba srediti region i raditi na miru..

Raki

pre 7 godina

Svakako da je stabilnost regiona I mir imperativ

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Srbija da raspise referundum pa kako narod odluci. Dali po cenu Kosova i ucena ponizenja i pljacke zeli jos uvek u EU. To sto je narod glasao za ovu vlast ne znaci da vlast mora prihvatiti sve sto zapad trazi.

Poki

pre 7 godina

Premijer Vucic se od svih drzavnika najvise zalaze za mir i stabilnost regiona!

BeliOrao

pre 7 godina

Srbija je značajan faktor mira i stabilnosti na Balkanu, mnogi mogu da uče od nas pre svega od premijera kako se to radi. Podrška za Vučića!

BeliOrao

pre 7 godina

Priština vodi politiku protiv Srbije i Srba na Kosmetu svetoj Srpskoj zemlji. Velika sramota je što žele da kradu zemlju rudnike i sve pustoše da bi prodali... Ne damo... Kosovo je SRBIJA!!!

Darko

pre 7 godina

Naravno da nam je interes da se zadrzi mir u regionu ali od jako velikog znacaja je i izvesta EK!

Stari

pre 7 godina

Nikakve ustupke ne treba da cinimo jer ni nama niko nista ne popusta!

Sara

pre 7 godina

Sta su oni nama to ucinili da bi smo mi cinili ustupke!

Katja

pre 7 godina

Stabilnost u regionu je predusov ekonomskog razvoja. Izvestaj Evropske komisije ce biti pozitivan.

Dragan

pre 7 godina

EU stavlja Srbiju pred teske odluke po ko zna koji put, i vodi politiku subjektivnosti i favorizovanja svakog sem Srbije.

Rasa

pre 7 godina

Mir i stabilnost u regionu su najvaznija stvar i preduslov za svaki boljitak.

Zoran

pre 7 godina

Ako preda Telekom na Kosovu, odma treba da podnese ostavku bez obzira na ekonomske rezultate. To automatski znaci da je Srbija priznala Kosovo....OTPOR

Zoran

pre 7 godina

Od premijera se ocekuje da preduzme mere koje ce biti najbolje za gradjane .

lale

pre 7 godina

Vreme je da i mi postavimo ultimatum.Ako ne treba dozvoliti RUSIJI da instalira nuklearni stit sa uperenim nuklearnim glavama prema prestonicama UCENJIVACA.Mi smo ionako vec ozraceni .Neka oni sete malo tu blagodet.

Sladja

pre 7 godina

Mi imamo samo jednu drvazu i naravno da je bitno da vodimo pre svega mirnu politiku jer nam treba stabilnost na balkanu.

Mane

pre 7 godina

Šta dalje?Vrlo prosto .Tužiti EU sudu u Strazburu za ne fer ponudu i dostaviti dokaze o vlasništvu i ulaganju.Zašto Strazbur?Zato što je u pitanju EU.Insistirati na pravu svojine kao o neoutuđivom pravu bez obzira na situaciju na terenu,zagarantovano i njihovim pravom-zakonom.Ako predamo Telekom,Trepču,itd,onda praktički mi ih pod pritiskom priznajemo.Drugo za bilo kakvo ročište potrebno je vrema a nama je ono preko potrebno.

zoran miljkovic

pre 7 godina

Колико коментара, пола Србије коментарише Премијера и треба, јер води врло мудру спољну политику, али сарадници опет нису прави, треба добар тим, а ја мислим да му је овај лошији од прошлог.Ни мало није лако Премијеру јер зна да је Косово република, да ће нам све узети, а то што су луди политичари градили годинама доле, да докажу да је то наше БАДАВА, само су трошили улудо паре овог народа, сви би требали у затвор.

hana

pre 7 godina

Jedini politicar i drzavnik u regionu koji se toliko zalaze za mir i stabilnost.

vedrana

pre 7 godina

Raditi na pomirenju i smirivanju tenzija na svim poljima.

pavlos

pre 7 godina

drugari mir u regionu? ne postoji drugi nam pisu sudbinu!!! ultimatumima ucenama , novija istorija nam je pokazala kako funkcionise taj sistem .... demokratsko porobljavanje drzava ...dovodjenje stranih investitora rad za male pare ubijanje svega sto je domaci proizvod osim nekolicine dusebriznika koji su u poziciji da prave milione i njima ne smeta apsolutno nista ! najzalosnije je u stvari to sto mi nemamo alternativu i resenje....uporno guramo ideju o ulasku u eu sto je ok! opet ne shvatam zasto se ne okrenemo i zvanicno rusiji i kini! i u njihovom okrilju potrazimo saveznike isuvise smo mali da bi smo mogli na bilo koji nacin da se odupremo! samim tim podlozni ucenama....bez jasne i nedvosmislene politike opredeljenja nema nam buducnosti sa jednom guzom na dve stolice tesko...u stvari nemoguce

Srba

pre 7 godina

Vucic ima izbor u ovoj situaciji. Ili neka podnese ostavku zbog svojih izneverenih europskih ideala ili neka na referendumu prepusti narodu da se izjasni o ovom ultimatumu.Kada mogu Orban i Dodik da traze podrsku naroda, ne znam zasto se on stalno uzda samo u svoju pamet. Mi imamo kome da se obratimo za pomoc u ama bas svemu, a EU je odavno pokazala na delu koga na Balkanu podrzava. Oni su na strani Siptara jer su im i stvorili taj bastard od drzave tako da nase zalopojke o tome nemaju nikakvog efekta. Lepo je mastati o ekonomiji, ali mi ne treba da se u spoljnoj politici ponasamo kao ono Bucifalovo magare koje ne moze da se odluci izmedju dva plasta sena.

duška

pre 7 godina

Što bilo poglavlja bilo,bilo je! Na redu je otvaranje glava i vađenje mozgova! Rambuje u Briselu...Tapšanje po ramenu je završeno! Sad je na redu da "Musa dere jarca"!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija