• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.10.2016

10:02

SNP: Hitno raskinuti Briselski sporazum i prekinuti pregovore sa teroristima iz Prištine!

Politika

SNP: Hitno raskinuti Briselski sporazum i prekinuti pregovore sa teroristima iz Prištine!

Podeli vest

Zbog ucena Evropske unije da Srbija pristane da se lažnoj državi Kosovo dodeli međunarodni pozivni broj, na način kojim se eksplicitno poništava njen suverenitet i priznaje nezavisnost lažne države Kosovo, SNP zahteva od vlade Srbije da hitno raskine briselski sporazum i proglasi pregovore sa lažnom državom Kosovo propalim

SNP ističe da Srbija, kao suverena i dostojanstvena država, ne može da pristane na dalje ponižavajuće ultimatume i pritiske od strane Evropske unije.

"Predstavnici države Srbije više ni minuta ne smeju da sede zajedno za istim stolom sa bilo kim ko ponižava, vređa i uslovljava Srbiju, kao što to čine predstavnici EU, a posebno ne sme da pregovora sa teroristima iz Prištine koji su izgradili lažnu državu Kosovo na trgovini ljudskim organima, drogom i oružjem", navodi se u saopštenju SNP.

SNP naglašava da je od početka bila protiv takozvanog briselskog sporazuma i ukazivala da on nije u nacionalnom interesu Srbije, što se, kako ističu u toj partiji,  sada pokazuje tačnim, jer ni jedna tačka tog sporazuma koja se tiče interesa Srbije nije ispunjena, a posebno formiranje Zajednice srpskih opština.

"Brisel insistira da samo Beograd ispunjava ono što je u interesu separatista u Prištini, kao što sada traži da prihvatimo sve ucene oko pozivnog broja, ali i da se odreknemo Trepče, imovine Telekoma Srbije kao i sve druge svojine države Srbije u našoj južnoj pokrajini", poručuju iz SNP.

SNP ističe da smo na primeru Republike Srpske videli da je moguće zaštiti srpski nacionalni interes i teritorijalni integritet i suverenitet, ako kao narod vodimo odlučnu i beskompromisnu politiku, uz podršku i razvoj najboljih političkih, ekonomskih i vojnih odnosa sa Rusijom i njenim liderom Vladimirom Putinom.

"Srbija se tokom svoje istorije suočavala sa mnogo snažnijim ultimatumima i ucenama, ali je pobeđivala samo kada je pokazivala odlučnost, hrabost, mudrost i jedinstvo u odbrani svoje časti, ponosa i ključnih državnih i nacionalnih interesa. Sada je trenutak da učinimo isto", poručuje SNP.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nato

pre 7 godina

Sta mi jos ocekujemo od tih moralnih gnjida,pljunuti ih iz sve snage i okrenuti se odgovornim,moralnim i sto je najvaznije, normalnim ljudima,tu bas imamo zavidan izbor.Ako zlocinci, ,prevaranti,lopovi i kriminalci ne zele nase clanstvo,zahvaliti im i potpuno im okrenuti ledja.Neka ostatak njih slepo slusa lude i senilne psihoticare i sizofrenike koji su u svojim halucinacijama ubedili sebe da su sisli s neba i da su bogovi a zadatak im je da terorisu celu populaciju.Mi smo ipak ostali normalni i ne treba da imamo posla sa takvim ludacima i majmunima.\n

Vladimir Perić

pre 7 godina

EU ništa drugo i ne zna osim da nas uslovljava sa kojekakvim obavezamo na šta naša zemlja ne sme da pristane ni pod kojoj cenom..

Milisav

pre 7 godina

Može Brisel da traži šta god hoće ali ni jedan Srbin se neće odreći imovine na Kosovu i Metohiji a pre svega Srpskih svetinja koje tako već vekovima postoje i zbog toga se slažem sa tekstom da pod hitno treba prekinuti pregovore koje Srpskom narodu ne donose ništa..

hambi

pre 7 godina

milisave brate pa gde ti zivis, onog dana kad su seli sa teroristima za sto pod pokroviteljstvom onih sto su nas urnisali 3 meseca i ubili hiljade neduznih gradjana koji nisu bili pretnja nikome POTPISALI SU SVE I PRIZNALI NJIHOVE MINISTRE I DRZAVU ,SA TERORISTIMA NI JEDNA VLADA U SVETU NE SEDA ZA STO DA PREGOVARA ILI SA ONIMA KOJI SU TE OZRACILI I UBIJACE NAS NAREDNIH 1000g,nema vise OBILICA,HREBELJANOVICA,SINDJELICA,STEPANOVICA,TEPICA I OSTALIH ISTINSKIH RODOLJUBA PRODAJU NAS ZA FOTELJU

Stefan

pre 7 godina

Tako je. Ne smemo se odreći Kosmeta ni po koju cenu!

Slodoban R

pre 7 godina

Ko je ta Evropska unija, koja nam večno postavlja ultimatume! Setite se ko nam je postavljao ultimatum pred Prvi sv. rat, pa pred Drugi sv. rat. Sila Boga ne moli. A mi naravno po svaku cenu hoćemo tamo, e pa neće moći...

Dragutin N

pre 7 godina

Svaka čast slogom je Srpski narod pobedio daleko veće neprijate i zbog toga nam je sloga potrebnija više nego ikada.

vera

pre 7 godina

Nema tu šta da se prekine jednostavno ne-mo-že i tačka .. Brisel neka lupa glavu što će i kako će dalje, treba biti mrtav hladan ne trčati pred rudu..vreme leči.. bzopletost može biti greška nepopravljiva..

Lazar

pre 7 godina

Samo me zanima koliko ce srbija jos da trpi ovaj bezobrazluk Brisela i Pristine???

Gaja

pre 7 godina

Deo ste vlasti, pričajte gde treba i kome treba. Mi običan narod nemamo instrumente koji su vama na raspolaganju.

Guta

pre 7 godina

Odavno je trebalo otpikati te EU mesare u skupim odelima!

Petko

pre 7 godina

Teroristi na terenu ne mogu biti ništa drugo do teroristi za pregovaračkim stolom.

Gojko

pre 7 godina

Srbija uporno propušta priliku da pokaže i dokaže da je suverena zemlja.

Lala iz Banata

pre 7 godina

И не само то....Да прогласи Влада : ОКУПАЦИЈУ ДЕЛА ТЕРИТОРИЈЕ СРБИЈЕ ЗВАНЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА, до потпуног ослобођења...!!

djole44

pre 7 godina

Баш тако и треба Да прогласи Влада : ОКУПАЦИЈУ ДЕЛА ТЕРИТОРИЈЕ СРБИЈЕ ЗВАНЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА, до потпуног ослобођења...!!! Ако Влада Србије не уради тако - да народ одлучи на референдуму.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Докле год је противно нашој вољи америчка ВОЈНА БАЗА на Косову, Косово је... - окупирана земља...!! СМРТ ОКУПАТОРИМА...!!!

Vladimir

pre 7 godina

Koliko je samo štetan taj Briselski sporazum po nas.

Stevan

pre 7 godina

To je ta politika zahtev po zahtev dok nas do kraja ne unište. Nikako ne treba pristati na ovakve ucene.

rs

pre 7 godina

PODSJECA LI VAS OVO NA PRVI SVJETSKI RAT. NEDAJ SE SRBIJO RASKINI SVE SA BRISELSKIM SPORAZUMOM. VRATI SE NA REYOLUCIJU UN 1244. PA ONDA SA RUSIJOM POLAKO PROCESLJATI TEREN. BOLJE MI PRVI NEGO ONI.

zarko ratkovic

pre 7 godina

Da nje MMf opet benzn u flase.da nje njihove lpve pumpanja u vrecu bez dna sta i kako dalje ?rusija ti nece dati lovu sto oni davaju jer je nema za svoje potrebe a sankcije udaraju svaki dan.

Fašistička EU

pre 7 godina

Da na svetu ostane jedan jedini Srbin, i taj poslednji od nas ne sme i nema pravo da prizna zločinačko-mafijašku "državu" Kosovo!!! I ono najvažnije što nam je i Putin rekao: nemojmo tražiti od braće Rusa da budu veći Srbi od nas samih! Nije fer i pošteno.

Nemanja

pre 7 godina

Treba prekinuti takozvane pregovore jer to nisu pravi pregovori.Albanci I Amerika preko Eu sa jedne a mi sami sa druge strane.I onda ide prihvati ovo ili ces biti kaznjen tako sto ti necemo otvoriti poglavlja a ako prihvatis dobices nista.Klasicne ucene.Svet se menja.Eu je pred raspadom iznutra, Amerika vise nije jedina dominantna sila, Rusija jaca, Kina takodje...Zbog svega toga smatram da je vrema da razmislimo kakvu spoljnu politiku bi trebali da vodimo u buducnosti.Mi smo uvek kasnili sa promenama red je da jednom uradimo promenu na vreme.

Andrija

pre 7 godina

Zapad je najveći neprijatelj Srbije, bio i ostao.

Sirijac

pre 7 godina

Samo dolazak Rusije na Balkan može da reši stanje. Neka intervenišu kao u Siriji, bolje nego da Amerika kroji kako želi ovde.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija