• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. GINIĆ - M. DOBROMIROVIĆ

06.10.2016

20:15

OPASNO! SPORAZUM IZ BRISELA PREKO NOĆI PROMENJEN: Zapad pred Srbiju stavio novu strašnu ucenu!

Politika

OPASNO! SPORAZUM IZ BRISELA PREKO NOĆI PROMENJEN: Zapad pred Srbiju stavio novu strašnu ucenu!

Podeli vest

Sporazum iz Brisela preko noći promenjen! Od Srbije se traži da se do kraja nedelje odrekne imovine 'Telekoma' na Kosovu... Ako odbijemo, prete nam prekidom pregovora sa EU i sankcijama!

Briselski sporazum o telekomunikacijama, o kome su prošle nedelje u sedištu Evropske unije pregovarali srpska i prištinska delegacija, preko noći je promenjen, a vlastima u Beogradu juče je ispostavljen ultimatum!

EU i SAD traže, naime, od naše države da se do kraja ove nedelje odrekne kompletne imovine "Telekoma Srbija" na Kosovu!

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Srbija je na meti zapadnih moćnika jer je konačno postala država!

Ova dramatična informacija juče je i zvanično potvrđena u Vladi Srbije, a o njoj je govorio i premijer Aleksandar Vučić (pogledajte tekst sa strane). Kako saznajemo, Vašington i Brisel prete da će nam, ukoliko ne pristanemo na najnoviji ultimatum, prekinuti pregovore sa EU i zavesti sankcije!

Sistemska pljačka

O strašnoj uceni zapadnih moćnika juče je prvi govorio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. On je upozorio da je naša država stavljena pred svršen čin.

Hoće sve da uzmu
Traži se da se odricanjem od imovine "Telekoma" složimo da i sva naša druga imovina na Kosovu pripada lažnoj državi u Prištini
Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM

- Postavili su pred nas ozbiljan ultimatum. Traže da se odreknemo imovine "Telekoma Srbija" u pokrajini. Do nedelje treba da se izjasnimo prihvatamo li nakaradan predlog sporazuma o telekomunikacijama. Kao pregovarač i Srbin, ne mogu to da dozvolim! Od nas se traži da se odricanjem od imovine "Telekoma" složimo da i sva naša druga imovina na Kosovu pripada institucijama samoproglašene, nelegalne i lažne države u Prištini! - naglasio je Đurić.

Prema njegovim rečima, nešto "vrlo čudno" se desilo tokom pregovora u Briselu.

KRAH PREGOVORA U BRISELU! Đurić: Sa Srbijom se ne pregovara jezikom ucena!

- Tokom noći između četvrtka i petka papir koji je stajao za stolom potpuno je promenjen. Očigledno se neko sa strane, neko ko nije ni EU ni Priština, umešao kako bi razgovore učinio neuspešnim i Srbiju izložio pritisku kakvim do sada nije bila izložena! Dakle, ili da prihvatimo nešto što ne možemo da prihvatimo ili nema ništa od evrointegracija i nastavka otvaranja poglavlja u pregovorima sa EU... - naveo je Đurić, očigledno aludirajući na to da su SAD zapravo kreatori ove krize.

Tanjug

Marko Đurić je objasnio da je nečija ideja očigledno da od ovog slučaja napravi presedan, koji bi se potom preslikao i na energetiku i druge sektore.

Traje "rat" i za Trepču! 

Marko Đurić je istakao i da Priština kroz nacrt zakona o Trepči želi da nacionalizuje taj kombinat.
- I taj papir se pojavio niotkuda. Nikada se nije razgovaralo ni sa nama, ni sa rukovodstvom Trepče. Pokušavaju da otimačinom sve učesnike stave pred svršen čin. Naravno, to neće proći! Branićemo Trepču! Obavestićemo EU, pokrenuti arbitražne postupke i preduzeti sve pravne i političke mere - naglasio je Đurić. Radnici Trepče juče su, inače, na 15 minuta blokirali magistralni put Priština - Raška u mestu Rudare, u znak protesta zbog namere da zakon o Trepči uđe u proceduru u kosovskoj Skupštini.

- Po istom modelu bi nam oteli i "Gazivode" i druge elektroenergetske potencijale i državnu imovinu. Zbog toga su u Vladi Srbije bili ozbiljni i teški razgovori. Ako Vlada, koju bezrezervno podržavam, odluči da prihvati ovu ucenu, biću prinuđen da napustim funkciju pregovarača s Prištinom i direktora Kancelarije za KiM - kategoričan je Đurić.

Komentarišući novu ucenu Zapada, šef Odbora za KiM Milovan Drecun kaže da ne smemo ustuknuti.

ÐURIĆ: Dijalog od samog početka ima hroničnu boljku!

- Ako pristanemo na ove neprihvatljive uslove, onda sve na Kosmetu prelazi u albanske ruke. Ako neko prizemnim ultimatumima pokušava da blokira Srbiju na evropskom putu, onda je pitanje za EU hoće li stabilan Balkan ili neće?! Onaj ko se umešao u pregovore ne želi Srbiju u EU i pokušava da destabilizuje čitav region - upozorava Drecun.

Odoleti pritiscima

Bivši ministar za KiM Goran Bogdanović ocenjuje da Srbija mora odoleti svim pritiscima i ostati čvrsta

SNP: Hitno raskinuti Briselski sporazum i prekinuti pregovore sa teroristima iz Prištine!

- Nije mi jasno ko je taj međunarodni akter koji se umešao u pregovore sa Prištinom. Ma ko to bio, treba izaći sa konkretnim stavovima jer smo već previše toga ustupili Kosovu. Vreme je da se dijalog preokrene u našu korist - zaključuje Bogdanović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lale

pre 7 godina

Nemoze vlada i premijer da daju siptarima nesto sto su generacije godinama stvarale.Vi premijeru i gos.iz vlade mozete dati samo ono sto ste vi stvarali.Nismo vas birali da poklanjate nasu imovinu.Birali smo vas da vodite dtzavu i da stitite nasu imovinu.Izdrzali smo sankcije u tezim uslovima pa crmo izdtzati i sada.Promenile su se okolnosti u svetu,imamo vise jakih prijatelja koji ce stati iza nas,Siptarima nedamo nista.

misko

pre 7 godina

generacije koga? pa i generacije Šiptara su gradile, njih je ionako bilo više na kim, pa su valjda, i više stvorile

IgorO

pre 7 godina

Nije baš tako jer, ako se sećaš, cela SFRJ je izdvajala pomoć za nerazvijena područja (a to je pre svega bilo KiM). Što se tiče imovine Telekoma, podsetiću te da su se sami zaposleni u sistemu telekomunikacija (tada je to bila Pošta) u celoj zemlji odricali dnevnica zbog izgradnje infrastrukture. Srazmerno, najveći broj takvih ljudi je bilo u užoj Srbiji. Što se tiče sporazuma, ovo je nešto potpuno očekivano. Srbija ne bi trebalo više da se zavarava sa "evrointegracijama" jer se pred nju stavljaju uslovi koji se nisu stavljali ni pred jednog drugog člana. Vlada bi trebalo da proglasi okupaciju KiM budući da se ne poštuje rezolucija 1244 i sve komplet vratiti pred Savet bezbednosti UN. Istovremeno se u potpunosti okrenuti Rusiji i Kini koji čak i da nisu naši prijatelji, bar nam nisu otvoreni neprijatelji.

Zeljko

pre 7 godina

може брисел само да цуцла...n

Petar

pre 7 godina

Ajte molim vas nisu to neki amateri. Ovo je potpisano, samo gledajte.

oterati

pre 7 godina

u p.m. sve te idiote sto ucenjuju....sami moramo da im kazemo da nas vise oni ne interesuju i svim silama krenuti protiv Amerike jer je ona glavno zlo...

Drago

pre 7 godina

Trula je ta Evropa i nema potrebe, da pristajemo ni na kakve ultimatume jer tih je uvjek više i više. Vrijeme je da i mi pokažemo zube i da ne pristanemo na to pa neka košta koliko košta. U Evropu se ne treba žuriti jer ništa dobro neće donijeti jer sam živim u Evropi pa ništa nam nije donijela osim krađe i viših cijena. Nedaj se Srbijo i RS.

bubasvaba

pre 7 godina

EU se raspada pa sad ce po nama jer u siriji rusima nesmeju nista da kayu vec ce preko nas ameri da kontriraju rusima sad cemo da vidimo dali ce putin da nas zastitii kako .

vera

pre 7 godina

Oni mogu svašta da traže ali nemogu ništani uzeti bez našeg-Da, treba biti hladne glave usporiti tempo za ulazak u -EU.. svima je jasno da tamo nećemo stići..kuda mi to žurimo u našu propast ?

Hercegov Grad

pre 7 godina

Ne mogu da verujem?! Nasi prijatelji sa zapada da tako postupaju sa nama, kao sa marvom? Da li je to moguce, a do juce smo se kleli, ne bas svi, u njihovo postenje i prijateljstvo prema srpskom narodu! \n

NOVY

pre 7 godina

kakve gluposti paoni nikada NIKADA nikada nisu bili nasi prijatelji niti ce biti - zapad podmukli zapad sramotni zapad gnjili smrdljivi truli zapad-!!!!!!!!!!!!!

DS

pre 7 godina

Posto se odnosi izmedju Zapada i Rusije sve vise komplikuju,Zapad pocinje histerisati nad jedinim narodom u Evropi koji nece da udje u savez protiv Rusije,koji ne da svoj suverenitet i teritorijalni integritet. SAD i EU se zuri da pokori Srbiju i koristi sve moguce metode pritisaka i ultimatuma. Srbija na sve to treba odgovoriti svojom poznatom politikom neutralnosti i dobrih odnosa sa svima,ne smije se odreci ni Rusije,ni R.Srpske ni svoje AP Kosovo i Metohije pa sta bude neka bude jer su to minimalni nacionalni interesi koji se moraju braniti. Ovo vrijeme sve vise lici na ono iz 1941 god samo sto su sada svi atlantisti zajedno,a samo se Rusi i Srbi nalaze na drugoj,antifasistickoj strani. Srbija je napdnuta i iz vama i iznutra od strane Pete kolone i situacija nije nimalo naivna. Tesko je predvidjeti sta ce se desavati u buducnosti ali je sigurno da mira nece biti.

OMG

pre 7 godina

Не дајте им ништа, имовина је Свето писмо на Западу! Они нас не сматрају за људе, срам да их буде.

ddd

pre 7 godina

Klasika. Kad jednom dozvolis da te ucenjuju, tome nema kraja, moze da traje dozivotno.

postskriptum

pre 7 godina

A taj neko sa strane, ko se umešao, neko ko nije ni EU ni Priština, je Soroš! To i vrapci na grani već znaju...

janko saraku

pre 7 godina

Da. Soros, Olbrajtova pa Klarkk nemogu više da čekaju ljudi. Zasta su se borili. E mam. Im je bb. M lopovsku zllotvori.

Nebojsa

pre 7 godina

Ako pristanu i potpisu da imovina pripadne siptarima i tzv nezavianom Kosovu to ce biti cin veleizdaje.\nOnda se otvara pandorina kutija sa Vojvodinom.\nZarad fiktivne EU odreci se KiM i sve imovine je mnogo skuplje od svih stranih investicija. Drzava mora da se okrene domacim investicijama i pokretanjima proizvodnje svuda gde moze uvozna roba isplativo da se pravi u Srbiji. \nOkrenimo se sebi jer samo zajesnistvim i ne pristajanjem na ucene mozemo napred.\n

asid

pre 7 godina

Naravno da treba odbaciti ovaj ultimatum, mi i ovako trebali smo da kad im udjemo samo da im ugasimo svetlo, ovako neka ga ugase sami ili nek nepotrebno troše struju, njihova je pa će je sami i plaćati!

magda

pre 7 godina

Napokon malo da se odmorimo, posle ne prihvatanja ponude/ultimatuma Brisela. Ionako je sve ovo sarena laza!

Vucko

pre 7 godina

Moramo pristati jer ne smijemo dozvoliti da bilo sta stane na evropskom putu Srbije.Nista nije toliko bitno da bi se zbog toga odrekli evropske buducnosti i prosperiteta te boljeg zivotnog standarda gradjana.Izbor je tezak ali moramo nastaviti nas evropski put bez obzira na cijenu.

lavica

pre 7 godina

Svi ste podrzavali i govorili idemo u Evropu ona nema alternative,zato Evropa ima.Bacace Srbiju kao ping pong lopticu.Moji komentari od pre su bili uvek realni da je zapad leglo kriminala,droge i svo zlo dolazi sa zapada.Srbijo ako nastavis ka zapadu nestajes.

zoran

pre 7 godina

Prekidaj sve dogovore sa usranom Evropskom Unijom.

penzioner

pre 7 godina

Ali mi cemo da ih zeznemo i da sami sebe kastriramo, pa nam niko nece moci da nam reze jajca!

ivan

pre 7 godina

Ljudi ne bojte se Vucic ce im lepo odgovoriti i nece tek tako pristati na ucene. Imamo srece jer imamo jakog premijera, a da su nam Tadic, Pajtic i ostala delegacija, danas bi se u briselu razgovaralo ciji je Niski aerodrom nas ili albanski. Pidrska vladi ne pristajte na necije zelje.\n

Goran

pre 7 godina

Zivela rusija ziveo putin vucicu zovi putina da pravi bazu ovde..\nBoljeg resenja nema\n

Djuka

pre 7 godina

Ovim fasistima treba pokazati zube i reci,dosta je ucena i otimacine .SAD su napravile ovu trulu EU da bi stavila sve evropske zemlje pod svoju nogu radi svoih interesa.Naj bolji odgovor bi bio da Srbija povuce zahtev za clanstvo u EU u svakom slucaju nece uci u EU do 2025 a dotle ce se EU totalno raspasti.A nama srbina jedino sloga moze pomoci zato se svi ujedinimo bez obzira na stranacko opredeljenje jedina stranka treba da nam bude nasaSrbija.Daj Boze da se srbi sloze i tek tad im niko nista nemoze.Zivela Srbija

HRVAT

pre 7 godina

Sta ima Srbija sa Kosovom???..sve sto je na Kosovu je Albansko...evo danas igraju Velika Albanija i Hrvatska i to u Skadru....nije bitno ko ce pobijedit vazan je istinski bratski zagrljaj.....naucite se Srbi kako se dva naroda vole i postuju\n

Prca

pre 7 godina

Hrvat pusi ga nezno polako i bratski , ne grizi samo lizi kad ti jogurt niz grlo klizi .

tako i treba

pre 7 godina

Krajnje je vreme da se okrenemo Rusiji Sta mozemo drugo i da ocekujemo od onih koji su nas bombardovali.

ne u rat

pre 7 godina

Dosta je ucena od zlotvora iz EU. Necemo da se okrenemo protiv majke Rusije . Vucicu pokazi malo obraza I odgovornosti I poslusaj radikale I prekini pregovore !!! Kosmet je Srbija !

Ali Šele

pre 7 godina

g.Vućiću dok ti radiš u najboljem svetlu za našu državu, Dacić, ovaj Đurić kao i Nikolić rade ti iza leđa na sve moguće načine te opstruiraju i nož u leđa zabijaju, da te slome, jer sve teške situacije prebacuju na tebe kao da ti to rešavaš, rasteraj gamad oko sebe

nikola

pre 7 godina

Okupirajte sever a srbe da juga prebaciti na sever i da zavrsimo tu pricu vec jednom

Mm

pre 7 godina

Da,podelite kosovo,i uzmite gornji deo, pripojite ga srbiji.

Dragana

pre 7 godina

Zasto se ne raspise referendum,pa da narod odluci zeli li u EU.Ja glasam za Istok i Rusiju.EU je,sto rekose danas,pokojnik. Moj suprug je s Kosova,bila sam tamo,u juznom delu,vise puta,ljudi,Kosovo,odavno nije Srpsko,nazalost

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Jedini spas je da nasa vlada zaustavi pregovore o ulasku u EU. Obavestiti Brisel da se svi pregovori zaustavljaju dok se ne steknu uslovi za pregovore bez ucena i pritiska takodje prekinuti pregovore sa siptarima dok se ne osnuje zajednica Srpskih opstina. Inace od Srbije nece ostati ni Beograd na vodi. U medjuvremenu jacati savez sa nama prijateljskim zemljama i ekonomsku saradnju. Zamislite ponovo su sankcije u igri. Ovaj svet je poludeo, samo jedna iskrica i sve ce da plane.

super

pre 7 godina

odlicno, prekidaj sve ionako mi ih je pun kofer! trulez ne zna nizasta drugo nego da lupi sankcije ili bombarduje!

zoran

pre 7 godina

ne lupetaj, nema nikakvih sankcija Oni su se otcepili i sve na njihovoj teritoriji je njihovo. Kao u Hrvatskoj, Soveniji, Makedoniji....

Ana

pre 7 godina

Sta god da uradimo nece valjati,na ucene je najgore pristajati onda tome nema kraja,izgubicemo ne samo kosovo,nisam sigurna da ce ostati i beogradski pasaluk. Opstali smo pod sancijama opstacemo i sad samo ako nebudemo sebicni i budemo znali deliti.

Nenad

pre 7 godina

Vrlo lako moze da im se da sah-mat. Preko noci podeliti 100% akcija Telekoma sa Kosova, i sve druge drzavne imovine na Kosovu, gradjanima Srbije, i reci: "Zao nam je, mi bismo to sve rado poklonili Albancima, ali znate, to je privatna svojina vlasnika akcija, i moracete otkupiti te akcije na berzi, ukoliko vlasnici istih zele da ih prodaju, posto nismo precizno upoznati koliko ko poseduje akcija. Posto je kod nas demokratija i trzisna ekonomija, ukoliko ste interesenti, moracete sa svakim vlasnikom akcija da ponaosob pregovarate o eventualnoj prodaji njegove privatne svojine". Sa postovanjem, Vlada Republike Srbije.

deda Raša

pre 7 godina

E sad ti je konacno doslo iz dupeta u glavu. Jesi li opet za ono "EU NEMA ALTERNATIVU"? Sada ste narod doveli u zivo blato iz koga nema povratka. Mic po mic i dodjosmo tamo gde niste ni slutili. Ako nastavite tako i dalje Srbije ce nestati.

slaven

pre 7 godina

Odlicno, nema vise pregovora sa evropom, evropom smrti, prekidamo sporazum iz brisela, uzimamo sa kosova sve sto je nase ( A SVE JE NASE), i okreceno se rusiji. Evropa samo laze , laze i daje laznu nadu, ta ista evropa je unistila jugoslaviju, pa i srbiju, nametnula otcepljenje kosova. Necu se cuditi da za nekoliko godina to da se desi i sa Vojvodinom.

bane

pre 7 godina

A učiteljica Merkel neće da pomogne ???!!!!! Neka se preda i primi i tetoši još migranata .

velja

pre 7 godina

Platićete vi njima posle i ratnu štetu ali kasno,Telekom otišao.

janez

pre 7 godina

To je imovina svih republika ex yu.a največ Slovenije in Hrvaške kaj su plačali za nerazvijene republike.

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Placali smo mi Srbi naj vise jer nas je naj vise radilo u SFRJ jer smo bili naj brojniji. Osim ako ne mislis da slovenacki i hrvatski dinar vredi vise od Srpskog. Tad smo radili za dinare svi, zar ne Janez. Koliko je Slovenaca i Hrvata bilo u SFRJ zaposlenih u odnosu na Srbe kad ste placali naj vise. Pa vi ste surovine iz drugih republika pa i gotove proizvode izvozili i uzimali najveci deo a proizvadjacima jedva toliko placali da pokriju trosak. Janez Janez, nebi vas bilo ni 500000 da vam nije nas Srba i ostalih doseljenika.

duška

pre 7 godina

Oproban recept! Vrlo "demokratski"! I šta uopšte tražiti u takvoj jednoj organizaciji kao što je EU? Vidi i slepac koji su to hoštapleri tamo! Hoćemo da budemo jedan od njih? Terajte to do đavola! Preživeli smo i mnogo gore, preživećemo i ovo! Ako imaju mehanizme neka sami uzimaju šta hoće,ali nikako da dajemo kako kome šta treba!

Rodoljub

pre 7 godina

Драги премијеру,дали ћеш икада успети да се опаметиш и схватиш ским нимаш посла?Да ли ћеш схватити да су то људи зла посебно према нама и да они,само и увек изазивају ратове по свету.Они су горди,самољубиви и сваког ко им имало одступи од њихове зле воље они уцењују,санкционишу и бомбардују,о да ли ћеш то једном схватити и понашати се и водити политику у складу са тим!Молимо те опамети се!!!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Коначно... - падају све "Маске"...!! Каква права, какви пореци...у питању је само једно ... - ЛОВА...!! Све акције фирми на Косову су већински преузели АМЕРИКАНЦИ , али... Увек је мало имовине и профита за "гладне капиталисте" са Ист Ривера ...!

Cicnar

pre 7 godina

Moze, ali neka svi strrani investitori u Srbiji na isti nacin svoju imovinu da prepisu Srbiji,

Nikita

pre 7 godina

Ne dati nista. Pa neka prekinu pregovore! Ako se to uopste moze nazvati pregovorima?! Sve su to klasicne ucene, uvijene u celofan. Gledaju nas kao nizu rasu a oni su dno, od njih nema nizeg. EU - o.j.bi! Obama, i ti!

Boogeyman

pre 7 godina

Evo odgovor...ODBIJAMO SPORAZUM!!! Kratko i jasno!

cupko

pre 7 godina

Pa prekinite pregovore sa eu i okrenite se Rusiji.Cik ako smete od vasih evropskih sefova.

miiizor

pre 7 godina

Kad bi smo im dali sve što je naše na KiM ispada je NATO džaba ratovao jer u tom slučaju generali i i vodeći zapadni političari tog vremena koji su sada vlasnici svega što vredi na KiM ,zapravo ostaju bez svog ratnog plena.Zato šiptari zatežu oko imovine jer ih guraju ovi što nabrojah,koliko sam čuo Olbrajtova je oko telekomunikacija Bler, rudnici general Klark elktroprivreda i da nenabrajam tu su još neki Nemci i ameri

sale

pre 7 godina

Olbrajtova i Klark su uzeli telekomunikacije i rudnike. Pa šta mislite ko nam ovo namešta?

petar123

pre 7 godina

Pa draga gospodo iz Srbije pa niste vi to sami napravii ,to je radila i Slovenija i Hrvatska.Kad bi to tako gledali kao vi nikad ne bi uspostavili diplomatske odnose niko s nikim.Pa koliko ima Borovo prodavaonica po Srbiji,Makedoniji,Kosovu i Crnoj Gori i Srpskih lokala po Hrvatskoj i Sloveniji.Bome taj komad če te morati progutati ili ni mi ni vi ali i ostali nećemo stati nikad na zelenu granu.Pozdrav iz Hrvatske.

sinisa

pre 7 godina

Ovde vise nema nikakve politike sa zapadom ne vredi gubiti vreme vise sa njima.Mi trebamo pod hitno prekinuti snjima sve kontakte.Vreme je pokazalo i pokazuje da sam u pravu.Trebamo se okrenuti sto pre istoku Rusiji i Kini.Oni su se pokazali i dokazali da su jedini pravi prijatelji.Sa njima mozemo saradjivati na svim poljima i oni nama ne postavljaju nikakve ultimatume i ucene.Mozemo mi ziveti i bez tih zapadnih idiota jer ovakvo ponasanje ne vodi nicemu dobrom po Srbiji.Ljudi urazumimo se vec jednom pa zar 100godina treba da prodje da bi shvatili neke stvari.......

Mamma

pre 7 godina

Bolje odustati od evrointegracija nego podleci ucenama. Ako potpisu predaju nek podnesu ostavke svi

Branko

pre 7 godina

Ako se pomenuti zahtev potpiše ili je već potpisan,onda smo definitivno priznali Kosovo kao nezavisnu državu.

Petar

pre 7 godina

Malo mi je "čudno" sve ovo... Kakav ultimatum.. Ako je već pred našu delegaciju u petak "stavljen papir" o kome nije bilo ni reči u četvrtak, nije li bilo logično da se isti "ad hoc" ne prihvati, već da se "vrati pošiljaocu"..Jesu li "naši" tamo išli kao pregovarači ili "male Mikice"...Oni mi nisu jasni, "ovi drugi" i ko stoji iza svega, jesu!!!

snoop dog

pre 7 godina

Citam ovo pa se mislim ? kome jos nije JASNO da su ovi sadasnji gori od TURAKA a mozda su i gori od ADOLFA !

Lancelot

pre 7 godina

Klintonovi ocajnicki pokusavaju dok jos mogu da opljackaju Srbiju na kosovu do kraja,jer velike pare su u pitanju.

SRBIN iz SRBIJE

pre 5 godina

Informacija uopste nije dramaticna,jednostavno ODBITI ultimatum,pa da vidimo reakciju EU kojoj se zuri ali zasto?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija