• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović - N. Anđelković

09.10.2016

20:07

POZIVAO NA KLANJE SRBA, PA NAGRAĐEN! EU ustaši Milanoviću daje posao u Briselu i platu od 15.000 EVRA!

Politika

POZIVAO NA KLANJE SRBA, PA NAGRAĐEN! EU ustaši Milanoviću daje posao u Briselu i platu od 15.000 EVRA!

Podeli vest

Bivši hrvatski premijer Zoran Milanović, koji je za Srbe rekao da su šaka jada i koji je pretio da će nam se napiti krvi, dobija masno plaćen posao savetnika i konsultanta u Evropskoj komisiji

Bivši hrvatski premijer, osvedočeni ustaški šovinista Zoran Milanović, čovek koji je za Srbe rekao da su šaka jada i javno pretio da će nam se napiti krvi, verovali ili ne, dobiće posao savetnika u Evropskoj komisiji (vlada Evropske unije. prim. ur.)! Milanovićeva plata, prema pisanju hrvatskog nedeljnika "Globus", iznosiće 15.000 evra mesečno!

Da ironija i skandal budu veći, upravo ta Evropska komisija - u kojoj će kao konsultant sedeti ustaški unuk Milanović - treba da odluči o tome da li je Beograd ispunio uslove i kriterijume za članstvo u Evropskoj uniji!

Evropa voli ustaše i neofašiste
EU ni rečju nije kritikovala rehabilitaciju ustaštva u Hrvatskoj. Očigledno nema ništa protiv neofašista
Miodrag Linta, Savez Srba iz regiona

Mesić pomaže

Kako javljaju zagrebački mediji, bivši hrvatski premijer im se poverio da će sad "konačno imati priliku da zaradi neki ozbiljniji novac".

Milanoviću je najizglednija opcija uloga političkog savetnika i konsultanta posredstvom neke evropske institucije, možda čak i same Evropske komisije.

Stariji sin mu već studira u inostranstvu, a razlika između 13.000 kuna (oko 1.800 evra), koliko zarađuje saborski zastupnik, i 15.000 evra, koliko može zarađivati kao konsultant, više je nego uverljiv razlog. U tim ambicijama mu pomaže prijateljstvo sa Stjepanom Mesićem, ali i kontakti koje je u proteklih desetak godina uspostavio sa nemačkim i skandinavskim socijaldemokratama i britanskim laburistima, piše "Globus".

POVLAČI SE "ŠAKA JADA"! Milanović: Posle ovih izbora više se neću kandidovati za šefa SDP!

I dok se niko od evropskih zvaničnika nije oglašavao ovim povodom, sagovornici Informera su šokirani licemerjem Evropske unije. Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona, kaže da ga nimalo ne bi iznenadilo da se Milanović zaposli baš u Briselu.

Public

mojugao

MILORAD PUPOVAC
LIDER SNV

Zasad je reč samo o najavama. Ne znam koliko je to realno. Odnosi prema Srbima i njihovom evropskom putu zavisiće jedino od politike hrvatske Vlade i odnosa sa Vladom Srbije.

- Evropska unija nijednom rečju nije kritikovala rehabilitaciju ustaštva i širenje fašizma u Hrvatskoj. To je više nego licemerno! Pošto se zna kakve je sve antisrpske izjave imao Milanović, njemu ne bi trebalo dozvoliti ulazak u EU. Međutim, današnja EU očigledno nema ništa protiv neofašista - ističe Linta.

Tragična vest

Analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje da Milanovićev angažman u Evropskoj uniji nikako nije dobra vest za Srbiju.

- Milanović tamo, naravno, neće biti odlučujući faktor, ali će imati funkciju usputnog, ali nezgodnog smetala. Sve ovo, međutim, mnogo više govori o samoj Evropskoj uniji, koja je deklarativno zasnovana na zajedničkim vrednostima, a upravo na primeru Hrvatske i tolerisanju Milanovićevih ustaških ispada pokazuje da je vrednosno ravnodušna. To je neverovatan paradoks - zaključuje Stanković.

PUKAO KAO ZVEČKA! Mediji u Hrvatskoj tvrde: MIlanović VEĆ DANAS ODLAZI sa čela SDP!

Public

da se ja pitam

BRANKO RADUN
ANALITIČAR

Zoran Milanović ide u EU kao funkcioner. Ipak mu je pomogao deda ustaša.

Hteo da bude bankar

Milanović je 13. septembra ujutro, samo 14 sati posle izbornog poraza u Hrvatskoj, kada je njegov SDP osvojio sedam mandata manje od HDZ, saopštio da se povlači iz politike.

Kako se spekulisalo, u pozadini te odluke krila se Milanovićeva namera da se zaposli u Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD), i to kao direktor za pravne poslove. Milanović je, navodno, to dogovorio pre pada vlade Tihomira Oreškovića.

Kako je sve pljuvao Srbe?

Beta

* U Srbiji su na vlast došli četnici kojima za zločine nije suđeno u Hrvatskoj. Vučić i Nikolić su tigrovi koji su arlaukali oko Zagreba...
* Srbi, to je šaka jada koja već više od 150 godina ne zna bi li išla u Makedoniju, Vojvodinu, Bosnu, Hrvatsku, Bugarsku... Nema ih deset miliona, jebote, a želeli bi da budu gospodari Balkana!
* BiH nije država, to je "big shit" (veliko sranje, prim. aut.)... Da me neko pita, njih bih ugurao u EU preko reda, jer tamo nema reda, nema poretka!
* Vlast u Beogradu je beogradska čaršija, ponašaju se bahato. Vidim da se snalaze u košarci i vaterpolu, ali politika je komplikovanija od toga...
* Idealno bi bilo da se Srbima napijemo, znate već čega, do poslednje kapi, ali to nije realno. Oni su već platili cenu, slabiji su od nas
* Međunarodna zajednica je 2003. uslovila Srbe da sude svojima, pa su oni hteli da ispadnu veće dase, da sude malo i Hrvatima koji su ubijali Srbe. To je svinjarija! Imamo instrumente da im zabranimo ulazak u EU.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
buba

pre 7 godina

sta to nas interesuje.....mene zanima kad ce podiči penzije..plate...do kad če da skaću cene.....sta me briga sta je kod komšija...ne palite više narod

dosta spinovanja

pre 7 godina

vesti iz ekonomije su u drugoj rubrici, ako te ovo ne interesuje idi tamo!

Miso

pre 7 godina

Takvi poput njega i jesu na visokim funkcijama u EU,i oni nam kroje sudbinu.Fasisoidni,spremni zarad svojih interesa na klanje drugih,ostri na jeziku,ali samo kad laju,inacenista pametno politicki nisu u stanju da izgovore.

DS

pre 7 godina

Pa,za to lajanje je i nagradjen.Mi nikako da shvatimo da zivimo u doba IV Rajha.Pogledajte sta rade na KosMetu,u BiH,kako se fazizam i nacizan svakodnevno promovise u Rvackoj,ili vidite kako su udarili na Rusiju. Samo sto ovaj IV Rajh obuhvata cijelu atlantsku zonu,sa obe strane bare. I prestanimo se cuditi sto Rvati reze i laju na nas,oni za to dobiju kost ispod stpla i jos ih potapsu po glupoj glavi i svi su zadovoljni,i gazde i ustaski imbecili.. Medjutim,ja se nadam da ce opet poslije 1941 doci i 1945..

gungula

pre 7 godina

cemu ovo sirenje mrznje, aman?! kada je to ovaj pozivao na klanje? ne mislim Bog zna sta dobro o ovom coveku, ali ovakva mrznja uz lazi sa nase strane je sramota!!\n

kiza

pre 7 godina

Cetvrti rajh ce biti gori od treceg. Nemacku posle svega treba rasparcati na102 dela a ne na dva i podici 202 berlinska zida da se vise nikada ne ujedine.

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Pa sta ste mislili ljudi moji, EU stoji iza svojih sokolova hrvata, muslimana i siptara. EU i Amerika naoruzavaju i podrzavaju ISIL a javno se kao fol zalazu za unistenje te tvorevine na bliskom istoku. Zar bi ti politicari hrvati, muslimani i siptari cinili to sto cine da nemaju podrsku iz EU i Amerike. EU Srbiji nudi sargarepu na stapu od samog pocetka pregovora i obmanjuje nas svojim obecanjima samo da istrga iz nase celine delove drzave koji njoj trenutno odgovaraju a cini sve da nikad Srbija ne postane clanica EU. To je bilo jasno jos kad su najveceg srbomrzca Kacina postavili na polozaj na kojem je bio, komesar za zapadni balkan. Zamislite stalno izmisljaju nove nazive za krvlju natopljene Srpske zemlje na brdovitom i krsovitom BALKANU. Nicija nije do zore gorela, nece ni njihova!

ciki

pre 7 godina

O ovoj vreci govana nemam sta da kazem, sem sto bih ga licno dobrovoljno svezao i na njega pustio napaljenog magarca da mu kur..nom na usta i nos iznese celokupnu trulu utrobu!!!! Ovaj gore sto se predstavlja kao gungula bi moga da Srbima popusi kur..ve umesto sto sere o mrznj, jer je mrznja stvorena kod nas postupcima svih onih koji su na razne nacine pokazali da nas mrze. I? Sta treba da glumimo budale i da kazemo " Pa dobro vi nas mrzite, a mi vas volimo pa smo bolji, kulturniji i vaspitaniji ljudi" NE! NE! i NE!!!! Uopste nismo vise ni humani, ni vaspitani i mrzimo vas iz dna duse! Skupilo se sve na jednom mestu i rado cemo vam se napiti krvi i probati da vas unistimo da ni jedan ne ostane koji bi se u buducnosti mogao pojaviti kao vaskrsli ustasa!!!! A za to da se posle ovog IV Rajha u buducnosti ne pojavi V vec svi koji volimo svoju veru i svoj narod znamo ko ce to biti i u tome nece biti sami!!!! Kome se to ne svidja najpametnije mu je mozda da spakuje kofere pa put pod noge kod Americko Evropsko unijske bagre i neka nikome ne prica da je Srbin iz Srbije jer ce imati problema i sa njima i sa onima koji ih budu gazili i zgazili!!!!!

Ljubo

pre 7 godina

Da nacrtamo ovima kao sto je ova persona sto kaze sta nas brigaza komsije.....: E ,pa zbog ovakvih komsija i njima slicnih ,imamo problem za penzije ,plate ,rasulo u drzavi ,odliv mladih i sposobnih iz drzave ,sankcije ,rat ,bombardovanje ,bolesti ,javasluk,kasnjenje za svijetom u svemu ,jer oni nam nisu dali ,njihovi su vladali nama ,mrtve nemozemo da nadjemo ni zbrojimo u zadnjem vijeku ....Srbijo ,kada ces poceti da se cistis i probudis....

Senka

pre 7 godina

Pa to je već opštepoznata stvar: svako ko je vređao i pljuvao po Srbima, stavljao ih na stub srama, biva je nagrađen od svojih nalogodavaca iz EU i SAD. Zašto onda to ne bio islučaj sa partizanom- ustašom Milanovićem?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija