• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.10.2016

23:23

TOMISLAV NIKOLIĆ ODLUČAN: Nema više ustupaka Albancima, ovo što rade s Trepčom je otimačina!

Politika

TOMISLAV NIKOLIĆ ODLUČAN: Nema više ustupaka Albancima, ovo što rade s Trepčom je otimačina!

Podeli vest

Ovo što rade Albanci na Kosovu sa Trepčom i Telekomom je otimačina, uzurpacija. Na to ne možemo da pristanemo, izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić

Nikolić smatra da je dotaknuta "crvena linija", zbog čega vlastima u Prištini, ali i Evropskoj uniji treba poslati jasnu poruku.

- Već smo dosta toga ustupili Albancima na Kosovu. Negde mora da se postavi granica. Zato ne smeno da pravimo ustupke ni kada je reč o prodaji Trepce, niti kada je reč o imovini Telekoma- rekao je predsednik Srbije.

Nikolić naglašava da Srbije ne treba da pristaje na uslovljavanja, "ako Brisel to zaista postavlja kao uslov za nastavak pregovora".

ÐURIĆ: Branićemo i zaštitićemo Trepču na svaki način!

MUSTAFA SE BAHATI: Trepča je vlasništvo Kosova, tu nema pregovora!

ŠIPTARI NASTAVLJAJU S OTIMAČINOM: Skupština Kosova usvojila nacrt zakona o Trepči!

ZAUSTAVITI OTIMANJE SRPSKE IMOVINE: Ðurić zbog Trepče drži vanrednu pres konferenciju!
 

ÐURIĆ: Srbija neće ćutati, zaštitiće svoju imovinu na KiM!

MARKO ĐURIĆ: Srbija se neće pomiriti s otimačinom Trepče!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Borko

pre 7 godina

Pripremi Vojsku Predsjednice da se brani imovina i posao za 3000 ljudi na KiM! U slucaju agresije na nas narod i imovinu. Siti smo prica 'pa kako cemo, nemamo cime' a Rusija je voljna da nam skoro pokloni to 's cime'.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija