• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.10.2016

14:37

ŽIVKOVIĆ: Pitanje Trepče trebalo ranije rešavati!

Politika

ŽIVKOVIĆ: Pitanje Trepče trebalo ranije rešavati!

Podeli vest

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je da je pitanje vlasništva nad Kombinatom Trepča na Kosovu i Metohiji trebalo ranije rešavati

On je naveo i da to što sada radi vlast podseća na devedesete godine prošlog veka.

- Naravno da nije dobro da Trepča bude izgubljena, ali način na koji se brani podseća na devedesete godine kada su je branili i radikali i Slobodan Milošević - rekao je Živković novinarima u Skupštini Srbije.

On je naveo i da nije čuo šta je premijer Aleksandra Vučić danas rekao na konferenciji za novinare, ali je ocenio da se verovatni radi "o još jednoj našoj pobedi".

- Vodimo sa 18:0, svuda ih pobedujemo tako da boli kičma, ali u suštini gubimo sve više i više - prokomentarisao je ironično Živković politiku Vlade u vezi s Kosovom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
robin

pre 7 godina

Upravu ste Zivkovicu,trebalo je ranije.Sta su demokrate uradile povodom toga.

baradja

pre 7 godina

Zar je neko od ovoga očekivao nešto pametno....Pust bio,pa i ostao

Željko

pre 7 godina

Pa zašto ga nisi rešavao kad si bio premijer?! Ne, imao si važnija posla. Napuniti svoje džepove da bi se kupili vinogradi i otvorila privatna vinarija. Usput, sprovesti "Sablju" i hapsiti, uglavnom, koga ne treba. Tako da država i danas plaća odštete za tvoja hapšenja. Ćuti, ako Boga znaš.

Levcanin

pre 7 godina

Od gadosti ne mogu uvek da citam izjave pvog lopova vinogradara. Verujem da je nesto "pametno" izjavio.

nati

pre 7 godina

Ma krivo mu je sto i dalje na moze da krade i zivi u bezvlascu.\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija