• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Anđelković

13.10.2016

15:23

DODIK ZA INFORMER: N1 laže za blindirane džipove i helikoptere - NEĆU NIPOŠTO U SARAJEVO!

Politika

DODIK ZA INFORMER: N1 laže za blindirane džipove i helikoptere - NEĆU NIPOŠTO U SARAJEVO!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik za Informer tvrdi da nije pregovarao ni o kakvim uslovima za odlazak na saslušanje u Tužilaštvo BiH u Sarajevu!

Komentarišući navode sarajevskog N1 da je njegov advokatski tim načelno dogovorio da helikopterom i blindiranim džipom dođe na saslušanje, zbog optužbi da je protivustavno organizovao referendum u RS, Dodik kaže:

- Nisam nikave uslove dogovarao, ne znam odakle im te ideje. Sve lažu! Ne verujem ni da je moj advokatski tim to pregovarao. Više puta sam rekao da u Sarajevo na saslušanje ne idem. Zanimljivo je što baš mediji koji su tradicionalno protiv mene, poput televizije N1 potenciraju tu priču - poručio je Dodik.

Inače, neimenovani izvori bosanskog N1 navode da je dogovoreno da Dodik helikopterom sleti u Istočno Sarajevo, gde će ga čekati blindirani džip. Njime bi bio prebačen u zgradu Tužilaštva i to na sporedni ulaz. Tužioci bi ga ispitali, ali uz garanciju da ga neće privesti ili zatvoriti u pritvorsku jedinicu. Navodno, Dodik bi istim blindiranim vozilom bio vraćen do helidroma.

DODIK IPAK IDE U SARAJEVO? Predsednik RS traži helikopter i blindirani džip zbog snajperista...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Normalno da lažu. N1 je ispostava Islamista, radi propagiranja muslimanskih vrlina i njihove smernosti sa jedne strane i srpskog zločinačkog genetskog koda. Sve se to "umetnički" radi. Kao, na toj TV stanici su skupljeni "nepristrasni" ljudi, koji "pošteno" na dobrobit svih naroda obavljaju posao. Nije teško medju Srbima pronaći fukaru koja će za 70-80.000 dinara prodati i rodjenu najku a ne samo državu. Ko gleda njihov program, lako je mogao da shvati o čemu se radi. Nijedne reči o Bakiru i Ćamilu, kao i njihovom insistiranju da ne priznaju oizbore u Srebrenici uprkos svemu?! To je ispostava "osmanlija", koji smatraju da će se jednoga dana vratiti na Balkan.

DJovan

pre 7 godina

Nikako, MILORADE, neprijateljima na nisan, ti najbolje znas ko su I sta su oni, za razliku od naseg PREMIJERA VUCICA, koji je hteo da pokaze neprijatelju da mu je prijatelj, pa ga za malo nisu kamenovali kao u MRACNOM VEKU, bilo je ponizavajuce gledati kako ga stite sa kosobranima. Ti nesmes to dozvoliti, to nije tvoja drzava, vec MUDZAHEDINSKA, TERORISTICKA I ne treba ti hrabrost da bi te ubili, ili ponizili. Ti si dokazao da imas sasvim dovoljno hrabrosti, kad si uprkos svim svetskim AZDAJAMA odrzao REFERENDUM, dge je I majka SRBIJA poklekla.

DS

pre 7 godina

Milorad ne smije i MIlorad nema pravo da ode kadijama i kaubojima na noge u Sarajevu zato sto nema nikakvog osnova za neko ispitivanje ili pokretanje krivicnog postupka.. SAD i sarajevska carsija hoce da ponize Dodika i Srpsku tako sto namecu nepostojecu odgovornost i favorizuju nelegalni Ustavni sud BiH u kome sjede tri stranca. Milorad je Predsjednik Srpske a to je nacionalna institucija koju bi kauboji i balije da uhapse i da zatvore.U slucaju da Srpsku ostave bez Predsjednika, vlast preuzimaju potpredsjednici Rvat Josip Jerkovic i balija Ramiz Salkic i tako bi se napravio citav haos u R.Srpskoj,a ko zna sta bi jos iz toga proisteklo. Milorade,ne nasjedaj balijskim i kaubojskim idiotlucima.

ljubisa

pre 7 godina

Ama ljudi moji zar ne ne osjećate miris vjetra sa Istoka,koji nagovještava skidanje jarma sa vrata,pobjedu Pravoslavlja nad sotonom i strah koji zlikovci ne mogu da sakriju pa se nadaju da će izazvati haos kao 90-tih pa će truli zapad da ih podrzi...Gotovo je sa bakitom izmetbegovićem,jer Erdogan se okrece Rusiji a samim tim on je izmedju dvije vatre....game over!!!!

Miloš Lukić

pre 7 godina

Sve je Njegoš rekao: "Spuštavah se ja niz vaše uže. Umalo se uže ne pretrže. Otada smo viši prijatelji: U glavu mi pamet ućeraste."

Govedini

pre 7 godina

"Ovo" je dobar primer za nauku,njega treba staviti u udzbenike svih osnovnih skola,"Ovo"pobija Darvinovu teorIju o nastanku coveka,ja svoje sinove ucim na ovom primeru ,tako sto im pokazem sliku Dodika i kazem evo deco vidite da nije tacna tvrdnja da je pracovek nastao od majmuna vec je prava istina da je nastao od goveda,pa pogledajte ovu glavu zar je potrebno ista vise objasnjavati.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija