• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.10.2016

16:44

NIKOLIĆ: Nisam ni bolestan, ni umoran, ni nesposoban - ŠTO SE NE BIH KANDIDOVAO ZA PREDSEDNIKA?

Politika

NIKOLIĆ: Nisam ni bolestan, ni umoran, ni nesposoban - ŠTO SE NE BIH KANDIDOVAO ZA PREDSEDNIKA?

Podeli vest

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je danas da nema nijednog razloga zbog kojeg se ne bi kandidovao na sledećim predsedničkim izborima, ali da je o njima još rano govoriti

- Ne bih voleo da se Srbija zbog neke moje izjave okrene kampanji za predsedničke izbore. Predugo bi trajala kampanja, a ja barem imam još posla - rekao je Nikolić.

Odgovarajući na pitanje ruskih novinara da li će se kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima, Nikolić je rekao da ne postoji razlog da se ne kandiduje.

- Taj razlog nije ni nesposobnost, taj razlog nije zdravlje, taj razlog nije umor i taj razlog nije da sam ja završio sve poslove - nisam. Dakle takav razlog ne postoji, videćemo - napomenuo je predsednik Srbije.

On je naglasio da ima još mnogo toga da obavi, te da je još izazova pred nama koje moramo da rešimo do predsedničkih izbora.

Izbori će kako je istakao biti na vreme - redovni, te da nema potrebe da se razgovara o tome.

- Opozicija će intenzivno pričati o predsedničkim izborima, a šta bi drugo radili. Ja ću o tome da progovorim kada za to dođe vreme i kada to bude - naglasio je Nikolić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZIVEO OTAC SRPSKE NACIJE U NOV

pre 7 godina

LAKAT CIONISTIMA I MUSLIMANSKIM KONKUBINAMA IZ TUZLE.

sunce

pre 7 godina

Predsednice, kada pogledam kako je narod Srbije, glup, ukljucijem i sebe, Vi ste fantastican predsednik, mi cemo cutati i gledati Vas i prvu damicu kako nas zajebavate, uzivajte

nikola

pre 7 godina

Pa treba neko da zameni Šećerovskog, Ono, kandiduješ se a niko ne glasa za tebe.

ekilop

pre 7 godina

A nisi ni zdrav.Umoran od cega?Koliko si sposoban to svi znamo\n

Nenad

pre 7 godina

NE ZNAM DA LI ĆE OBIČNI GRAĐANI IMATI PRAVO GLASA ALI JA NEĆU GLASATI ZA NIKOLIĆA JOŠ NIJE NI POKAZAO DIPLOMU O ZAVRŠENOM FAKULTETU AKO JE ISTINA.

DS

pre 7 godina

Diplome imaju i Ceda Jovanovic i Boris Tadic pa sta su pokazali. Imati diplomu ne zaci i biti nadprosjecno inteligentan pametan,mudar,ili patriota koji brani nacionalne interese. Naravno da Tomu ne ubrajam u istorijske licnosti ali hocu reci da mnogi naucnici,biznismeni ili legendarni ljudi nisu imali univerzitetske diplome. Njegos kaze:"Mnogo je genija za plugom umrlo a mnogo se para u budale srusilo".

deda Raša

pre 7 godina

Tako je predsedsnice, narod ce odluciti ko ce ga voditi. Svi su gori od tebe, a kad se pojavi bolji, glasacu za njega.

deda Raša

pre 7 godina

Moze biti gradonacelnik Zrenjanina. Inace se nigde i ne pojavljuje nego na KTV Zrenjanin. Mozda ste ga prisvijili, pa neka vam ga, Nije to onaj nekadasnji, sada radi po necijem zadatku.

mara

pre 7 godina

Nemojte Vi, konacno je vreme da celo drzave Srbije preuzme zena.KO TO MOZE BOLJE OD VASE SUPRUGE:NADAM SE DA GOVORI BAR DVA SVETSKA JEZIKA:Koliko je putovala na teret poreskih obveznika gradjana Srbije valjda je naucila bar dva strana jezika, ALI MODU DOBRO PRATI samo neznam ko to placa.CUCE SE JEDOG DANA:

DS

pre 7 godina

Predsjednicka funkcija u Srbiji nema neke vazne ingerencije i uglavnom je protokolarnog karaktera,dakle,to mjesto nosi daleko manje odgovornosti od funkcije Premijera. Tomo se pokazao kao patriota koji je cvrsto stajao na liniji odbrane nacionalnih interesa i ne vidim razloge zasto ne bi bio ponovo izabran za Predsjednika. I ne vidim boljeg kandidata od njega,ni u poziciji,a narocito ne u opoziciji. Srecno Tomo,

vlada

pre 7 godina

Za razliku od Tadića, Vi niste PROsrpski predsednik, dosledni u poštovanju Ustava i zakona, ne ponižavate, ni sebe ni Srbiju, odlučno odbacujete "priznavanje" Kosmeta i uvedjenje sankcija Rusiji ..... i to je više nego dovoljno, pogotovo što je, zahvaljujući vašoj pobedi na izborima, i Vučić došao na mesto "premijera"! Lopovska bulumenta je, za sva vremena, otišla - da ne kažem GDE! Sve čestitke!

zrenjaninka

pre 7 godina

Dodje eto i to vreme kad pametni zaćutaše, a budale progovoriše?"!!!

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija