• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.10.2016

07:35

UHAPSITE DINKIĆA! Bogoljub Karić ne krije jedinu želju pod kojom bi se vratio u Srbiju!

Politika

UHAPSITE DINKIĆA! Bogoljub Karić ne krije jedinu želju pod kojom bi se vratio u Srbiju!

Podeli vest

Boogoljub Karić hoće da se vrati u Srbiju, uloži značajne sume u zemlju, da radi, ali ima i još jednu želju, a to je hapšenje bivšeg ministra Mlađana Dinkića, kojeg smatra svojim najvećim neprijateljem

 


- Najveća i jedina želja Bogoljuba Karića je da se vrati u zemlju. I on od toga ne odustaje, niti će odustati. Prepreka je optužnica koja je podignuta protiv njega, a koja ne može tek tako da se odbaci - kaže neimenovani izvor "Blica" blizak kabinetu predsednika Srbije.

Kako navodi beogradski list, Nikolić nije jedini visoki državni funkcioner koji je poslednjih godina imao susrete sa predsednikom BK grupe, ali je ipak najviše angažovan na tom pitanju.

- Karić hoće da uloži značajne sume u Srbiju, da radi. Međutim, ima i kontraželju, a to je hapšenje bivšeg ministra Mlađana Dinkića, koga smatra svojim najvećim neprijateljem, "koji ga je napakovao za Mobtel" - kaže izvor "Blica".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
duška

pre 7 godina

Ma, on je odavno trebalo da viri iza rešetaka i bez Telekoma i "pakovanja" tebi! Ali, svi su izgledi da ima jaku zaleđinu! Onima koji su po zadatku očerupali državu niko i ništa ne može jer su to stručno odradili i sad nam se smeju u lice!

nikola

pre 7 godina

Narode, o Dinkicu slusam i citam godinama. Zar je to nase Pravosudje tako sporo? Zar odavno"nema' dokaza da ga barem privedu na razgovor? Kazu da je 'pravda dostizna'?! Zasto u njegovom slucaju nije?

Petar

pre 7 godina

I Kostunicu, i Kostunicu. Bez njega to Dinkic ne bi mogao da sprovede.

nati

pre 7 godina

Ma taj Dinkic se lepo izvukao a ko zna gde u svetu ima tajne racune,i on je bez stida i srama pokrao sve sto je moglo da se pokrade i sad nikom nista,niko ga ne tereti ni za sta jer je sve uredno sakrio i zabasurio.Ne moze mu se uci u trag, sto bi nas narod rekao. \n

vera

pre 7 godina

Naša vlast nema moći da uhapsi mafijaše kao što je Dinkić.. sudstvo je primio mito u vreme propasti Srbije ,smeju nam se u lice.. ko će pravdu da istera na videlo, samo Bog sveti zna..

Zlata

pre 7 godina

DINKIĆ TREBA DA ODGOVARA ŠTO JE UNIŠTIO DOMAĆE BANKE KOJE SU DRŽALE NOVAC DOMAĆIH PREDUZEĆA KOJE SU PO NALOGU ZAPADA UNIŠTENI, KAO I PREDUZEĆA A RADNICI IZBAČENI NA ULICU. KOLIKO JE BIO DRZAK SOROŠOVAC JE ČINJENICA DA JE VLADA SRBIJE VERIFIKOVALA IZVRŠENJE UGOVORA O MOBTELU A ON JE RADI OTIMAČINE OPTUŽIO KARIĆA, A PRODAO MOBTEL ZA SKORO DVE MILIJARDE ZA KOJE NE ZNAMO GDE SU UTROŠENE. NAJVEĆI ZLOČINAC EKONOMIJE SRBIJE NE ODGOVARA JER JE POD ZAŠTITOM ZAPADA.

vlada

pre 7 godina

Nije Dinkić samo tvoj neprijatelj, on je mnogo više - neprijatelj Srbije i naroda! I nije mi jasno, da taj kriminalac i lažov uživa slobodu u "pravnoj" državi!? Setite se samo "kriznih štabova", upadanja sa oružjem u "Mobtel", Televiziju, državne institucije, zatvaranje domaćih banaka i otpuštanja zaposlenih, obećanja od "hiljadu" evra svakom gradjaninu, uništavanja vojske /razoružavanja/, silnih para na Kipru /gde su ?/..... malo bi mu bilo TRI života da odrobija krivicu, a "pravosudje" ćuti!

MAMA CECA

pre 7 godina

Sta vredi to kad ce proci kao i ostali ne u zatvoru nego na Maldivima....zao mi je BK televizije imali ste dobar program:(

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija