• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.10.2016

16:29

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Možda bi gospođa Pešić volela da uzme pravdu u svoje ruke...

Politika

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Možda bi gospođa Pešić volela da uzme pravdu u svoje ruke...

Podeli vest

Biljana Popović Ivković, državni sekretar u MUP, na svom privatnom tviter i fejsbuk nalogu je odgovorila Vesni Pešić, koja je napisala nekoliko neprimerenih tvitova, kao komentar na tužbu koju je protiv nje podneo ministar policije Nebojša Stefanović

Prenosimo vam odgovor Biljane Popović Ivković Pešićevoj u integranoj verziji:

"Kakve bih reakcija izazvala, ukoliko bih rekla da je "jedino glupost Vesne Pešić nenadmašna i nepredvidiva i da dosada nismo otkrili zašto je baš njoj dodeljena uloga da ispadne najgluplja?

Da li bi je to uvredilo i da li bi imala ljudsku, moralnu potrebu da potraži pravdu za uvrede koje bih joj "eventualno" nanela?

Kakvo je to vreme došlo kada se pojedini naslađuju i uživaju u uvredama, blaćenju, vređanju i to "čelični" borci za demokratiju, pravdu, vladavinu prava, principijelni i nedodirljivi. A gde je reakcija, osuda?


POVREDA ČASTI Stefanović podneo tužbu protiv Vesne Pešić i urednica Peščanika!

Svi građani Republike Srbije imaju Ustavom i zakonima zagarantovana prava i ne može im se to pravo osporiti, ne mogu postojati dupli aršini, samo zato što je neko nosilac javne funkcije, zar ne?

Čemu se onda iščuđava i podsmehuje Vesna Pešić? Žena doduše brza na jeziku, žena koja stalno menja mišljenja, stavove, politike, stranke, iznosi u javnost neistine, pa kada Nebojšu Stefanovića ili bilo koga drugog, svesno optuži za nešto što nije učinio, za to mora da snosi odgovornost, kad već nema morala.

Ili bi, možda gospođa Pešić želela da pravdu uzme u svoje ruke? 

Ali, vidim uvrede su joj svakodnevni vokabular..."




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbija

pre 7 godina

Biljana, uzmite Vukov rečnik i pogledajte kako naš narod naziva osobu żenskog pola od 76 godina, nikako ŽENA

asid

pre 7 godina

Ne treba Vesni zamerati što ponosno nosi titulu babe sa supersoničnom brzinom promene mišljenja, kao ni što žarko želi da uzme stvar u svoje ruke a pri tom glupost joj uopšte ne nedostaje jer sve to ide jedno sa drugim!

BOKI

pre 7 godina

Bila je pijana kad je to pisala. Akde oprostite joj. Kao ne znate je. Zato je žuti ološ i šljam voli. Kupe joj "unuče" ili "čokanjče" i daju joj papir na kome piše šta treba da izgovori ili prepiše na nekoj od društvenih mreža. Jadna je zar ne ?

vera

pre 7 godina

Vesna Pešić kao na pijaci, bla bla ,uvek je bila takva, što na um to na drum..nedodirljiva ..samo dokle..

Vid

pre 7 godina

O kakvom moralu priča ova babetina.Ona je svojoj rođenoj sestri preotala muža.

miiki

pre 7 godina

uh ova Plavusa vredi para....Svaka ti cast sestro slatka nikome ne ostaje duzna!

Mili

pre 7 godina

Citaacica vesti bi trebala da utihne. Drzavni sekretar MUP-a bi trebao da se bavi politikom suzbijanja kriminala a ne da tvituje i fejzbukuje. Sto narod kaze "nezna june sta je mune"!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija