• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.10.2016

09:20

VUČIĆ O BOMBAŠU IZ NEMANJINE: Situacija ispred Vlade bila je jako opasna, ali je USPEŠNO REŠENA!

Politika

VUČIĆ O BOMBAŠU IZ NEMANJINE: Situacija ispred Vlade bila je jako opasna, ali je USPEŠNO REŠENA!

Podeli vest

Situacija ispred zgrade Vlade Srbije, kada je jutros jedan kriminalac pretio da će aktivirati dve ručne bombe, bila je prilično opasna, ali je uspešno rešena, izjavio je premijer Aleksandar Vučić

Vučić je u uvodnom obraćanju članovima vlade, na početku sednice sa predstavnicima Svetske banke u Nišu, rekao da je prethodna noć bila veoma teška, posebno za njega i ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića.

Premijer je obavestio članove vlade da je jedan, kako je rekao, kriminalac došao ispred vlade sa dve ručne bombe i izvukao osigurače iz njih.

- Postojala je u svakom trenutku opasnost da dođe do aktiviranja ručnih bombi. Nekako su uspeli da vrate osigurače, a on je savladan - rekao je premijer, precizirajući da je to učinjeno oko 6.40 sati.


(VIDEO) DRAMA ISPRED VLADE SRBIJE! Bombaš koji je hteo da se raznese u Nemanjinoj odranije poznat policij!

Drama je počela rano jutros oko 04.00 sata, kada je muškarac, koji prema prvim imformacijama, ima bogat kriminalni dosije, pretio da će aktivirati bombe.

Još nije poznato koje zahteve je imao bombaš, ali je, navodno, tražio da razgovara sa pripadnikom policije koji je radio na na jednom njegovom slučaju.

Pošto je muškarac uhapšen, saobraćaj su regulisali pripadnici saobraćajne policije.

Pripadnici specijalnih jedinica koji su do 07.00 sati obezbeđivali prilaz zgradi Vlade Srbije i ekipe hitne pomoći napustile su mesto događaja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lane

pre 7 godina

Drago mi je da nije bilo žrtava i materijalne štete.

Crs

pre 7 godina

To je najvaznije,ali i razmatranje problema te osobe.

Malena

pre 7 godina

Sva sreca pa imamo policiju koja brzo reaguje.

desa

pre 7 godina

Svaka cast nasim specijalcima,zato ih treba nagraditi.

Igor

pre 7 godina

Izgleda neko opsno smeta naš odlučan i odgovoran put za bolje sutra.

Vasic

pre 7 godina

Sreca pa nase specijalne jedinice uvek vladaju situacijom u ovakvim trenutcima.

STANISA

pre 7 godina

Koliko je bilo opasno vidi se i po velikoj anganzovanosti policije, vatrogasaca i zdravstvenih rtadnika, na kraju se ipak sve dobro zavrsilo. Ali ono sto brine da se ljudi opredeljuju za ovakav nacin teranja pravde.

Sanja

pre 7 godina

Kriminalaci su sebi dali mnogo za pravo a jedino pravo je da budu uhapseni.

dragana

pre 7 godina

Dobro je da je zavrseno bez povredjenih i zrtava.

marjan

pre 7 godina

Ovakve kao što je ovaj treba osuditi na doživotnu kaznu zatvora i to u samici. Sad će sigurno pokušati da se izvuče na neuračunljivost.

Olja

pre 7 godina

Situacija je bila veoma opasna ali je bitno da je policija ostala pribrana i uspela da spreci bombasa u njegovoj nameri.

Jovan

pre 7 godina

Najbitnije je da niko nije povredjen a moglo se zavrsiti kao velika katastrofa.

Andrija

pre 7 godina

Sta je sa ljudima pa se odlucuju na ovakve korake.?

Kostadin

pre 7 godina

Ne dolazi se na razgovor prijatelju sa dve bombe u rukama.

Daca

pre 7 godina

Pa odlicno da je reseno ali oni koji miniraju ovu vlast su na sve strane.

Cicka

pre 7 godina

Уклоните криминалце из Црне горе из Србије , можда после тога буде мање криминала

jela

pre 7 godina

Šta sve ljudima pada na pamet to je strašno! Treba mu dati najstrožiju kaznu pa više neće nikom pasti na pamet ovakve gluposti sa bombama!

boki

pre 7 godina

Brza i osmišljena akcija sprečila je haos na ulicama i povređivanje nedužnih građana.Država je položila još jedan ispit o zaštiti svoje imovine i građana.

master

pre 7 godina

Losa rezija . Presli patkari na drugi deo, posto ocigledno junacka borba za bespravno podignute barake ne daje rezultate.

Branka

pre 7 godina

Još jedan dokaz da je kriminal ozbiljna bolest svakog društva. To, što se sada kriminalci osećaju nervozno u Srbiji, može da znači korak napred, ali, ovde je potrebno jako puno posla i vremena, da se prodiše od kriminala. Kod nas je kriminal u svim porama društva.

jevrem

pre 7 godina

Nemojte da dizete malu plevu na veliki vetar. Ovakve stvari se svakodnevno desavaju svuda u svetu. U ovom slucaju je reziser netalentovan i providan. Drama u 4 ujutru mozes misliti. Mada jedino kod nas svako moze da zasedne na metar ispred vlade i tu bleji koliko hoce.

Bojan P

pre 7 godina

Veliki haos je mogao da nastane,srecom sve je proteklo bez incidenta,i bez zrtava sto je najbitnije.

danijela

pre 7 godina

Policija je ucinila da situacija bude najuspesnije resena.

Hedona

pre 7 godina

Postojala je u svakom trenutku opasnost da dođe do aktiviranja ručnih bombi. Nekako su uspeli da vrate osigurače, a on je savladan. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17