• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

17.10.2016

14:32

VUČIĆ: Ne zanima me ko nosi majicu, a ko ne, već ko kalašnjikovima deli pravdu po Beogradu!

Politika

VUČIĆ: Ne zanima me ko nosi majicu, a ko ne, već ko kalašnjikovima deli pravdu po Beogradu!

Podeli vest

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da ga majice ne zanimaju, već samo da istraži ko je kalašnjikovima ubijao po Beogradu

Na pitanje novinarke Prve kako komentariše to što su igrači Partizana nosili majice sa likom ubijenog narkodilera i vođe navijača njihovog kluba Aleksandra Stankovića, kao i da li je to novi pokazatelj sprege kriminala i sporta, Vučić je prvo rekao da nema komentar.

- A što me ne pitate ništa kada viču Vučiću pederu? Neću takve stvari da komentarišem, za mene je bilo čija smrt užasna. Svako ima svoj izbor, ako hoćete da nosite majicu sa nečijim likom nosite, ako nećete nemojte - rekao je premijer.

Kako kaže, njegov posao je da se pobrine da ubistvo Stankovića bude istraženo i da ubice ne prođu nekažnjeno.

- Ko je i iz koje države došao sa kalašnjikovima u Beograd i delio pravdu? A vi mi donesite majicu na kojoj piše "volim Tadića i Radulovića" i neću je obući, nema šanse - naveo je Vučić.

Govoreći o slučaju hapšenja 20 ljudi iz Srbije u Crnoj Gori Vučić je rekao da Srbija ima dobar odnos sa Crnom Gorom i želi da ih unapređuje.

Takođe, istakao je i da se Srbija nije mešala u izbore u Crnoj Gori i naveo da je obaveza države da se pobrine za svoje građene šta god da su uradili, makar počinili i najteža krivična dela.

- Imamo određena saznanja, spremni smo da ih podelimo sa Crnom Gorom, ali nisu nas do sada kontaktirali - rekao je Vučić.

Stanković je ubijen u četvrtak uveče u pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice gospodara Vučića.

Košarkaši Partizana izašli su juče na zagrevanje pred meč sa Olimpijom u majicama s likom ubijenog Stankovića, dan kasnije nakon što su isto uradili fudbaleri crno-belih, a na majicama je, uz lik Stankovića, pisalo "Dobro pamtim sve".

Inače, tenzija je bilo na utakmici između Partizana i Olimpije u nedelju uveče, koja je počela je minutom ćutanja zbog ubijenog vođe navijača Partizana

Deo hale je zviždao kratko za to vreme, da bi deo „Grobara“ krenuo ka tom delu tribine kako bi se obračunali, navijači su odatle počeli da beže, ali nije bilo nereda, da bi se potom skandiralo ubijenom navijaču. Jedno vreme je taj deo tribina bio prazan, da bi se pristalice Partizana potom vratile.

Aleksandar Stanković poslednjih godina postao je jedan od najmoćnijih navijača u Srbiji. Na Partizanov jug pre pet godina prešao je sa Zvezdinog severa, te postao vođa navijačke grupe "Janičari" u kojoj je bilo dosta "preletača", navode mediji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
KoleM

pre 7 godina

Partizan nije privatni znači državni je. Zato mene interesuje ko je plaćao majce i što su ih nosili državni službenici igrači. A inače, kako da državni službenici u Partizanu imaju veće plate od hirurga ili premijera na primer?

milica

pre 7 godina

Kako ne znas ko deli pravdu? Onaj sto je pravosnazno osudjen pre 4 godine, a i do pre par dana se i dalje slobodno setao po gradu. Mozda je vozio bager onog davnog aprila, kao pravi vojnik vlasti, ali ko se toga vise seca, to su samo barake bile, zar je vazno, ali zato Jankovic je na Twiteru u radno vreme, Pajtic letuje u Hrvatskoj, haos se sprema, rusenje Vucica!

goran

pre 7 godina

Zar nisi ti sam izjavio da drzava nema snage da se obracuna sa huliganima? Sta sad hoces? Evo ti ga jedan koji je osudjen pre 4 godine, pa zbog povisene temperature izbegava zatvor od tad. Ej, drzavo moja...

Sladjan

pre 7 godina

Pa znamo ko nosi majce, klovnovi iz sd partizan, vec nas interesuje ko je to doneo i naredio. Ako za to g-ne Vucicu kazete da Vas ne interesuje, onda nam je jasna poruka - niste sposobni ili ne smete da udjete u kostac sa bandama koje polako ulaze u sve svere drzave i drustva. podnesite ostavku, moralno je posle ovakve izjave.\n

branko1

pre 7 godina

Vučiću sve počinje sa majicama,tv promocijama,stvaranja idola od gangster I propalica,pa idu dalje pljačke,silovanja,ubistva......Zato nije za odmet da se I za majice malo zainteresuješ

Nikola

pre 7 godina

Vucicu!! huligani zavrnuli rukave i tuku sve koji drugacije misle,kao fasisti 39-te .I tebe nije briga ko kakvu majicu nosi?

zex

pre 7 godina

slazem se u potpunosti sa Vucicem,nadam se da ce nadlezni organi brzo otkriti ubicu ali nemogu da shvatim cemu nosenje majci sa likom ubijenog narko dilera(navijaca partizana).

Izbori 2024

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija