• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.10.2016

13:27

ŠEŠELJ: Zasto Vlada nije reagovala na Ðukanovićevu podvalu!

Politika

ŠEŠELJ: Zasto Vlada nije reagovala na Ðukanovićevu podvalu!

Podeli vest

Lider SRS Vojsilav Šešelj zatražio je danas da se pokrene inicijativa da se na posebnoj sednici parlamenta raspravlja o odnosima između Srbije i Crne Gore i kritikovao vladu što vlada nije reagovala na "Ðukanovićevu podvalu"

Na sednici Skupstine Srbije, koja je počela poslaničkim pitanjima za članove vlade, Šešelj je pitao zašto vlada nije reagovala "na podvalu svetskih razmera sa kojom se suočila kada je mafijaški režim Mila Ðukanovića plasirao preko svetskih agencija da je Srbija poslala grupu terorista da izazovu puč, obore Ðukanovića i uhapse ga".

On je poručio Vučiću da se, kako je rekao, ne sme nadmetati sa bivšim predsednikom Borisom Tadićem oko toga ko je veći prijatelj sa crnogorskom vlašću.

Šešelj smatra da bi na posebnoj sednici trebalo da se raspravlja o odnosima dve zemlje, posebno sa aspekta srpske nacionalne manjine.

Šešelj smatra da su rezultati izbora u Crnoj Gori falsifikovani i da su izbori pokradeni. Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić tražila je od ministarstva unutrašnjih poslova i ministra nebojše Stefanovciha informacije dokle se stiglo sa istragom o napadima na pekare u Vojvodini.

Pitala je i zašto policija i organi reda nisu preduzeli ništa pre nekoliko dana da spreče skup u Beogradu organizacije Obraz koja je zabranjena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasA

pre 7 godina

Kako ce pobogu reagovati kada su na izletu. Ko zna kada i kakve vesti stizu do njih tamo negde po paradajznjacima i kupusnjacima i gde sve vec nisu rastrkani...! Dali je ikada iko video ili cuo da su premijeri Francuske, Italije, Austrije, Rusije, Bugarske, Turske, Indije... odveli kompletnu vladu iz prestonice, a da nije bilo izbeglistvo?! E, Srbijo majko na sta si spala!!!

nati

pre 7 godina

Polako Seki,ovo je 2016 god.i nije sve tako crno-belo.Ne moze se niko svadjati sam sa sobom,mora se naci i druga strana.Ako Milo hoce svadju mora to pokazati i otvoreno a ne ispod zita kako je navikao.\n

NENAD

pre 7 godina

Sve novine su objavile ovu vest ali prvo Francuzi . Slusam vesti na francuskom i smejem se toje toliko nakiceno kao bozicna jelka od komarca naprave Titanik.

joca

pre 7 godina

ako nas vlast ne zastiti da nas resetaju kalasnjikovima po Beogradu zastiticemo se sami i proterati gamad i obavezno im uvesti vize...\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17