• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.10.2016

07:52

NIKOLIĆ UBEĐEN: Ako se opet kandidujem za predsednika niko neće moći da me ugrozi!

Politika

NIKOLIĆ UBEĐEN: Ako se opet kandidujem za predsednika niko neće moći da me ugrozi!

Podeli vest

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u Novom Sadu da ukoliko se bude kandidovao na izborima za predsednika koji predstoje sledeće godine, niko neće moći da ugrozi njegovu kandidaturu

- Ukoliko se kandidujem na predsedničkim izborima, niko neće biti toliko jak da ugrozi tu kandidaturu - rekao je Nikolić na pitanje novinara da prokomentariše najavu da je Zaštitnik građana Saša Janković izjavio da će se kandidovati na predsedničkim izborima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SVI SVI ZA TOMU

pre 7 godina

SUMADINAC JE TO NJEGA NECE NIKO PREVESLATI.

asid

pre 7 godina

Već sam rek''o pa sad ponavljam na izborima za Predsednika Srbije 2017.g. biće sledeći rezultati: - Tomislav Nikolić oko 65% - Ivica Dačić oko 12% - Vojislav Šešelj oko 8% - Saša Janković oko 0,01% - Boris Tadić oko 0,0001% - Vuk Jeremić oko 0,00001% - ...

Lazni bot

pre 7 godina

Mislis za predsednika Cukarickog groblja tu pobedjujes sigurno

Milan

pre 7 godina

NIKOLIĆ UBEĐEN: Ako se opet kandidujem za predsednika niko neće moći da me ugrozi! Kraj vica!

Naki

pre 7 godina

Jesi li jutos pojeo ludare pecurke vidis da te ni vucko ne podrzava ti sramoto srbije pokri se usima i otkri ko ti daje donacije za fondaciju gospodjinu ai svako da izadje na izbore pobedice te ladno

kiki

pre 7 godina

NEMAS VISE RAZLOGA DA SE KANDIDUJES. POVUCU SE U BAJCETINU UZIVAJ , MIKICA VRATI U KRALJEVO U TRGOMEN. PUSTI LJUDE MLADJE KOJI MOGU OVU ZEMLJU DA UCINE BOGATIJOM, LEPSOM, KOJI IMAJU IDEJA.

Gibaničar

pre 7 godina

Томиславе, ма да нисам неки љубитељ тебе (због оца ти), који нанеше велико зло мојој породици, признајем да ћу да ГЛАСАМ ЗА ТЕБЕ ако се будеш кандидовао. Сви остали су аБсолутни ГОЛОГУЗАНИ, којима не бих дао ни две нацртане овце да чувају.

DUSAN

pre 7 godina

Dobar je Toma-radi on svoj posao kako treba Ali zuti patkari bi da smene sve koji rade za dobro Srbije.Tako udaraju na Tomu, Vucica, Stefanovica, Malog,Vulina i sve redom samo da Srbija nebi isla napred kao sto ide.

Srb

pre 7 godina

Добар је Тома, Србин је, поштује Устав, има подршку Русије, шта ће нам бољи.

Ljubo

pre 7 godina

Iskreno se nadam da ce biti jos jedan mandat ,...uprotivnom ,ima ih koji jedva cekaju da Srbiju pocnu rasparcavati ,slabiti ,prodavati ...Srbi i Srbija bi potonuli kao stara francuska ladja....mnogo ih je kojima ne odgovara Srbin na celu drzave ,srpska himna ,( mozda nam je spremljena opet necija ,kao ne tako davno ) da stojimo ko sante leda u svojoj drzavi ...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija