• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.10.2016

13:21

ŠEŠELJ: Ako smo mi majmuni koje ste doveli u Skupštinu, onda nam dajte prava koja imaju svi!

Politika

ŠEŠELJ: Ako smo mi majmuni koje ste doveli u Skupštinu, onda nam dajte prava koja imaju svi!

Podeli vest

Lider SRS Vojislav Šešelj pozvao je danas Kolegijum skupštine da još jednom sa šefovima poslaničkih grupa razmotri učešće stranaka u odborima, grupama prijateljstava i delegacijama, istakavši da će radikali napustiti ta tela ukoliko se ne ispoštuje proporcionalni princip

Šešelj je u parlamentu rekao da je zaključio da pokrene inicijativu da se donese odluka da predstavnici SRS napuste odbore i delegacije, jer nisu poštovani osnovni parlamentarni principi prilikom konstituisanja tih tela.

On smatra da nije kasno da se te stvari isprave, da bi trebalo da se održe sastanci sa šefovima poslaničkih grupa i da se to pitanje razmotri.

- Ne želimo da napustimo, da se razumemo, želimo da ostanemo, ali ako se ništa ne promeni SRS mora da vodi računa o svom partijskom dignitetu. Mnogi poslanici iz vladajuće koalicije su reagovali na brutalan način i govorili da smo mi ovde dovedeni da glumimo majmune. Ako majmune dovedete u Skupštinu, onda im morate dati sva prava narodnih poslanika i biti ravnopravni sa njima. Inače što ste ih dovodili - rekao je Šešelj.

- Bilo je diktarora koji su konje proglašavail za senatore, ali su se prema tim konjima senatorima svi drugi morali ophoditi sa poštovanjem - dodao je on.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković odgovorila mi je da se iskreno nada da radikali neće napustiti nijedan odbor i da se može doći do rešenja dijalogom.

- Sešćemo da razgovaramo i da pokušamo da rešimo, ja sam voljna za dijalog - poručila mu je Gojković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DUSAN

pre 7 godina

Da se ja ista pitam postavio bi Voju za ambasadora u Moskvu - ali ne pitam se nista.

Lala iz Banata

pre 7 godina

За Министра Полиције...! То је право место за... - "Десничара"...!! Па да видиш како ће да "лети перје", уместо овог "малокрвног" и "метиљавог" - Стефановића, који још није извршио НИЈЕДАН УПРАВНИ НАДЗОР нити у једној Полицијској Управи Србије, а што му је основна; Уставна дужност, него вечито изиграва сам себи Портпарола за односе са Јавношћу - уместо да као Министар организује Парламентарну и Владину - грађанску КОНТРОЛУ над Полицијом...!! То грађани с правом очекују...Да Министри почну коначно да раде свој посао уместо што се "тркају"; ко ће пре - на ТВ....

Lala iz Banata

pre 7 godina

А где су онда ... - "Банане"...?

morava

pre 7 godina

Seselj je srbski genije kome se divim. Samo da vam kazem da nisam glasao za njegove niti sam clan njegove partije.

KoleM

pre 7 godina

Ti genija nisi video ni na kilometar, a verujem ni nikakve ozbiljne škole.

Penzioner

pre 7 godina

Vojvoda bas resio da se majmunise !! Dzaba mu, ne pali vise to njegovo majmunisanje za sta dobija poslanicku platu, koju placamo mi gradjani !!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija