• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.10.2016

19:10

(FOTO) NAPREDNJACI SLAVE 8 GODINA POSTOJANJA, VUČIĆ PORUČUJE: Donosićemo najbolje, a ne najlakše odluke za Srbiju!

Politika

(FOTO) NAPREDNJACI SLAVE 8 GODINA POSTOJANJA, VUČIĆ PORUČUJE: Donosićemo najbolje, a ne najlakše odluke za Srbiju!

Podeli vest

Srpska napredna stranka obeležila je osam godina postojanja svečanom akademijom u Smederevu, a lider partije Aleksandar Vučić poručio je da vlada na čijem je čelu neće donositi najlakše, već najbolje odluke za Srbiju

Uz zahvalnost koalicionim partnerima i članovima SNS, Vučić je zatražio još naporniji rad i zalaganje.

- I kada imamo najviše glasova u savremenoj istoriji Srbije, moramo da radimo jače, upornije...  I po tome moramo da se razlikujemo od svih drugih stranaka na političkoj sceni u Srbiji - naveo je lider SNS i predsednik Vlade, analizirajući značaj i važnost koju SNS danas ima na političkoj sceni.

Tanjug

- SNS će donositi najbolje, a ne najlakše odluke za Srbiju. Tako smo se ponašali, tako ćemo se ponašati - precizirao je Vučić.

On je kazao da je SNS pokrenula "sve ono što drugi nisu smeli".

- Kada smo donosili teške i ne uvek popularne odluke imali smo hrabrosti da kažemo narodu zašto mislimo da je to u njegovom interesu - rekao je Vučić.

Informer

Vučić je članovima SNS poručio da moraju više da razgovaraju sa narodom.

Informer

- Nemojte zato što ste predsednici opština da ne razgovarate sa narodom. Niste više od naroda, razgovarajte sa narodom. Morate obratiti pažnju na ljude, sa njima da razgovarate i da ne mislite da smo klasa iznad.  Ne možete da menjate Srbiju, ako niste spremni da menjate sebe - podvukao je Vučić.

Tanjug

- Patriotizam je kad dovedeš investitore, kada pregovaraš, pregovaraš bez prestanka, kad napraviš puteve, da omogućiš ljudima da pristojno žive - dodao je Vučić govoreći o rezultatima vlade na čijem je čelu.

Informer

Kada je reč o spoljnopolitičkoj poziciji Srbije, Vučić je naveo da će vlada nastaviti da vodi politiku kojoj su interesi na prvom mestu.

- U politici nema velike ljubavi, ima samo velikih interesa... Mi imamo ljubav prema svom narodu, prema svojoj deci. Dok budem predsednik SNS i vlade, Srbija će imati samo jednu politiku, naš posao je da brinemo o samo o Srbiji, sit sam priča o podelama na Amerikance, Ruse, Evropljane, ovakve, onakve - objasnio je Vučić.

Informer

- Nije politika da slepo slušamo nekoga, Srbija je uvek bila slobodarska zemlja, i nemamo pravo da slobodarski duh našeg naroda ukidamo. I to svi moraju da znaju - precizirao je u nastavku svog govora Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dr

pre 7 godina

Pita moja baba dokle ce ovaj sto nam je uzeo penziju na Pinku da drobi više hoću Tursku seriju da gledam.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Кад сам ја имао 8-ми рођендан, мама ми је купила књиге за "други" разред...Боље нисам ни... - заслужио..!!

Srbija

pre 7 godina

Bravo Vucicu ti jedini stitis interese nas radnika i penzionera,trudnica i ostalih gradjana...Moramo se strpiti jos malo i bice nam bolje...Preveliko breme nosi na svojim ledjima...I mi to moramo izdrzati jos malo...Zato ce i na sledecim izborima pobediti zato sto ga narod voli...

Lala iz Banata

pre 7 godina

Не липши Магарче... - до траве "зелене"...!!

mirjana

pre 7 godina

Premijer jedno prica drugo misli a trece radi.Evropa se raspada a on tvrdoglavo vuce srpski narod u provaliju E.U.

MOST

pre 7 godina

Давно тачније 6 септембра 2008 године горе поменута дружина решила да подржи тада Томислава Николића. Састанком у ресторану "СУНЦЕ" у Рибници договорили се да подрже Томислава Николића и да се оснује нова странка у Србији.Њени оснивачи су горе на сликама а исти нису ни слутили да ће нова странка прерасти у НАЈВЕЋУ И НАЈАЧУ СТРАНКУ У СРБИЈИ.Циљ нам је био да што више младих и школованих дође у странку и да не желимо РОЂАЧКО-КУМОВСКУ СТРАНКУ.Сви су и дан данас активни чланови СНС Градски Одбор Краљево,једино је Мики Тодоровић одустао због њему знаног разлога.Брзо је скупљен потребан број да би се странка регистровала и једно време је странком руководило ПОВЕРЕНИШТВО док није изабран ПРВИ ПРЕДСЕДНИК СНС ГрО Краљево на изборима у Мају 2009 године.За првог ПРЕДСЕДНИКА изабран је Зоран Бојанић економиста и радник "Телеком"-а у Краљеву. СТРАНКА ЈЕ У КРАЉЕВУ ЗВАНИЧНО РЕГИСТРОВАНА 30 СЕПТЕМБРА 2008године.

mato

pre 7 godina

????? ????? ? ???? ??????. ??? ?? ?? ????, ????? ?? ?? ???? ??? ?? ??????????!

Igor

pre 7 godina

SAMO MI NIJE JASNO kako je pobedio VUČIĆ ako na pohvalne komentare ima vise minusa nego pozitivnih lajkova, AKO NA NEGATIVNE komentare ima VISE IMA pozitivnih lajkova nego na negativne. O cemu se radi ovde, dal je narod stvarno otupljen ili je bilo izborne kradje????

Patrijota ćirilicom

pre 7 godina

Наравно да је изостао прецедник Николић, он је сада прецедник свих нас, а не само Странке! Не тражите у томе никакве завере!!!

Posmatrac

pre 7 godina

Vucic je SNS. Ako kao ozbiljan drzavnik zbog mnogo vaznijih poslova oko drzave zapostavi stranku - videt ce se kolika je snaga te stranke. Ljudi karijeristi koji menjaju stranke kao carape - slabe su karike ove opcije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija