• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.10.2016

11:55

ZORANA O POMIRENJU SA IVICOM: Dačić je pravi džentlmen, uvek nađe način da me nasmeje!

Politika

ZORANA O POMIRENJU SA IVICOM: Dačić je pravi džentlmen, uvek nađe način da me nasmeje!

Podeli vest

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja i građevine prokomentarisala je pomirenje sa šefom diplomatije i liderom SPS Ivicom Dačićem. Mihajlovićeva kaže da se Dačić potrudio da imaju dobre odnose...

- Verujem da je Dačić kao iskusni političar shvatio da je pogrešio što me je bez razloga napao u medijima. Prema onome koliko se trudio da opet imamo dobre odnose ponekad mi se čini kao da je imao suflera kada je govorio o meni. Ali, Dačić je džentlmen koji, priznajem, uvek pronađe način da me nasmeje - istakla je ministarka.

Govoreći o premijeru Aleksandru Vučiću, Mihajlovićeva kaže:

- On mi je pružio priliku, pozvao me u Vladu i to neću da izneverim. U Vladi ću biti sve dok je on premijer - rekla je Mihajlovićeva za "Alo".

Ona je navela da nije neko "ko ćuti i klima glavom, ko voli da se izvlači i beži od posla i odgovornosti i radi drugom iza leđa".

- Želim da radim, želim da Srbija bude uspešna. Želim da moj sin i sva druga deca ostanu da žive ovde. Želim i još više žena u politici i na odgovornim funkcijama, jer ćemo samo tako imati veća prava. I znam da me to razlikuje od mnogih, pa možda nekom izgledam kao opozicija - rekla je Mihajlovićeva.

Mihajlovićeva je rekla i da će se u SNS-u o predsedničkim izborima govoriti tek sledećeg proleća.

Ona je rekla da Aleksandru Vučiću neće biti lako da izabere kandidata za predsednika, "jer SNS ima veliki broj ljudi koji i sada vode najodgovornije funkcije i koji bi bez problema mogli da vode i Srbiju".

- Imamo Tomislava Nikolića, Maju Gojković koja vodi Skupštinu, Jorgovanku Tabaković, koja vodi NBS, Nikolu Selakovića i još puno vrlo sposobnih i kvalitetnih ljudi. Što se mene tiče, sa mnom niko nije razgovarao o tome, niti mi je bilo ko tako nešto ponudio, niti očekujem tako nešto - ponovila je Mihajlovićeva.

Ona je izjavila da je u "odličnim odnosima sa Tomislavom Nikolićem", baš onoliko koliko su u poslu upućeni jedan na drugog. Ujedno je istakla da, ukoliko bude prihvaćen njen predlog da kandidata SNS podrže sve stranke vladajuće koalicije, "moguća je pobeda i u prvom krugu izbora".

- To je matematika. Ali ukoliko nečija sujeta bude jača od obraza, onda će kandidat SNS pobediti u drugom krugu, ko god da je s druge strane - kaže Mihajlovićeva.

Prema njenim rečima, šanse na izborima nemaju ni lider radikala Vojislav Šešelj, jer građani neće povratak u vreme "praznih rafova i goriva u plastičnim flašama", kao ni Vuk Jeremić ukoliko se kandiduje, jer više "brine o kandidatima SNS nego o svom programu".

Govoreći o zaštitniku građana Saši Jankoviću, ona je rekla da ga poznaje još od studija, kao i da joj se čini da je on "već u kampanji" za predsedničke izbore.

Da vas podsetim, jedina sam iz SNS koja je javno rekla da ne bih glasala za Sašu Jakovića", istakla je Mihajlovićeva."

- Kao da nije važno što je premijer odredio da Niš dobije stotine miliona dinara za uređenje fasada, što je Vranje dobilo novac da sredi pozorište, što su zalaganjem premijera stigli novi investitori i otvorena nova radna mesta, što je krenula prva kargo avio linija iz Niša za Istanbul, i što je to ogromna šansa na naše privrednike da izvezu svoju robu. Sve je to važnije od toga u kom su hotelu spavali Zorana, Nebojša, Goran, Ivica i ne znam ko - primetila je Mihajlovićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Asad

pre 7 godina

naravno da je dzentlmen, zna da pridrzi i ponese koferce.

penzionerj

pre 7 godina

Dobro je da si se opametila i ne palacati uvek vec reci u cetiri oka. Svadja nikome dobra nije donela. Dacicu,ruzica sklanjaj,najuri ga sto si trebao odavno.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija