• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.10.2016

14:13

DODIK: Neće nas prisluškivati bezbednjaci iz BIH!

Politika

DODIK: Neće nas prisluškivati bezbednjaci iz BIH!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Srpska demokratska stranka gubitnik čiji se odnos prema Srpskoj nastavlja na najgori način, jer kadrovi Saveza za promene kojem pripada SDS predlažu da u okviru Oružanih snaga BiH bude formirana obaveštajna služba koja bi se bavila praćenjem civila

- To je nedopustivo, a ovako nešto je predložio parlamentarni vojni poverenik. To su stvari koje nisu potrebne Republici Srpskoj i nemoguće je dozvoliti da se ovako ponašaju, jer je za bezbednost Srpske odgovorna njena vlast - rekao je novinarima Dodik u Zalužanima kod Banja Luke, prenela je RTRS.

Dodik je istakao da uvođenje nove nadležnosti u OS BiH predstavlja direktno ugrožavanje bezbednosti Republike Srpske.

- Republika Srpska nema ništa od bezbednosnih struktura na nivou BiH. Obaveštajna služba BiH je isključivo u funkciji lidera Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića - dodao je Dodik.

On je rekao da vidi da SDS nastavlja sa istim odnosom prema političkim temama, kao i pre lokalnih izbora.

- Moraju da razumeju da nisu izgubili lokalne izbore jer su bili loša opozicija u Srpskoj nego i što su loša vlast na nivou BiH - zaključio je Dodik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 7 godina

Sve je u pravu,zanimljivo je to sto zele da srpski narod drze kao potcinjene muslimanskoj vlasti, i da ga pri tom ubedjuju da je to normalno.\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Па и нас прислушкују , "Безвезњаци"... - па се не бунимо... ?!

Lala iz Banata

pre 7 godina

"Bezbednjaci" ili "Bezveznjaci".... - Isto ti se "hvata"...?!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija