• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.10.2016

15:32

POJAČANJE! Odbor SDS Velika Plana pristupio Pokretu socijalista!

Politika

POJAČANJE! Odbor SDS Velika Plana pristupio Pokretu socijalista!

Podeli vest

Članovi lokalnog odbora Socijaldemokratske stranke u Velikoj Plani pristupili su danas Pokretu socijalista jer, kako je rekao bivši poverenik te stranke Miloš Stojanović u tom mestu, SDS mesecima nema nikakvih aktivnosti kao politička stranka

Kako je navedeno u saopštenju Pokreta socijalista, Stojanović je na konferenciji održanoj povodom pristupanja odbora SDS Velika Plana Pokretu socijalista, rekao da je takva odluka doneta zbog toga što SDS mesecima nema nikakvih aktivnosti kao politička stranka, a nikada ih nije ni imala, kada je reč o rešavanju problema u njihovoj lokalnoj sredini.

- Videvši koliko napora svakodnevno ulaže Aleksandar Vulin koji se nalazi na čelu PS i Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja u rešavanju najosetljivijih i ujedno najvažnijih pitanja radnika i običnih ljudi, odučili smo da se pridružimo zajedničkoj borbi, nadajući se da ćemo zajedno raditi još više i bolje i efikasno rešavati važna pitanja iz naše lokalne sredine, koja su nama životno značajna - istakao je Stojanović.

On je rekao da ih je privukao politički program Pokreta socijalista, program borbene levice, koji zastupa iskreno zalaganje za stabilnu Srbiju i prava svakog njenog građanina.

Generalni sekretar Pokreta socijalista i predsednik poslaničke grupe u republičkom parlamentu Ðorđe Komlenski, istakao je da će ljudi koji su danas pristupili Pokretu socijalista sigurno doprineti da rezultati rada na terenu u ovoj sredini budu mnogo kvalitetniji i u interesu svih građana.

- Pokret socijalista želi da u svoje redove privuče što više kvalitetnih ljudi, svakim danom sve je više celih odbora pojedinih stranaka koje pristupaju Pokretu socijalista, a naš cilj je da u budućem periodu budemo stranka koja će okupiti sve leve i progresivne snage u Srbiji, i nastaviti u smeru borbe za prava radnika - istakao je Komlenski.

On je dodao i da će Pokret socijalista uvek biti otvoren za sve one koji iskreno podržavaju politiku Pokreta socijalista za pošteniju i pravedniju Srbiju na čelu sa Aleksandrom Vulinom.

Konferenciji su prisustvovali i članovi izvršnog odbora Pokreta socijalista Bojan Jocić i Branko Milanović, zatim poverenica PS za Veliku Planu Milica Lukić, predsednik Skupštine opštine Velika Plana Nenad Perić i pomoćnik predsednika opštine Velika Plana Branko Opačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija