• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.10.2016

14:55

VUČIĆ PROVALIO DAČIĆA: Ivica ništa ne potpisuje - plaši se da će neko da mu podmetne ostavku!

Politika

VUČIĆ PROVALIO DAČIĆA: Ivica ništa ne potpisuje - plaši se da će neko da mu podmetne ostavku!

Podeli vest

Ivica Dačić se uvek brine da mu neko ne podmetne ostavku, pa zato nije potpisao ni sporazum sa slovenačkim kolegom posle zajedničke sednice dve vlade, našalio se danas premijer Aleksandar Vučić

Nakon sednice, ministri dve vlade su potpisali nekoliko sporazuma o saradnji, dok je Dačić šefu slovenačke diplomatije Karlu Erjavecu uručio Zapisnik o predaji međunarodnih ugovora SFRJ Vladi Slovenije.

- To što Ivica nije potpisivao ovde, to je zato što ne može brzo da pročita, a uvek brine da mu neko ne podmetne ostavku, zato je on sve spremio ranije i doneo fasciklu i samo potvrdu o tome da je uručio dokumenta svom slovenačkom kolegi - rekao je u šali Vučić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saša

pre 7 godina

Ne vidim razlog da Dacic podnosi bilo kakve ostavke... Covek, zna svoj posao... Toga se i pridzava pogotovo na INOSTRANIM sednicama, sto se meni kao drzavljaninu r. srbije i dopalo... Citiram deo: Ne razgovaram sa predstavnicima nizeg RANGA ispod premijera kosova\"... Molim lepo, covek je rekao sta je imao u DUELU diplomatskih odnosa... Ko, razumeo razumeo, ko nije... U, SKOLU!... Ponovo. Salu, na stranu... Ivica ima strategiju opasno diplomatsku... Takticar... Kvalitetan... Za, dalji tok i napredak R. Srbije... (Cast pojedinim diplomatama i poslanicima)... \n

srpce

pre 7 godina

Ja nemam baš lepo mišljenje o Dačiću. Mislim da je, s obzirom koliko je dugo u politici, nesposoban i samo misli o svojim interesima. Vučić nije imao izbora pa ga je zadržao u vladi, inače...

bane

pre 7 godina

Vucic ...nije imao izborra pa ga je zadrzao...(znaci da je Dacic najbolji)

Zivela Srbija

pre 7 godina

....osim sa premijerom kosova... Ko je razumeo, razumeo

Zivela Srbija

pre 7 godina

Opet se pokazalo da je AV mnogo pametan covek!!!

tosa

pre 7 godina

Дачић је интелегентан , млад ,а искусан политичар и није тврдоглав , јер нема босанско порекло.

Lala iz Banata

pre 7 godina

** Бем ти ове моје наочаре од "Три и по"...Ја читам: - Вучић повалио Дачића... - Сав сам се "најежио"...!!

SlobodaNarodu

pre 7 godina

Cuvaj se Lalo da i na tebe ne dodje red, i mene ubi dioptria.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija