• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2016

20:16

ALARMANTNO, PUTINOVI OBAVEŠTAJCI UPOZORILI SRBIJU: Ustaše i šiptari spremaju napad na sever Kosova!

Politika

ALARMANTNO, PUTINOVI OBAVEŠTAJCI UPOZORILI SRBIJU: Ustaše i šiptari spremaju napad na sever Kosova!

Podeli vest

Rusi nam dostavili dokaze da hrvatski instruktori u NATO bazi u Grafenveru u Nemačkoj obučavaju šiptarske specijalce za novo etničko čišćenje Srba... Bivši hrvatski premijer Zoran Milanović i ministar odbrane Ante Kotromanić savetuju Tačija kako da sprovede "Oluju" na severu Kosmeta!?... EU sve zna i ćuti!

Srbima sa severa Kosova i Metohije preti novo etničko čišćenje, upozorava se u dopisu koji su ruski obaveštajci ove nedelje poslali nadležnim službama u Srbiji.

Stari su oni saveznici
Milanović veliča Franju Tuđmana, pa je očekivano da se sastaje sa Tačijem, Čekuom i drugim promoterima lažne države Kosovo
Miodrag Linta, Savez Srba iz regiona

 

Kako saznajemo, Rusi su nam dostavili dokumentaciju i "presretnutu komunikaciju" koja dokazuje da hrvatski vojni i policijski instruktori u NATO bazi u Grafenveru u Nemačkoj obučavaju šiptarske specijalce za napad na sever srpske pokrajine!

"Blic-krig"

Da nije reč o nekakvoj "teoriji zavere" ili praznoj pretnji, pokazuje i podatak da su bivši hrvatski premijer Zoran Milanović i ministar odbrane Ante Kotromanić, obojica poznati po ustaškim stavovima, prošlog četvrtka boravili u Prištini i, prema pisanju zagrebačkih portala, savetovali Hašima Tačija kako da sprovede "Oluju" na severu Kosova!?!

Dvojica hrvatskih političara su se tokom posete sreli i sa Agimom Čekuom, jednim od vođa terorističke OVK.

Tanjug

Prema rečima naših odlično obaveštenih izvora, ruski obaveštajci su srpskim kolegama poslali i dokaze da su Milanović i Kotromanić u Prištini sa šiptarskim liderima razrađivali plan za "zaštitu teritorijalnog integriteta Kosova"!?!

 

 

- Milanović je čak Tačiju ponudio svoje usluge lobiranja u Briselu. On je rekao da može da garantuje da bi posle nekoliko meseci EU prećutno podržala blic-krig osvajanje severa Kosova i citiram: Konačno rešenje srpskog pitanja! - prenosi jedan od naših sagovornika i dodaje da je i bez "ruske dojave" jasno da Hrvati i Šiptari nešto opasno spremaju.

 

 

- Svakome ko hoće da razmišlja jasno je da se sprema neko zlo. Kakve to, molim vas, zajedničke teme imaju Milanović, Kotromanić i Tači usred Prištine?! Čak i kada bismo im poverovali da su razgovarali o brzom ulasku Kosova u EU, kakve to veze ima sa Agimom Čekuom, najgorim ubicom iz OVK?! Naravno da su pričali o invaziji na sever Kosova i konačnom odvajanju te teritorije od Srbije! - prenosi izvor Informera.

Tanjug

Niko u Vladi Srbije nije hteo da komentariše naša saznanja, dok se ovim povodom nisu oglašavali ni Tači, ni Milanović. Na drugoj strani, predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta kaže da je jasno da je ovde reč o antisrpskom frontu.

EU sve zna i ćuti!

O zločinačkim planovima Hrvata i Albanaca detaljno su obavešteni i zvaničnici Evropske unije, ali oni ipak ništa ne preduzimaju!
- Naravno da u Briselu znaju šta se radi u NATO bazi u Nemačkoj. I naravno da zvanično nikada neće reći da su za nasilno rešenje i zauzimanje severa Kosova, ali nezvanično će učiniti sve da pomognu svojim saveznicima Šiptarima i Hrvatima - kaže jedan od sagovornika Informera.

- Milanović je čovek koji veliča Franju Tuđmana i koji je do kraja sproveo projekat etnički čiste Hrvatske. Dok je bio premijer, pokazao je šta misli o Srbima. Nije rešio nijedan problem našeg naroda. Zato je i očekivano što se sastaje sa Tačijem, Čekuom i drugim promoterima lažne države Kosovo - ističe Linta.

Stara sprega

Stručnjak za bezbednost Darko Trifunović smatra da sprega Hrvata i Albanaca odavno postoji.

- Hrvatska je u NATO, a Kosovo hoće u NATO. Problem je, međutim, što Rusija vidi Srbiju kao saveznika protiv Zapada. Strah me je da će Amerika zbog toga da kaže državama u regionu "uzmite šta je vaše", a to bi izazvalo veliki haos... - naglašava Trifunović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 7 godina

da se siptari ne zeznu ja nosim samo noz na kosovo metak je skup za takvu gamad i nema vise konvencija nego ko prezivi neka prica.\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Српске хаубице, са активно-реактивним пуњењем, једним плотуном могу за 15 минута... - да сравне Приштину са земљом...! Знам то добро, питање је само: Ко ће у Србији имати храбрости - да изда наређење, и заврши у... - ХАГУ...?! Ако нема...- Предлажем себе...! Нек ме именује Председник за Главнокомандујућег српске артиљерије, и ако и крену на Север Косова - Југа више неће бити...!! Наредио: Лала из Баната...! Он после у Хаг - а Ви...? После тога, не знам...Ко у четнике, Ко у .... "партизане".... До победе...!! Четврти - српски устанак...!!!

al zamalo

pre 7 godina

to dragane srbine..kreni odma brale pa javi kako ide

OMG

pre 7 godina

Треба звати браћу Русе и првом приликом бар северни део војно пресећи и поставити две руске војне базе, доста нам је НАТО тортуре, играју се са нама као са мишевима, сваких 10 година етничко чишћење, шта је циљ Запада да истерају све Србе са Балкана, да униште православље, шта више хоће од нас?

neki lik

pre 7 godina

džabe to sto nas obaveštavaju, mi nismo spremni nizaštann

st

pre 7 godina

Zanima me samo jel postoje neki koje puse sve ovo ? Hvala.

nati

pre 7 godina

Vucko,\"Pusti vodu da g.vna odu,\"ne mogu nam nista,samo kevcu ko pseta i oblecu ko orlusine zeljne krvi.Svi su u odnosu na Putina i tebe TELETABISI, cak i onu u Nato-u i Americi.Psihopate i pomahnitali besni magareci glasnici jos vecih i stvarnih ludaka i sizofrenicara, zaposednutih necastivim silama  najcrnje negativne energije\n

zimzelen

pre 7 godina

Pa sto se bojimo odma zamjena,presevo,bujanovac,medveda I jos sela protjerat I nerijeseno 1-1 bar ce biti cistija Srbija.Sad vi udrite minuse ali bolje je vrabac u ruci nego golub na grani,bolje ista nego nista,bolje nerijeseno 1-1 nego da bude 1-0 za siptare da oni Srbe protjeraju a mi njima ljudska prava,razmislite dobro

Brale

pre 7 godina

Ne mešaj Medvedju sa Preševom i Bujanovcem, u Preševu živi 80% šiptara.u Bujanovcu 40% a u Medvedji 15% šiptara

nada

pre 7 godina

Hoce li nas drzavni vrh konacno progovoriti ili ce i dalje voditi miroljubivu politiku i san o ulasku u EU ??????????

zima

pre 7 godina

Nada;nas vrh nesme da progovori jer oni znadu da je svo tesko naoruzanje stopljeno dobri bi nama bili I stari tenkovi ali na zalost mi ih sad nemamo.Dobro je sto pisete pozitivne komentare ubacujemo sami sebi moral,ali da znate da u Srbiji ima malo Srba a drugi nebi isli ratovati za Kosovo mnogo je drugih

Boogeyman

pre 7 godina

Pa naravno da će da napadnu sever Kosova (a moguće i jug Srbije) sad kad su izdejstvovali da se žandarmerija povuče iz KZB-a. A ukoliko (se budemo usudili da) branimo napadnutu Srbiju i srpski narod reći će da smo agresori i da smo napali sever Kosova a da na jugu Srbije koristimo prekomernu silu nad "napaćenim šiptarima" i onda će UE i NATO opet doći da pomognu svojim podguznim muvama šiptarima koji su ni krivi ni dužni MORALI DA napadnu "agresore" Srbe, koji su se, jelte, usudili da se brane" (sram nas bilo). Naravno da sve to rade uz amin Brisela, SAD i cele EU jer će tako videti i kako će rusi reagovati, jer je sve ovo i režirano ne bi li sprečili otvaranje ruskog centra u Nišu i sprovođenje gasovoda...OPERACIJA: "ISTERATI RUSE SA BALKANA"!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ако је то Божији сценарио - нека буде по његовој вољи...! "Рани сина и.... Спремај за војску...Србија се умирит не може"...! Са вером у Бога јединога и његову вољу и правду...Са заставом Светог Саве и музиком "Марша на Дрину"....И јуришем на ону "гамад" уз звуке: "Моравца"...! ... И то ће бити крај - свим српским непријатељима...!! Знам поуздано...И видим... То ће бити стравичан јуриш српске војске, који још историја није видела нити забележила....И плач и лелек са оне друге "сотонске" стране....Која се мача прва... - "латила"...

blagoje supic

pre 7 godina

NEBOJTE SE SRBADIJO MOJA DOK GOD LALA U BANATU SPAVA:ako Kupinovo krene a Andja pusti Mikija 36 sati i Kosovo cisto.3 dana odmora da se napijimo kosovskog vina i pravac Bosna.Za 7 dana smo na Savi i Uni posao zavrsen.3 dana bihacke janjetine da povratimo snagu i pravac Virovitica-Ogulin-Karlobag i kraj price.Knin ima da nas ceka prazan.Ako samo Lala bude imao volje e to je pitanje pitanja+???+????

Dezerter

pre 7 godina

Ko bre da hrani sina i za šta?? Hrani ti sebe i svoje, moje dete više nikada neće ići u rat. Ja sam išao i kako sam prošao, najbolje znam, a i većina ovde.Kako se država ponela, tako joj treba i vratiti.Da prvo kriminalce srpske zatvori i oduzme opljačkano od srpskog naroda i države, to bih onda cenio ovako. sine put pod noge....

blagoje supic

pre 7 godina

Ne verujem ipak g.Lazanski ne spava i sve je pod kontrolom.

Ljubo

pre 7 godina

Bude li se " pushilo" na Balkanu ,e mnogi ce ga " popushiti" ...da im vise nikad nece pasti na um da " zapale" ....nema se vise sta izgubiti ,....

DS

pre 7 godina

Sve antisrpske i antiruske aktivnosti organizuju SAD uz piunu saradnju EU koja poslusno slijedi kauboje.To se vidi u Rvackoj,BiH kao i na KosMetu protiv Srba a u Siriji,Ukrajini i Jemenu protiv ruskih interesa. Amerima,u posljednje vrijeme,nista ne ide od ruke,njihjova dominacija svijetom je na silaznoj putanji jer su im Rusi izisli na crtu i sada su kao bijesni psi i od njih se moze ocekivati svasta. Zato americki ambasador kaze da je u toku formiranje "vojske Kosova",Rvacku naoruzavaju a R.Srpsku drze pod stalnim tenzijama. Srbija mora biti oprezna i spremna da u svakom momentu pritekne u pomoc Srbima na KosMetu po bilo koju cijenu..

miki

pre 7 godina

Pa odlucite vise i recite otvoreno dali su hrvati prijatelji(braca) ili neprijatelji(zla braca).Dosta vise tog zamajavanja . Kroz istoriju dokazano da od ovih hijena oko nas nista dobro ne mozemo da ocekujemo . Mozda je doslo vreme da se dovede stvar na svoje mesto i ocisti kuca od triglava do djevdjelije za sva vremena.

Srba

pre 7 godina

Jedno jedino pitanje - imamo li mi hrabrosti da, ako KFOR ostane pasivan, vojno intervenisemo, uz rusku podrsku, na severu nase pokrajine ili nemamo? Ако nemamo, a ja mislim da je to u pitanju, onda je sve samo bla-bla-bla. Jasno je sta Siptari spremaju. Pitanje je za sta se mi spremamo.

ČITATELJKA

pre 7 godina

Da se opkladimo: Rusi su već osmislili i spremili realizaciju da nekoliko bitangi srpske nacionalnosti glume Hrvate i Albance koji sinhronizovano izvedu nekoliko diverzija, onda Putin odmah u Srbiju pošalje Ruse da pomognu bratskoj Srbiji, uhvate ,,hrvate'' i ,,albance'', bude suđenje a možda bude i glumljenje ubistva diverzanata i, na kraju, sve se završi po onoj ,,pojela maca'', ali su nove izmišljene / spinovane vesti već spremne za objavljivanje zbog skretanje pažnje sa prethodne izmišljotine a rusofili orgazmično srećni i zadovoljni što je bratska Rusija spasila Srbiju, pa krene orkestrirana propaganda o tome da nam ne treba članstvo u EU već savez sa Rusijom .

Boogeyman

pre 7 godina

Pozdravio te Čeda Jovanović zv. "Iskreni patriota"...

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ви као да сте читали Хитлера, па оне његове "смицалице" овде проповедате - и приписујете честитим Витезима Православља и Светосавља, који никада нису ... - чинили зла на такав начин, безбозничким чином... Човек - Србин, витез Православља, часно се бори за КРСТ и ИСТИНУ и никада неће следити примере Хитлера и Гебелса, сотонских слугу... Нити ће лажима - бранити своју нејач...од погрома и ножа, Сатаниних следбеника и безбожника...!!!

miiki

pre 7 godina

Ajde vise nek udare jos malo pa cu biti pozadinac a toliko smo se druzili 99 te da bi bio greh da se opet ne sretnemo

Warman Nobody

pre 7 godina

Hoće li nekom pasti na pamet vojna vežba? Za početak.

srox

pre 7 godina

AJDE MO...DAJ MENI DA JA RESIM SIPTARSKO-USTASKO PITANJE NA OVIM PROSTORIMA!

Jocaaa

pre 7 godina

Jugoslav petrusic je 2011-12 tako nesto gostovao u cirilici i rekao od prilike-krajem 2016 ce se desiti nesto veliko i bicemo na kosovu...ima jos dva meseca da m use ispuni predvidjanje

srox

pre 7 godina

aha... jeli sta rade hrvatski vojnici na kosovu od 2001?

krneta ilija

pre 7 godina

nemas ti kom govoriti sve to vlada u beogradu zna i milosevic je zna o progonu srba iz sr, krajine i seselj pa ni uhom da mrdnu ulazi u beograd i nepitaj nikog vecina te ceka dobro rasirenih ruku svi su usli ud i ti putine

Feniks1

pre 7 godina

Meni su vasi komentari zanimljiviji od bilo koje serije na tv .Isti ste kao skrivena kamera na ratnu temu , a djeca odgovaraju . Zima dolazi , dusu dalo za ukopavanje i zemunice .

marko

pre 7 godina

E ako se ovo desi i siptari sa hrvatima napadnu sever kosova, NEMOJ NEKO DA MI SLUCAJNO VISE SPOMENE NATO I EU. RAZBICU MU NOS I MOZDA JOS PONESTO. A ovim naturicama savetujem da im je bolje da napuste zemlju.

Sale

pre 7 godina

To verovatno znaju i nasi. Mene zanima samo jedno. Ako, ne daj Boze, zatreba "ozbiljnija" Vojska, gde ce da je mobilisu? Naseli smo na fazon profesionalne Vojske i obecanje da ce da nas "brane" oni koji nas vekovima napadaju i istovremeno podrzavaju nase vekovne neprijatelje zarad svojih interesa.

Tandzara

pre 7 godina

Da se ne lazemo...Mi sa hrvatima, albancima i muslimanima necemo nikad ni biti u dobrim komsijskim i prijateljskim odnosima...Pod komsijom i prijateljom se podrzumeva neko ko je castan i posten, a ne neko ko odvodio i klao srpsku decu po logorima, pravio oluje, etnicka ciscenja i genocide nad nasim narodom...Dok je sveta i veka oni ce biti nasi krvni neprijatelji i to treba da je jasno svakom Srbinu. Svako ko tvrdi suprotno ili je prespavao 90-te ili je bezao sa casova istorije...Mi smo silom prilika tu gde jesmo, imamo tu nesrecu da se granicimo sa koljacki nastrojenim hordama (cast izuzetcima) tako da price o dobrosusetskim odnosima moz' slobodno da okacimo macku o rep. Sutra da im se ukaze nova prilika opet bi oni krenuli na Srbe u to nek niko ne sumnja...Kroz istoriju smo se mnogo puta mislili da su se promenili, a oni nas vrlo brzo razuverise novim klanjima i progonima...Zato, ucite svoju decu da ne veruju hrvatima, muslimanima i albancima ni kad poklone nose. To je jedini nacin da nasi potomci ne dozive sudbinu nasih predaka iz Macve, Podrinja, NDH, Srebrenice, Federacije...

zoran miljkovic

pre 7 godina

Како то да вас нису упозорили,да обучавају терористе у нашој земљи и дају логистичку подршку, за напад на Црну гору, а да о томе ни влада ни БИА немају појма.Зашто стиже данас први Путинов човек у Београд, сва срања у овој земљи праве Руси,од 41. па на овамо и домаћи издајници који раде за њих, а ви видите коме припадате.

pohovano bundeva

pre 7 godina

Misljenja sam da na Balkanu nece doci do sukoba sve dok traje rat na Bliskom Istoku. Ako sirijska armija u skorije vreme zauzme grad Alep to ce biti pocetak kraja sirijskog rata. A tad treba ockivati svata jer ce dezurni piroman potpaliti sukob na nekom drugom mestu. U svakom slucaju trebamo biti spremni, Balkan je ovo.

Ljuba

pre 7 godina

LJUDI DOZOVITE SE PAMETI, SVI GOVORITE KOSOVO A NE KOSOVO I METOHIJA. DEFINITIVNO SU USPELI, OTCEPILI SU NAM U MOZGOVIMA METOHIJU STO IM JE I BIO CILJ. SVA SVETINJA JE METOHIJA A NE SAMO KOSOVO

ccc

pre 7 godina

Nijedna srpska glava ne sme pasti na Kosovu i Metohiji neka to dobro znaju šiptari jer će onda samo oni loše proći. Jedini im je spas svetski rat a to gazde neće uraditi. Pamet u glavu

milos

pre 7 godina

Neznam sta siptari misle da cemo mi iz Srbije da cutimo i gledamo krenite zajedno hrvati i siptari ima da vas nema postujem naseg premijera al mnogo on njih postuje i dovodi kod nas ubedjen sam da ce svaki Srbin ici na Kosovo da brani onog milanovica nedoti bog da ddodjes u Srbiju

Ana

pre 7 godina

Putine posalji neku nuklearnu bobmbu u Srbiju kao pomoc. Srbija da se uclani hitno u ODKB. Organizacija za kolektivnu bezbednost i saradnju.

ralence

pre 7 godina

Koliko Hrvata I ne Srba rade u Drzavnoj Administraciji Srbije,Vojsci I Policiji/Zandarmeniji. Da li je to posredno Peta kolona na strani Srbskih neprijatelja.!!!

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija