• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

27.10.2016

12:06

(VIDEO) PRETE MU ZBOG ISTINE! Pernar: Kažu da postoje tri metode da ućutim - MITO, UCENA I UBISTVO!

Politika

(VIDEO) PRETE MU ZBOG ISTINE! Pernar: Kažu da postoje tri metode da ućutim - MITO, UCENA I UBISTVO!

Podeli vest

Poslanik koalicije Živi zid Ivan Pernar, koji je svojim govorom protiv EU i SAD u Saboru izazvao pravu buru u Hrvatskoj, za portal Index.hr govori o pretnjama koje je zbog toga dobio...

Pernar je za Index.hr progovorio o pretnjama koje je dobio posle govora protiv Amerike i Evropske unije, navodeći kako mu je nekoliko hadezeovaca neposredno reklo da postoji više metoda pomoću kojih interesne grupe postižu da neko ućuti, a to su mito, ucene i ubistvo.

- Meni su hadezeovci rekli da postoje tri metode. Ili će pokušati da te potkupe, ili da te ucene, ili da te ubiju. Prvo dvoje su pokušali! Slobodni zidari su mi nudili novac pod uslovom da ne govorim o protoku novca. HDZ je pokušao da me potkupi. Rekli su da će nas osuditi bez suda - otkrio je Pernar.

Pernar kaže da pretnje nije prijavio policiji...

- Nisu oni meni direktno zapretili, pretio mi je predstavnik Slobodnih zidara kad sam bio u Češkoj pre pet godina. Moja broba je počela pre pet godina. Rekao mi je: ''Mi imamo vlast i dajemo je kome hoćemo. Imamo i medije. Ako si uz nas, daćemo ti novac i prostor - naveo je Pernar.

Objašnjava da čovek koji mu je pretio nije javna osoba, te da ne zna ko je to bio.

- To zvuči kao teorija zavere. Međutim, kad bi ušli u polusvet politike... Recimo, nakon izbora mene su prikazivali kao najvećeg kriminalca. Pokušali su mene i Sinčića maknuti iz Živog zida, ovaj zločinački sastav predvođen HDZ-om je to pokušao. HDZ stoji iza ovoga s Runtićem, oni kontrolišu i državnu televiziju - kazao je Pernar.

Nezainteresovanost HRT za njegove stavove, Perner tumači tako što kaže da se ne dozvoljava istini da izađe na videlo.

U Hrvatskoj, kaže, strani interesi lobiraju u ovdašnjim strankama da podržavaju američku propagandu.

- Ono što se nama servira kao činjenica je CNN propaganda - rekao je Pernar.

Perner, inače, bivši član HDZ-a, do dolaska Ive Sanadera na vlast, kaže da nije imao nikakvu funkciju u toj stranci, ali i da je bio prevaren.

- Mediji su stvarali sliku da je to novi HDZ, da će sve biti dobro, da je Sanader super. Isto to rade s Plenkovićem sada. Pozivam sve članove HDZ-a da shvate da su prevareni - poručio je Pernar.

HDZ, naveo je, nastavlja starim putem, ne bira sredstva da slomi opoziciju.

- Ja sam juče bio sam protiv 25 HDZ-ovaca. Oni su bili nemoćni. Nemaju argumenata, znaju da istina nije na njihovoj strani. Kad su to shvatili, išli su me napadati ad hominem da sam ruski špijun - naveo je.

On je vladu optužio da donosi odluke protivne ekonomskim interesima zemlje.

- Ne rade to jer su nesposobni, nego po diktatu. Rade to jer neko spolja to traži. Kad god se traži smanjivanje prava radnika, privatizacija - to je spolja nametnuto - navodi Pernar.

Tvrdi da je mu je potpuno svejedno šta ce biti sa njim, već da mu je, kako kaže, stalo do istine.

- Šta god da mi učine, samo će pokazati da je ovo istina. Kad sam se usprotivio americkoj propagadni - da Amerika širi mir, demokraciju... Nije Amerika napala Irak zbog nafte, neee... Kad sam doveo u pitanje tu farsu, odjednom napadi na mene da sam ruski špijun - ističe Pernar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cccc

pre 7 godina

To junačino, hoće da te prestraše ali nemoj da im popustiš jer nemaju oni hrabrosti da ti bilo šta naprave. Oni su jadni a ti si heroj što si rekao ono što misliš i što ustvari jeste.

DJovan

pre 7 godina

Shvatas, gospodine I druze PERNAR, da onaj koga stiti Amerika moze biti zlocinac ravan Americkom predsedniku bilo kojem, on je zasticen. Vidis sta rade kod nas u Srbiji, prete nam , a samo za to sto je Premijer rekao da je dosta njihove ucene 13 godina zbog koje nisu hapseni njihovi spijuni, pa onda mozes samo misliti sta tebi mogu da urade HDZ - USTASE, zasticene Amerikom. Ko je na tvojoj strain, osim ISTINE, a protiv koje je Amerika. Rusi te mogu zastititi samo ako pobegnes kod njih, inace si sada kao PUZ, kad izadje iz kucice. Posteni I casni ljudi mogu samo da te cene, postuju I vole, ali u USTASKOJ POLITICI takvih nema. Neka te cuva SVEMOGUCI BOG, Zasluzio si to.

nada

pre 7 godina

E hrvati kako istina boli !!!!!!!!!!!!! Perner je samo izneo istinu koju necete da priznate i koja ce vas ugusiti. Ako se mladom coveku nesto desi znace se ko stoji iza toga

citalac

pre 7 godina

Svaka cast konacno da neko pametan objasni ko vuce glavne poteze u svetu.Slobodni zidari ili Masoni imaju mnogo para i veliku moc tako da su glavni krivci za ratove interesna svera su im prirodni energenti od cega stvaraju monetarnu imperiju.Njima nije u interesu mir jer iz svakog rata izlaze bogatiji.I sve to rade pritajeno malo se zna o broju clanova i o identitetu.\n

duška

pre 7 godina

Nisi ti, dečko, jedini kome je sve jasno. Ima nas na sve strane, ali je konstelacija snaga takva da je trenutno teško bilo šta promeniti...Ipak, vredi se boriti pa makar i pričom u vetar! Valjda i taj vetar jednom promeni pravac pa glas stigne do onih koji drže tampone u ušima!

lala

pre 7 godina

HAha,svi,koji ne misle kao ONI su ruski spijuni,zamisli

petar

pre 7 godina

preslikano stanje i u srbiji. razlika je samo sto mi nemamo ni jednog ovakvog coveka i sto bar vase novine pisu o tome. za sad...

Orthodox

pre 7 godina

Bravo gosn Pernar. Ne daj se! Bog ti dao zdravlja i pameti da izdrzis. Nadam se da ce i Srbija dobiti svog Pernara, makar jednog.

filip

pre 7 godina

Kasno Marko na Kosovo dodje.Da smo se drzali Marsalovih reci sa kojima se svi tkz. demokrate i borci za svoj tkz. narod bore od 80 i neke SVE bi bio drugaciji.Mi smo uz Pomoc nasih Vodja slomili kicmu drzavi i zamisli ANTA MARKOVICA i danas nesto pametujemo.Kasno i cemu sve to kada smo i sami svesni izlazak iz svetla demikracije Omladinu vodi samo preko granice.Idi Mladosti tamo je spas a u svakom slucaju ovi ce da vladaju nama vecno jrt i posle njih njihova deca i bliznji dolaze na vrhove tkz. banana drzava.

Jozo

pre 7 godina

Ma ovaj Pernar je genijalac! da nista vise ne uradi...hvala mu sto je Pusicki smjestio!!! Svaka mu pije vode!

Mikac

pre 7 godina

E to je demokratij na EU i USA način. Kada radite što vam mi kažemo to je ok a ako ne radite što vam kažemo e to je onda za odstrel.

nati

pre 7 godina

Svi kao da su drogirani,drze se svojih interesa a opste dobro za njih i ne postoji.Ponasaju se kao Teletabisi i jos se ponose time.Jel to monstrumi na sve ljude uticu premo nekih elektro talasa ili sta vec,ali niko se vise ne ponasa kao normalan covek sa zdravom logikom.\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Има и четврта опција... - Политички Азил...! * "Ватај маглу", док не падне ... - црна "ноћ"...

Anarhista

pre 7 godina

Ima i peta opcija: terorizam. Srce im se koci na pomen te reci. Terorizam se razbija terorizmom. Ne treba diploma da se ovo razume.

aleksandra

pre 7 godina

svaka ti čast, gde ste srbi da nešto naučite od hrvata

DS

pre 7 godina

Gleedao sam vise Pernarovih istupa na You Tube i mogu reci da HDZ-ovcima nije ni malo lako slusati gorku istinu o sebi i drzavi.. Pernar ne govori samo o promasajima koje Rvacka dozivljava od kada je clanica Eu i NATO nego prica i o njihovim lopovlucima,nemoralu,o pljackaskoj privatizaciji,Sanaderovim kriminalnim rabotama .i uopste o hipokriziji koja vlada rvackim drustvom od "neovisnosti". Posto je decko potpuno u pravu i posto HDZ-ovci nemaju adekvatan odgovor na Pernarove kritike onda pocinju da ga mrze i prijete mu. Pernar je bio i u zatvoru zato sto je,sa svojim drugovima iz "Zivog zida",branio porodice od delozacije ili plijenidbe imovine sirotinji koja ne moze vracati kredite.Pernar upozorava Rvacku na sve vecu bijedu u narodu,prevrtanje po kontejnerima i sve vece redove u "puckoj",narodnoj,kuhinji. Pernar je sada jedan pijevac koji je propjevao prije svih ostalih i tako budi narod dok jos nije vrijeme i zato je u opasnosti da zavrsi "u loncu".

HRVAT

pre 7 godina

pernar prica gluposti...a ko nije prevaren na ovom Balkanu ???..ovaj prica gluposti.....zar mislite da u Srbiji nema prevarenih i dan danas ispiranje mozga..lazi i obmana....??

stojko

pre 7 godina

Poruka Pernaru: Momak, ako budes u ozbiljnoj opasnosti dodji u Srbiju. Castan si i hrabar, rekao si istinu zlotvorima sa Zapada i stekao si puno prijatelja u Srbiji a verujem i u mnogim drugim zemljama. Svi mi znamo da je to tako kako govoris ali nase komentare u Srbiji blokiraju jer neki mocnici i njihove sluge ne vole istinu. Tvoja rec je nekako dospela u medije i pomogao si svima nama ne samo svojim zemljacima istomisljenicima. Udario si azdaju u glavu, unistio si ih.Moje veliko, b r a v o !

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija