• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.10.2016

09:11

SNP: Ugrožavanje bezbednosti premijera je ugrožavanje države i građana!

Politika

SNP: Ugrožavanje bezbednosti premijera je ugrožavanje države i građana!

Podeli vest

Srpska narodna partija Nenada Popovića zahteva da Ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležne bezbednosne službe hitno rasvetle sve okolnosti koje su dovele do ugrožavanja bezbednosti premijera Republike Srbije, jer ugrožavanje bezbednosti premijera jedne države predstavlja ugrožavanje bezbednosti te države i svakog njenog građanina

SNP navodi da zaštita bezbednosti premijera Republike Srbije, kao i drugih visokih državnih funkcionera, mora da bude najviši prioritet za sve bezbednosne organe jer se na taj način štiti država, demokratsko-pravni poredak i bezbednost svakog građanina naše zemlje.

SNP izražava nadu da će nadležni državni organi u što kraćem roku razotkriti inspiratore i počinioce teškog krivičnog dela ugrožavanja bezbednosti predsednika Vlade Republike Srbije, čime će biti poslata poruka da pravna država funkcioniše efikasno i u punom kapacitetu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 7 godina

Hteli to da priznamo ili ne, naj vaznija osobina stabilne drzave je sigurnost kako gradjana tako isto i samog vrha drzave, davno su prosla vremena gde je svako mogao da radi sta hoce i zbog toga se slazem da nasa zemljam mora da zauzme jaci stav kako bi bezbenost svih nas bio na prvom mestu..

Rajko

pre 7 godina

Pa realno, ako "glavonje" jedne zemlje nisu dovoljno zasticene, sta bi onda mi ostali mogli da ocekujemo?!

Boka

pre 7 godina

Koliko god da nisam pristalica Vucica i SNS-a, smatram da je normalno da jedna zemlja vodi racuna o svojim zvanicnicima. Kakva se slika salje ako svako moze da udari na zvanicnika na taj nacin?! Po meni, to je banana drzava.

Ilija Ristic

pre 7 godina

Bezbednost svih nas je na prvom mestu, cemu svaka drzava treba da tezi..

Smrda

pre 7 godina

Ne znam šta se čeka s tim DNK, pa nismo u 19. veku. .

Dragana Milenković

pre 7 godina

Koliko je država ozbiljna testira se upravo u ovakvim situacijama.

Meda

pre 7 godina

Hoćemo li konačno dobiti odgovor ko je jači - država ili mafija?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija