• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.11.2016

10:08

POPOVIĆ: Putin je još jednom potvrdio ispravnost politike SNP!

Politika

POPOVIĆ: Putin je još jednom potvrdio ispravnost politike SNP!

Podeli vest

Oštra reakcija predsednika Rusije Vladimira Putina, kojom je osudio odluku Višeg suda u Austriji da poništi presudu migrantu za silovanje srpskog dečaka, predstavlja snažnu potvrdu ispravnosti politike SNP prema pitanjima migrantske krize i evropskih integracija, izjavio je predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović

Popović ističe da odluka Višeg suda u Austriji da poništi presudu migrantu koji je silovao dečaka srpskog porekla u Beču, opravdava nasilje, razvrat i pedofiliju i afirmiše ih kao nove zajedničke vrednosti Evropske unije.

- Da li Srbija zaista treba da ide u takvu Evropsku uniju gde bez kazne prolaze oni koji siluju decu?

Migrantska politika Evropske unije vodi se na štetu evropskih naroda, jer se migrantima dozvoljava da budu iznad zakona. Migranti prelaze granice bez osnovnih identifikacionih dokumenata, ne podležu bezbednosnim proverama, vrše najteže oblike nasilja, kao što je slučaj silovanja dečaka u Austriji, znajući da će za svoja krivična dela biti abolirani. To je politika koja urušava temeljne vrednosti evropske civilizacije i preti da čitav evropski kontinent uvede u trajno stanje panike i straha - poručio je Popović.

Prema rečima lider SNP, mi ne smemo da dozvolimo da predsednik Rusije Vladimir Putin bude jedini koji je podigao glas protiv nepravde nanete silovanom srpskom dečaku i njegovoj porodici, a koja ukazuje na gaženje elementarnih načela ljudskih prava i demokratije u Evropskoj uniji.

- Zato pozivam Vladu Republike Srbije da zaštiti integritet silovanog srpskog dečaka i da hitno od austrijskih državnih institucija zatraži zvanično objašnjenje na osnovu čega je Viši sud u Austriji doneo odluku da poništi presudu za silovanje koje je izvršio agresivni i obesni migrant iz Iraka - zaključio je Popović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 7 godina

samo zato sto ne razume nemacki oslobodjen pa onda svako ko ne govori nemacki moze da siluje i nikom nista ne treba ni sud.\n

andrej

pre 7 godina

srbija je rusija, rusija je srbija! to braćo!

Petar

pre 7 godina

Popovic je bio u pravi od pocket ja za migrante! Trebalo je dici ogradu odmah!

Vladimir

pre 7 godina

To je ta politika evropske unije. Ako im je neko nebitan, pustice ga da crkne.

Stevan

pre 7 godina

Samo slep ne vidi da je evropska unija-unija cistog interesa. Nema vrednosti, nema jednakosti za sve. Samo interes.

Srecko

pre 7 godina

Pa Rusija je uvek bila uz Srbiju. Ovi zapadnjaci uve protiv

Milosz

pre 7 godina

Po ko zna koji put treba se zapitamo da li cemo po svaku cenu ici u evropsku uniju koja ima ovakve vrednosti. Putin je jedini smeo da uputi kritiku, svi ostali stoje pognutim glavama pred eu.

Ivana

pre 7 godina

Migrante na je namestila Amerika i nama i celoj Evropi,i samim tim uzburklala celu situaciju u Evropi, a mi kao ovce hrlimo ka Eu.

Vesna

pre 7 godina

Popovic je imao uvek ispravan stav za migrante, i to se sad pokazalo !

Dušan Zarić

pre 7 godina

Putine, Srbine! Popoviću, baćuška, svaka ti je ka u Vladimira!

Jovan Ilić

pre 7 godina

Rusi su uvek bili na našoj stranio i uvek su podržavali one koji vode poltitiku za svoj narod a ne za svoje lične interese.

Uros Pavlovic

pre 7 godina

Mi nemamo vecih prijatelje od Rusa koji su nas uvek podrzali i zbog toga treba da tezimo otvaranju kancerarije za saradnju kako bi se napravila pravilna ravnoteza izmedju istoka i zapada..

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija