• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

07.11.2016

12:53

(FOTO) NIJE BILO PRESECANJA VRPCE! Deca u narodnim nošnjama otvorila auto put Ljig- Preljina!

Politika

(FOTO) NIJE BILO PRESECANJA VRPCE! Deca u narodnim nošnjama otvorila auto put Ljig- Preljina!

Podeli vest

Auto put Ljig - Preljina nije danas otvoren uobičajenim presecanjem vrpce, već je grupa dece u narodnim nošnjama "protrčala" i "odnela" vrpcu svojim telima

Premijer Aleksandar Vučić i ostale zvanice prisutne na svečanosti otvaranja te deonice Koridora 11 aplauzom su pozdravili taj čin, a zatim se Vučić slikao sa mališanima.

informer.rs
informer.rs
informer.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deda Zvonce

pre 7 godina

То и јесте за њих. Оригинално и спектакуларно. Браво Србијо! Можда ће се злонамерни лажови постидети, не због себе, него због потомака!?! Србија можда уме да заборави (на кратко) своје добротворе, али злотворе - никад! Није добро да им потомци остану обележени.

lela

pre 7 godina

Vučić je za Srbiju i građane Srbije jedina nada za bolje sutra. Neka ga čuva dragi Bog.

zemunac

pre 7 godina

Zuti šljam je isplivao istina. Ali što lekari štrajkuju ispred vlade 4.11. nema u nijednim vestima. Gde ste vi informerci sa najnovijim vestima i vašim informacijama iz pouzdanih izvora. Zdravstvo propada a vazno da se otvara auto put za prevoz bolesnih i preminulih do užica ili čačka

SlobodaNarodu

pre 7 godina

Ja mislim da se ti jedes od muke, ali Srbija se gradi i ti tu ne mozes nista. Vlada radi i gradi, a zvidnici naka kukaju i piskaraju zlurade komentare. Nego da nisu trebali na zutim patkicama da protrce i pokidaju vrpcu, kako ste jadni.

Zivko

pre 7 godina

Bravo Vucicu-Genije 21-og veka jer sada si zagrlio spske decake u narodnoj nosnji a to je srpska buducnost i najvece srpsko bogatstvo ,samo tako nastavi i otvaraj autoputeve i mala i srednja preduzeca uz istovremeno ulaganje investicija u njihova otvaranja i zaposljavanja kao i preradjivacka privatna-zadruzna poljoprivredna dobra jer je Poljoprivreda velika buducnost Srbije kao i stalna saradnja sa Kinom jer su nam Kinezi iskreni prijatelji a to su do sada dokazali i dokazivace u buducnosti.

Ljubo

pre 7 godina

Sve cestitke ,...i neka je na korist i srecu nasem narodu ,i ko god bude od gostiju koristio te puteve ....koliko je vazno izgraditi ,jos vaznije odrzavati ,cuvati ,ne otudjivati ,razvaljivati ,...SRBIJA....

deda Raša

pre 7 godina

Prodjose i naj visi sleperi sram vas bilo. Sta ste sve pisali i za koga ne znam, za dobrom konju se prasila dize a vi mozete da pusite prasinu. Istina je spora ali je dostizna, interesantno, ovog puta je bila i brza. Okenite se da sluzite Srbiji ili se oglasite javno protiv nje, zli ljudi i sove love u mraku. Ziveo ti nama Vucko, dokazujes, da se i u Srbiji moze ziveti bez lopovluka i kradje.

Slavica

pre 7 godina

Juce sam i ja ushiceno gledala otvaranje novog auto-puta . a danas mi stize racun od 2.500,00 din za nekakvo odvodnjavanje. Tako da sam povezala dva i dva Sve ce ovo narod platiti i to sirotinja i to duplo!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija