• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

08.11.2016

11:40

HRVATI PREVARILI PAPU: Stepinac nije trovan, mučen i ubijen u zatvoru - UMRO JE OD RAKA KRVI!

Politika

HRVATI PREVARILI PAPU: Stepinac nije trovan, mučen i ubijen u zatvoru - UMRO JE OD RAKA KRVI!

Podeli vest

Kaptol katoličke crkve u Hrvatskoj obmanuo je papu Franju, jer Alojzije Stepinac nije ubijen, već je umro od raka krvi, piše zagrebački nedeljnik "Nacional", a prenosi portal Index.hr

Nacional piše kako je reč o svetskoj ekskluzivi, tvrdeći da poseduje Stepinčevu istoriju bolesti, tajne izveštaje Vatikanu i lekarsku ekspertizu koje demaskiraju najveću obmanu katoličke crkve u Hrvatskoj.

Ovaj nedeljnik ističe da je Stepinac umro od raka krvi, pozivajući se na ekskluzivni dokument koji dovodi u pitanje zahtev za njegovu kanonizaciju.

Alojzije Stepinac u zatvoru u Lepoglavi nije trovan, nije zračen smrtonosnim zracima i, osim što je lišen slobode, nije zlostavljan nikakvim tajnim sredstvom komunističkog režima, navodi Nacional, ističući kako Juraj Batelja i drugi katolički propagandisti koji tvrde da je "Stepinac ubijen" teško obmanjuju hrvatske katolike, ali i ceo svet.

Nacional navodi kako njihovo otkriće direktno utiče na rad Vatikanske komisije za dijalog katolika i pravoslavaca u vezi sa eventualnom kanonizacijom Stepinca i ističe da su tvrdnje o Stepinčevom trovanju i zračenju proizvoljne, jer za njih ne postoje nikakvi dokazi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gori u paklu

pre 7 godina

A sta reci, nakaradna nacija...Njihova specijalnost je laz i obmana, takvi su kroc celu svoju 'povijest'. Najbitnije da je krvnih Stepinac na zalsuzenom mestu kod svog rogatog gospodara kome je ceo svoj zivot sluzio kao i vecina njegove bratije..A to da'l je otrovali ili je umro prirodnom smrcu, manje vise nebitno.

mara

pre 7 godina

Nisu oni prevarili ili obmanili ni Papu ni bilo koga ONI mogu prevariti samo sebe, a sta to nas pa brine Istina je spora ali dostizna.

DS

pre 7 godina

Nema dana ni prilike a da Rvati ne potvrde konstataciju Jovana Ducica:" Hrvati su najhrabriji narod na svijetu,ali ne zato sto se nicega ne boje nego zato sto se nicega ne stide". To vazi za sve slove rvackog narosa pa za i one u mantijama koji profesionalno mole Boga..

gagula

pre 7 godina

Hrvati su pobedili u zadnjem ratu a vi pevajte borbene i citirajte Ducica dan i noc.Trebinjac Bozidar Vucurovic nije uspeo da napravi lepsi i stariji Dubrovnik.Ducic se vratio u Trebinje i mnogo je ljut na g. Vucurovica.

DS

pre 7 godina

Hajde mi,molim te,objasni kako su i gdje Rvati pobijedili Srbe? Istjerali su 250 000 Srba iz onih vukojebina,Obrovca,Bebkovca,Knina a dobili i tu naselili 250 000 svojih Rvata iz ravne Posavine,hocu reci Republike SRPSKE.A, "Oluju" ste proveli uz pomoc NATO-a.Ministar odbrane rvacke Gojko Susak je rekao americkom podsekretaru Dzodzu Vunou i njegovim kolegama,novembra 1994:"Gospodo,istjerajte nam Srbe iz Hrvatske,mi nemamo pitanja oko vasih uslova" i tako su americki oficiri 2u penziji" upravljali "Olujom". U BiH ste izgubili sve osim Zapadne Hercegovine pa ni Mostar nistemogli osvojiti i pored rvacke vojske koja je tu bila prisutna,dakle,Mostar je podijeljen grad. Od 750 000 Rvata u BiH prije rata sada vas ima jedva 400 000 sa tendencijom daljeg napustanja BiH. A,Srbi iz Rvacke su iz onih vukojebina otisli dijelom u Banjaluku,Beograd,a najvise u SAD i Canadu i danas im dolaze Rvati iz Rvacke,nekadasnje komsije, i mole ih da im pomognu naci posao. Ovo je ziva istina,Srbi pomazu Rvatima koji bjeze iz Rvacke,znas ti to dobro. I Slovenci slave pobjedu nad JNA isto kao i balije i ustase,a svi se zale da ih je srpska vojska pregazila i osvojila pola teritorije BiH. Srbi su iz ovog rata izisli sa jos jednom srpskom drzavom,a vi jedva visite u BiH i to pod balijskom kontrolom,a Rvacku svakodnevno.napustate.

hoho

pre 7 godina

Pobedili ste vi u svojim bolesnim glavama. Kad citam vase komentare imam utisak da ste usli u Beograd a ne da niste videli srpsku granicu i da vam je trebalo skoro 5 god. da udjete u jedan omanji grad Knin koji vam bio tu pred nosom ceo rat. Pitanje je da' l bi usli i u Knin da Slobo nije proda Krajisnike u dogovoru sa Tudjmanom..To znate i vi, zato ste sve vase dotadasnje neuspehe na frontu iskalili nad onim starcima, invalidima i nepokretnim osobama koji nisu mogli da se sklone i na kraju ste sve to proglasili za najvecu pobedu u povijesti Hrvata, jadne li pobede i jos jadnije povijesti xD To samo govori koliko su Hrvati iskompleksirana nacija, pobiti i proterati one mucenike na traktorima i sve to proglasiti za pobedu mogu samo ludi Hrvati koji jedino zlocine i mogu da slave, posto nista drugi i nemate. Dali bi vi dupeta da ste jednom u 'povijesti' usli u Beograd kao sto smo Srbi vama u zagreb 2 puta...Mene bi iskreno bilo sramota da su moji pretci pobili i proterali sve Hrvate, muslimane, Madjare, Austrijance, Nemce, Bugare, Slovence i Albance iz Srbije i Jugoslavije kao sto su tvoji proterali ono malo nedoklanih Srba iz Hrvatske koje koljete zadnjih 100 god. Ali eto ima nas razni, vi slavite nesto cega bi se svako normalan postideo i to je samo jedna od mrlja na vasem i ovako ne bas cistom hrvatskom obrazu. Zato vama u Hrvatskoj i 20 god. od rata ispiraju mozak propagandom pred kojom bi se i Kim Dzong IL postideo, pumpaju vam moral nekakvim megaspektakularnim pobedama u kojima ste unistili Srbiju, Srbe, Velikosrba, Cetnike, Partizane, Marsovace i koga sve ne. Zato je ovaj DS-ov komentar o Ducicu na mestu. Kavki ste bili u Ducicevo vreme, takvi ste i danas...Samo sto danas umesto Nemaca imate Amerikanca za gospodare..Ali ste i dana, kao i juce, bili i ostali otpad ljudskog roda..

nati

pre 7 godina

Narod koji ima zlocinacku istoriju, pokusava da svoje zlocince pretvori u heroje, na sramotu cele civilizacije i njenih vrednosti.Zlocini se nikad ne mogu pretvoriti u bilo sta drugo osim zlocina.Samo suludim degenericima i poremecenim mozgovima moze nesto tako pasti na pamet.\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija