• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.11.2016

12:14

OTIŠAO ĆAMIL! Duraković konačno napustio kabinet načelnika Srebrenice i prepustio vlast!

Politika

OTIŠAO ĆAMIL! Duraković konačno napustio kabinet načelnika Srebrenice i prepustio vlast!

Podeli vest

Bivši načelnik Opštine Srebrenica Ćamil Duraković napustio je danas svoj kabinet u toj lokalnoj upravi, a u oproštajnom pismu, uz zahvalnost građanima, koji su glasali za njega, poručio je da je spreman da pruži maksimalnu podršku da se sačuva mir i da se da šansa Bošnjacima i Srbima za nastavak života u Srebrenici

- Učiniću sve da okupljamo investitore, pronalazimo prijatelje u svetu, te da širimo istinu o genocidu i zločinima nad Bošnjacima Srebrenice, ali i da im pričamo priču o našem povratku i opstanku na ovim prostorima - napisao je Duraković.

Duraković, koji ne priznaje ubedljivi poraz od zajedničkog kandidata srpskih partija Mladena Grujičića, na lokalnim izborima u Srebrenici, i dalje tvrdi da su oni pokradeni.

Sada, poručio je, čekamo i Ustavni sud da se izjasni na naše apelaciju, prenela je Fena.

Duraković kaže da za loš izborni rezultat ne krivi Srebrenčane, već "neke druge", ali pre svega "nas koji smo nastojali da uradimo sve, koji smo predvodili ovu borbu, koji smo u nju krenuli tiho se plašeći da će jednog dana ovakav ishod izbora doći, što nismo uradili još, jer smo jedini mi oni koji nisu odustali od naše Srebrenice".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drago

pre 7 godina

Ima čovjek pravo na svoje mišljenje, a što to nikome ništa ne znači to je njegov problem. Vrijeme je da ode i da se ne vraća. Neka ode kod Izetbegovića tamo je potrebniji.

Naki

pre 7 godina

Jel ti nije ostalo dupe zalepljeno za fotelju tipicno politicarsko ponasanje ako moze jos jednoi deset godina da lopovise pa tek onda na jedvite jade da ode a mozda i u corku

tika

pre 7 godina

Samo ti čekaj Ustavni sud ko ti brani . Bar ćemo se još jednom smejati kako ne možeš da podneseš poraz i kao da si se rodio s foteljom. Ha.Ha. Baš si smešan.

nada

pre 7 godina

Camile otisao si sa porukom kako samo ti znas napisati, kao sto si pohvale upucivao Vucicu, a onda mu pripremio docek u Srebrenici koji je licio na horror film, pa opet ga hvalio I milovao toplim rjecima primajuci novac. I gle cuda ti zabrani njegov dolazak u Srebrenicu posto lovu spisko kako si hteo. Umilan si ti Camile al ne vredi ja tebi ne verujem ni tvom Bakiru, hiljadu vjera ste u stanju promjeniti da bi svoj cilj ostvarili. Gotovoje idi u Ameriku glasaj za Klintonovu I sluzi joj odano kako ti samo znas

BIO JEDNOM JEDAN CAMIL

pre 7 godina

LJudi sve ce propasti,Bakirov Camil vise nije gradonacelnik Srebrenice.Ovo je katastrofa.

Mihajlo

pre 7 godina

Licemeran političar isto kao i njegove kolege iz Sarajeva. Pričaju o miru a prave rat. Pričaju o tz. genocidu ali samo nad muslimanima, a šta je sa genocidom nad Srbima. Srbi nisu došli iz Turske kao oni, Srbi se već 600 godina brane od napasti sa istoka. Bošnjaci su autoktonost stekli na silu a ne zato što su tu živeli, zato nema reči o nekom saživotu.

istina pobedjuje

pre 7 godina

Tako je upravu si,treba siriti istinu o genocidu i zlocinima nad Srbima Srebrenice,i o krvniku naseru oricu

GAGI PARTIZAN

pre 7 godina

Camile nesreco stap u ruke i majka planina pa za ovcama.

asid

pre 7 godina

Bosanci su poznati po tome što brzo kapiraju, setimo se ne tako davno ni Tadiću nije trebalo vise od nekoliko meseci da shvati da je izgubio izbore!

Rade

pre 7 godina

Camile i da pricas o teroru muslimanskih snaga u Srebrenico i okolo Srebrenico na celu sa Naserom Oricem

sinisa

pre 7 godina

Ja stvarno neznam sta je on umisljao da stvarno nije izgubio da su se glasaci salili.Bravo ipak je shvatio da je izgubio ......

DS

pre 7 godina

Camil je pokazao sav svoj raskosni nekarakter,cinizam i pokvarenost i potvrdio Njegosevu konstataciju da "niko tako krupno,ko Turcin,ne laze. Za svojih nacelnickih mandata nista nije ucinio za gradic i narod,osim sto se bavio supljom politikom sa Naserom Oricem,Bakirom i Munirom Subasic i gledao kako ce ostvariti licne interese.I zato ga je njegov narod,muslimanski,kaznio na izborima tako sto nije izisao na izbore,ni u Srebrenici,ni u dujaspori. Dakle,sada Srebrenica ima sansu da krene naprijed sa jednim pametnim i normalnim nacelnikom Mladenom Grujicicem,jer je bila sramota da taj gradic nema pekaru i mesaru i sta dalje pricati?

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

За крст часни и слободу златну.

Car

pre 7 godina

Putuj igumane dosadio si i bigu i narodu sa tom prasecom glavushom

acogz

pre 7 godina

Dvostruki gubitnik, izgubio on svoje izbore i a njegova mentorka svoje. Primite saučešće gosp. Durakoviću. Dvostruko!!!

badza

pre 7 godina

A jel ostavio neki evric u kasi,od onih 5.000.000 sto smo ih mi iz Srbije poslali Srebrenici.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija