• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.11.2016

12:25

BAKIR IZETBEGOVIĆ PRETI DODIKU: Ili se promeni, ili ću te ja promeniti!

Politika

BAKIR IZETBEGOVIĆ PRETI DODIKU: Ili se promeni, ili ću te ja promeniti!

Podeli vest

Predsedavajući Predsedništva BiH i predsednik SDA Bakir Izetbegović zapretio je danas predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku da promeni svoje ponašanje, kako ne bi bio promenjen

Govoreći o najnovijem izveštaju Evropske komisije o napretku BiH na putu integracija u EU i NATO i Izveštaj visokog predstavnika Valentina Incka u Savetu bezbednosti UN, u kome, takođe, stoji da Republika Srpska sa Dodikom na čeluu velikoj meri usporava napredak BiH, Izetbegović kaže:

- Kada vidimo sve izveštaje u BiH jasno je ko koči napredak zemlje. Miloradu Dodiku je bolje da promeni svoje ponašanje, kako on ne bi bio promenjen -  zapretio je Izetbegović, preneo je portal Klix.ba.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 7 godina

Bakir muslimanski fundamentalista nije dobar izbor za Bosnjake kao i njegov otac sto nije bio. Nadam se da ce ga Tramp nauciti pameti.

Milan

pre 7 godina

preti samo preti..kad sledeci put krenemo nema nazad vec samo napred\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

После победе Трампа... - Можеш да "пасеш траву"... и Ти, и твоји - "трабанти" око тебе...!!

Srbo

pre 7 godina

Jarane ti si gotov,i prije te milo nije fermao dva posto a tek sada kada ga podržava Putin i Tramp hahahaha....

Rade

pre 7 godina

Kakva mrznja prema Srbima i Dodiku pod hitno referendum i razlaz!

mica

pre 7 godina

Gnjido zuta! Njega je narod njegov izabrao i samo on ga moze zameniti a ne kojekakvi smradovi kao sto si ti. Sikter.

nati

pre 7 godina

Kako Izetbegovic moze da misli da Dodik nesto moze ili da ubrzava  ili da usporava,kad i sam zna da sve konce u rukama drze trecerazredni oligarsi i birokrate koji nas bukvalno zajebavaju, izivljavaju se sa malim,siromasnim zemljama i gledaju da izvuku i ono malo sto taj narod ima,ne birajuci sredstva .Ne treba biti puno inteligentan da se to shvati.Onda nam poture MMF pa do kraja zivota svi stanovnici budu ekonomski zavisni i porobljeni od strane te monopolske zelenaske organizaciije.Z a svo to vreme traze nacin da se mi medjusobno zavadimo a oni glume neke nakazne mirotvorce.Smesno je sto posle toliko godina nasedamo na taj debilizam, ocigledno smo mi jos veci debili od njih.\n

Milorad

pre 7 godina

Ovaj se definitivno ponasa kao gazda u BiH. E pa neces majci!

bubsvaba

pre 7 godina

koga bre ti da promeniš kad si i sad na izborima knjižio minus i ti ćeš nekog da promeniš umesto što laješ stavi nešto u usta da ne zevaš jer dodik nije stomatolog .

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

За крст часни и слободу златну.

ljubisa

pre 7 godina

hahahahah...kad se nisam slogirao sad od smijeha necu nikad...pa dal'je ovaj parazit svijestan da se neće ni u mišijoj rupi sakriti?...Izgleda još spava u 97-oj..

DS

pre 7 godina

Hajde balija ne pustaj zelene golubove, Ha,ha,.ha,ah,ah.

deda Raša

pre 7 godina

Ma nece se Dodik pomerati, bolje ti njega malo povuci.

bogster

pre 7 godina

Jadna bi ti bila majka Bakire, da te sretne negde naš Dodo!!

marko

pre 7 godina

Kakav bi bio izvestaj da ga je na primer napisao Lavrov ili neko slicniji, ko je pristrasan Dodigu? Slusaj Bakire... Jesi li cuo? A nisi! E dobro, cuces.

Marko

pre 7 godina

Šta očekivati drugo od Alijinog sina.Alija nije uaspeo 1992.da potčini Srbe,pa to Bakir pokušava sad

DS

pre 7 godina

Bakir sve vise gubi podrsku na Zapadu pa bjesni i lupa k'o supalj auspuh.Narodima SAD i EU je vec preko glave islamista,terorista i ubica nevinog naroda i polako se distancira od te gamadi. Pored Bakira i muslimana i Siptari i Rvati su takodje zabrinuti poslije debakla njihove ljubimive Hilari i dolaska Trampa koji obecava sasvim drugu politiku.koja sigurno ne moze biti gora od one dosadasnje koju su vodili Klintonovi i Obama. Neka Bakir samo laje,to je dobar znak,nije dobro kad na hvale i tapsu po ramenima..

biber

pre 7 godina

Pa ti si toliko mocan da mozes Dodika da promenis.. Ne kosta nista da se masta.. Zato samo ti mastaj

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija