• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.11.2016

21:55

INFORMEROVA ISTRAGA STRANIH PLAĆENIKA! Zapad Kandićki dao 2.126.752 evra, najveću mrziteljku Srba plaćaju Rokfeler i Soroš!

Politika

INFORMEROVA ISTRAGA STRANIH PLAĆENIKA! Zapad Kandićki dao 2.126.752 evra, najveću mrziteljku Srba plaćaju Rokfeler i Soroš!

Podeli vest

Šeficu Fonda za humanitarno pravo Natašu Kandić, najveću mrziteljku Srba i Srbije, finansiraju i braća Rokfeler i Džordž Soroš i Evropska komisija...

Šefica Fonda za humanitarno pravo (FHP) Nataša Kandić, osvedočena mrziteljka Srba i Srbije koja u svakoj bogovetnoj prilici našu državu optužuje za navodne ratne zločine na Kosovu, u Hrvatskoj i BiH, od januara 2014. do oktobra 2016. godine od EU i SAD dobila je fantastičnih 2.126.752 evra na ime donacija, otkriva Informer!

Veliki broj NVO novac dobija od Zapada za delovanje protiv Srbije. Slučaj Nataše Kandić je možda najslikovitiji primer
Miroslav Parović, lider Treće Srbije

Finansijska dokumentacija i precizni podaci, do kojih je došla naša redakcija, pokazuje da ovu šiptarsku zaštitnicu najviše finansiraju zloglasni američki tajkuni Rokfeler i Soroš, ali i Evropska komisija!

Strana agentura

Milionske donacije FHP dali su i Ministarstvo spoljnih poslova Švajcarske, američka fondacija NED, NVO "Sivil rajt difenders" iz Švedske, a posebno je interesantan podatak da su desetine hiljada evra Kandićevoj uplatili Centar za suočavanje s prošlošću iz Hrvatske i ispostava FHP na Kosovu!

 

 

Dokumenti koje posedujemo dokazuju da je Kandićeva za samo nešto više od dve i po godine od zapadnih institucija i fondacija zaradila 359.960 funti, 845.230 evra i čak 955.311 dolara. Za to vreme, jedini posao FHP bio je da optužuje Srbiju za navodne ratne zločine na Kosovu, u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini!?!

Nataša Kandić juče nije želela da komentariše ove podatke, dok nikakav komentar nismo dobili ni od Sandre Orlović, aktuelne direktorke FHP.

print

Na drugoj strani, lider Treće Srbije Miroslav Parović kaže da finansiranje brojnih prozapadno orijentisanih portala i nevladinih organizacija mora konačno da bude do kraja istraženo i potpuno transparentno.

 

 

- Više je nego očigledno da veliki broj NVO dobija novac od Zapada za delovanje protiv Srbije. Slučaj Kandićeve i FHP možda je najslikovitiji primer. Nadam se da će sad, kad je i u SAD pobedio Tramp koji je protiv takvog delovanja NVO po svetu, konačno pasti ta agentura uspostavljena devedesetih godina prošlog veka... - poručuje Parović, dodajući da ćemo uskoro imati priliku da konačno vidimo šta su sve te NVO i neki mediji radili protiv Srbije.

 

 

- Ako se otkrije da su naneli štetu državi, trebalo bi da za to odgovaraju pred sudovima. Taj dan će biti znak da je Srbija izašla iz krize i krenula pravim putem - naglašava Parović.

Ucene i pretnje

Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za KiM, ističe da je poznato da su neke nevladine organizacije privilegovane u slučajevima finansiranja sa Zapada i da je FHP svakako među njima.

print

- FHP često postupa jednostrano. To pokazuje niz primera kad je Nataša Kandić pribavljala lažne svedoke u slučajevima koji su vođeni protiv Srba osumnjičenih za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije i na Kosovu. Postoje primeri i da su neki čak i osuđeni upravo na osnovu tih lažnih svedočenja. Ne treba zaboraviti ni to da je Kandićeva ucenjivala, pretila i nudila nagodbe u zamenu za lažna svedočenja - zaključuje Drecun.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 7 godina

Pa nemojte da cekate da vam tramp resava probleme, resite to sami i odmah. Olaksajte trampu. Kopirajte zakone amera i rusa o agentima stranog uticaja i sve sto ide sa njima. Ako te placaju iz inostranstva onda ti nisi nevladina organizacija vec agent stranog uticaja. Vrlo jednostavno.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

У Србији сранци јавно плаћају домаће плаћенике и стране издајнике, несрпске Србе и антисрпске несрбе, да спроводе побуну, пуч, преврат, непријатељску пропаганду, диверзије, саботаже, сецесију, сепаратизам, тероризам и да због тога не буду кривичноправно или прекршајно одговорни (и сранци и страни издајници и домаћи плаћеници), већ се поносе што су државни непријатељи.

NOLAN SMIT

pre 7 godina

ZAŠTO DRŽAVA NE UHAPSI OVO SMEĆE ? n

jovan bl

pre 7 godina

Zasto ovim srbomrscima dajete medijski prostor. Mediji u Srbiji se utrkuju ko ce ih prije dovesti u svoje emisije pa cak i javni servis. Na taj nacin podrzavate njihov rad na rusenju Srbije.

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Nadam se da će jednoga dana, morati da polože račune za svoj "Dirty work". Nadam se da u ovom narodu postoje ljudi koji neće zaboraviti sve njihove "podvige". Nekada se sa ovakvima postupalo na jednostavan način. Hvala Bogu da smo danas civilizovani i da se u ovoj državi poštuje zakon.

goca

pre 7 godina

Kako mogu Jos da zive u drzavi koju toliko mrze? Mars iz Srbije!

Savo

pre 7 godina

Al se Kandićka "ubucila". Verovatno od miliona evra koje dobija na tanjiru? Mesečne porcije su joj veće od plate bilo kog rudara u Srbiji.

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Svima naplatiti porez, oduzeti im pasose i imovinu stecenu na nezakonit nacin i poslati na drustveno koristan rad u Srpske zatvore.

amigo

pre 7 godina

zapleniti svu imovinu i proterati u zemlju koja ih placa,,posto im ova nevalja,,,

Djilkos

pre 7 godina

To sto Srpski neprijatelji placaju ovoj profesionalnoj pljuvackoj bagri mi je ocekivano. Ali to sto Srpska vlada daje pare iz budzeta ovim parazitima je absolutno kriminalno.

sekira

pre 7 godina

|BRANKOVICU POGANO TI KOLJENO,TAKO LI SE SLUZI OTACASTVU,TAKO LI SE CENI POSTENJE?O,MILOSE KO TI NE ZAVIDI,VELICASTVO BESMRTNE TI DUSE NADMASUJE BESMRTNE PODVIGE...uvek je nazalost trojanskih konja,brankovica,izdajnika srpstva bilo,,,srpstvo se ne prodaje,ono je vecno dok su joj deca verna...VODU GAZE AL: DOLAZE...OBILICEVI ZAVETNICI

snoop dog

pre 7 godina

Da se ovo otkrije u Izraelu o osobama koje su placene i rade protiv drzave i naroda, sta bi im sledilo ? ! ? !

VUK

pre 7 godina

kada ce te objaviti spisak funkcionera koji primaju novac sa zapada???

Marcco

pre 7 godina

A ko je pa Nataša Kandić? Pre nego je pošla putem Nevladinih organizacija i pluvanja po Srbiji, radila je u Opštini Palilula kao najobičniji opštinski službenik a posle i u nekom radničkom sindikatu. Karijerno i uticajno, apsolutno nebitna ličnost. Problem nije što neki službenik, sindikatlija pljuje po Srbiji, ima ih na stotine hiljada koji svakog jutra u autobusu ili na pijaci laju do imbecilnosti. Problem je kada se takvim daje medijska pažnja jer, bože moj, Kandićka je nešto tamo izjavila... mnogo bitan lik u tri lepe.

XXL

pre 7 godina

Država Srbija nema ili ima nakaradno zakonom uređeno delovanje tkz. NVO po Srbiji i sve dok je tako Ovima je SVE dozvoljeno. Rusi su to lepo uredili i stavili ih u zakonske okvire i ne mogu subverzivno da deluju u državi domaćinu, a srbadija je izgleda previše "gostoljubiva". Čak ni u Americi punoj "demokratije i slobode govora" Ovima ne bi bilo dozvoljeno kao kod nas. Al' 'aj dobro ...

borovo

pre 7 godina

Za sve je kriva nasa drzava...urediti zakon o izdaji,spijunazi i rusenje legalne vlasti oduzimanjem Drzavljanstva i proterivanjem ili na robiju ili van Drzave...To Rusija lako resava i tako se cuva poredak...

Dzoni

pre 7 godina

To se zove spijunaza.Gde je poreska da kontrolise i oporezuje takve donacije sa duplim porezom.Ja sam uvek za slobodu govora ali raditi protiv drzave i ustavnog poretka treba najstrozije kaznjavati.\n

zakeralo

pre 7 godina

sve u svemu oko 3 000 000 e.Sitne pare za njih a za prodane duse pogotovu za jedan dzep velike.Treba ih na dostojanstven nacin ignorisati i dokazati narodu da se radi o neljudima pa ce i oni to shvatiti a pogotovu kad finansijeri okrenu curak naopako onog trenutka kada im vise ne budu trbali.

zorantdj

pre 7 godina

Za izdaju svoje zemlje nekad se dobijao metak u celo. Sada se gleda kao sloboda i demokratija. Trebalo bi da se pozove na odgovornost i ako se dokaze da postoji nepravilnosti i neistine da se zatvori u samicu bez prozora do kraja zivota

RAJKO

pre 7 godina

vEROVATNO SU OD TIH PARA PLACALI POLUPANE SERPE I LONCE...

Avram

pre 7 godina

Nadlezni organi treba detaljno da ispitaju rad organizacija i osoba koje se finansiraju sa strane,pa ako se dokaze da ne rade po zakonima,ili pak na stetu i protiv nase drzave,treba im suditi za takvo delovanje,a osudjenima kao dodatnu meru,kao opomenu za svakoga ko pomisli da svojoj drzavi radi slicne stvari,treba ove slike uvelicati i okaciti na bilborde po celoj drzavi,sa odgovarajucim natpisom,da narod zna ko su prodate duse.

Ćirilica

pre 7 godina

Ове особе углавном и нису српске националности.То ми је нека утеха.Наравно да држава треба да забрани ове агентуре.

Sojic

pre 7 godina

A od Vlade Srbije nije upisan iznos i nasi gradjani ih placaju oduse oni su protiv nego ko ih pita..

miroljub

pre 7 godina

Nataša, Biserka, Jelena Milić, Olivera Kovačević, Gruhonjić.....čini mi se nema im kraja. Oduzeti novčana sredstva i ispitati gde i kako su trošena. Uostalom zar misle tako lako doičekati starost, ako več danas niko ne sme da ih pljune pljuvače ih u staračkom domu naša deca. Ukinuti NVO i plačene strane špijune po diktatu Zapada. Bojkotovati rad takvih. Na ulici pljunuti za njima.

cica draza

pre 7 godina

jel ovi placenici slobodno hodaju po srbiji bez obezbedjene???

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija