• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.11.2016

23:37

BELA KUĆA POTVRDILA: Napadi na džihadiste i posle Trampove inauguracije!

Politika

BELA KUĆA POTVRDILA: Napadi na džihadiste i posle Trampove inauguracije!

Podeli vest

Specijalni izaslanik Bele kuće za napade na Islamsku državu Bret Mekgurk izjavio je danas da će koalicija na čelu sa SAD nastaviti te napade i nakon što novoizabrani američki predsednik Donald Tramp preuzme vlast u januaru

Mekgurk, kojeg je administracija odlazećeg predsednika SAD Baraka Obame postavila na tu funkciju, predviđa glatku tranziciju vlasti uprkos podelama viđenim tokom kampanje za predsedničke izbore, prenosi Rojters.

- Jedna stvar ujedinjuje Amerikance, koja je ujedinila oba kandidata tokom kampanje za predsedničke izbore i koja ujedinjuje svet jeste borba protov Daeša - kazao je u nemačkoj prestonici Mekgurk, koristeći arapski termin za Islamsku državu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Kasno si se setio Obama jer si ih do juce naoruzavao i podrzavao,pokusaj da se operes ti je mnogo bedan i ispod svakog ljudskog dostojanstva,kako si mogao tako nisko da padnes, zbog prljavih para bi i porodicu prodao.Tamp je milijarder i ne mora da se prodaje.\n

Miroslav Lakic

pre 7 godina

Nije valjda? Razlika ce nadajmo se biti u tome da americka avijacija ne gadja pesak i Asadove vojnike nego turobne bradonje iz kamenog doba koje su stvorili obucili i podpomagali. Ni deca iz Kameruna ne zasedaju vise na US lazima koje mediji proguravaju po naredbi. I novinari moraju od necega da zive, jel?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija