• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.11.2016

12:10

ZORANA OBJASNILA TADIĆU: Slabo ti idu brojke - mi puštamo 90, a ti samo 20 km autoputa!

Politika

ZORANA OBJASNILA TADIĆU: Slabo ti idu brojke - mi puštamo 90, a ti samo 20 km autoputa!

Podeli vest

U Srbiji će ove godine biti pušteno u saobraćaj 90 kilometara novoizgrađenog autoputa, izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrasturkture Zorana Mihajlović, navodeći da su vlade na čelu sa Borisom Tadićem ili DS-om puštale godišnje po 20 ili 25 km autoputa

- Tadić je psiholog, a ja ekonomista, i čini mi se da ja bolje stojim sa brojevima", rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše izjavu Tadića da je napravio više autoputa od ove vlade.

Ona kaže da bi volela da je ova vlada imala završene koridore 10 i 11 i rehabilitovane i bezbedne puteve, ali da to nije tako.

- Volela bih da nismo morali da se bavimo projektima koji su čekali 10, 20 ili 30 godina - navela je ministarka.

Prema njenim rečima, ova vlada je vredno radila prošle godine i završila i pustila u saobraćaj 100 km autoputa i rehabilitovala po 200 km puteva i pruga.

- Ove godine ćemo pustiti 90 km autoputa. Kada gledamo vlade koje je predvodio Tadić ili DS, nijedne godine nije završeno više od 20 ili 25 km koji su pušteni u saobraćaj - naglasila je Mihajlović.

Tanjug

Ona je dodala da građani vide ko je šta i koliko uradio.

- Cilj je da imamo Srbiju isprepletanu koridorima i autoputevima i povezanu sa regionom - zaključila je Mihajlović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
u magnovenju

pre 7 godina

Jaoj, sta cemo sa tolikim kilometrima? Jos nekoliko godina pod vasom vlascu i cela Srbija ce biti ispresecana autoputevima. Hahahahaha

branko1

pre 7 godina

Nisi ti u magnovenju ti si u DS ....,primitivče

u magnovenju

pre 7 godina

Jaoj, branko znas li sta je sarkazam? Ne? Pogledaj na netu.

deda Raša

pre 7 godina

Ja se ne secam da je Boris ikada pustio i 2o km. Secam se samo da se neprestano izvinjavao, izvinjavao i time blatio srpski narod.

anaroZ

pre 7 godina

Da, bolje stojim sa brojevima, a tek sa sabiranjem, npr. 10 i 15 km auto puta su 40 km. Od te kilometrsze 5 km meni. A ti putnice mozes na moj auto put samo pod 2 uslova: da platis putarinu 10 din po 1 km i da oljustis folije sa auto stakala. Narode izvrsno baratam sa brojevima, valjda znate da sam drugi-a po pameti i po profesiji, sta ono bese, a da ekonom. Sala bre, a mozda i nije, ne znam pa se ljuti.\n

BOKI

pre 7 godina

Žuti ološ i šljam je još uvek u magnovanju. Još malo hibernacije i nestaju sa lica zemlje.Onda više niko neće da blati, pljačka, krade i urušava sopstvenu zemlju. Kakve su to psihopate ?

Bosiljka

pre 7 godina

Zorana nebi ti skodilo malo vise pristojnosti i malo manje samohvale. Ostavite narodu da vid vasa djela i ih ceni kroz buduca vremena.

Zivko

pre 7 godina

O Tadicu netreba nista pricati jer je on kao lider kriminala,korupcije,likvidacije ljudi zajedno sa svojom DS i domacim i stranim tajkunima i mafijaskim bandama izvrsio najveci Genocid nad Srbijom posle drugog svetskog rata i njemu i njegovim tajkunima mora da se sudi za sve sto su uradili protiv srba i Srbije ,jer Srbija nije imala veceg zlikovca od Tadica-Agenta CIA i mora da odgovara za sve sto je radio protiv srba i Srbije.Sram ga bilo.

zemunac

pre 7 godina

Pa i vi te bili dugo u toj partiji. Izašli! verovatno niste mogli da hapate preko tadića. bio pametniji od vas. A u sns vidise da ste pametniji od ostalih.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija